Гърция-27

• 66 305
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честит празник на пловдивчани и на всички българи!  bg
Hawaiian Islands - как си, майна?  Wink
Леки септемврийски дни, бременлинки!

# 601
Мери вече нямам търпение!

# 602
  • Λάρισα
Хайде, че после наближава и моят ред  Mr. Green

# 603
Една по една, като ви дойде времето Mr. Green Нека си седят бебчовците по местата, "колкото повече, толкова повече",  както е казал Мечо Пух Mr. Green Mr. Green че после е една... Ама вие си знаете де Hug Лекичка, отивам да тичам като Венго, че не успявам hahaha

# 604
Много прегръдки на всички в очакване!  Hug Hug Hug   bouquet

Мери Джейн... колкото повече, толкова повече  Mr. Green Моят отсега пухти, нали е хранил и приспивал бебета (справя се). Но за всеки случай му показах документалното доказателство за двойната възможност и той със страхопочитание пожелава лека нощ на... яйчниците  Mr. Green Явно добре ме хранят, кой знае Simple Smile

Айез Седай, детенцето, за лекарството на чиято майка провери, го е намерило безпроблемно  Peace Благодаря ти от нейно име! Simple Smile Веднага се обади да докладва, че си прекарва страхотно в Катерини и отива на таверна Simple Smile

# 605
Ламма къде бъзраш, преди теб е basis и след това ти!!!!
Не се блъскайте има за всички!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 606
  • Λάρισα
Аааа, моля моля, аз не съм казала, че е мой ред - само че наближава  Mr. Green  Joy Ама не че не обичам да се пререждам...  Wink

С Д. пак така все бързах и накрая я родих 16 дни преди термин, напълно доносена си беше. Ама много ми тежи вече бе, как да не бързам!!  Mr. Green

# 607
И аз с моята щерка бързах, та затова я преносих че и 7 дни. Сега пак бързам, но като гледам и този път мушмурока няма никакво намерение да излиза по-рано.

След 36 тата седмица не ги броят недоносени, а ти си я родила някъде в 38мата. Абсолтно те разбирам какво значи да ти тежи вече, нито да се обърнеш, нито да легнеш, нито да станеш. Чувставм се като слон в стъкларски магазин, а твоето първо детенце е и мъничко и имаш още повече ангажименти покрай нея, но да стискаме зъби - важен е крайния резултат!

# 608
stroumfaki , вярно е, че доста си тежи във всякакво отношение, но аз се инатя и си чакам краят на септември.  Laughing Който желае да прережда.  Flutter
Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам! thumbsup
llama , ние сме следващи на опашката. Wink

# 609
  • Λάρισα
basis, теб няма да те пререждам, раничко ми е Wink

stroumfaki, и от мен леко и безпроблемно раждане  Hug Само мога да си представям пък на теб колко ти е тежко вече, аз от сега само мърморя, направо не знам как ще я добутам до края  Crazy

# 610
Здравейте, момичета! wavey
Записвам се и аз при вас, ще следя темата ви заради близки познати, които до скоро живяха в Атина близо 7 г.

Сега са в Канада, но още мислят за Гърция и като че ли съжаляват, че са си тръгнали. Явно не осъзнават тежкото положение, защото до последно имаха работа и живееха добре. А и в мислите им Гърция е слънчева, морска и весела. В Канада е по-различно - там почти няма забавления, хората много работят, стандартът на живот е висок, а и всяко начало, естествено е трудно.
Постоянно им разказвам какво слушам по новините за Гърция, те също се информират. Като че ли обаче, не искат да повярват, че чак толкова са се променили нещата към лошо. Все говорят за Гърция...влязла е в сърцето им. newsm76

Желая на всички бебчета, а и на семействата им преди всичко много здраве! Hug

# 611
Ламма честно казано сега като минаха кошмарните жеги, не ми е чак толкова тежко. В жегите беше ад - призляваше ми, повръщах и се чувствах като бита с мокър парцал постоянно. Сега само си повръщам отвреме на време, но поне мога да обуя някакви сандали, че в жегата едва ми се побираше крака в нещо.
И аз мрънкам, не че не мрънкам, но определено сега е малко по- поносимо положението.
Басис ти си го чакай края на септември, на теб ти е все още раничко, поне още две седмици да си постои, аз вече нямам търпение но като гледам и аз ще го дочакам, че да не дойде и октомври Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 612
Честит първи учебен ден на всички ученици!  Hug
На добър час деца!  Heart Eyes
Много успехи и знания през новата учебна година!   bouquet

# 613
  • загубено
Честита учебна година и от мен !
Много успехи и добри постижения на децата ни  Hug

# 614
здр.момичета искам да попитам нещо ако някой нещо знае ще съм благодарна...
искам да попитам как и къде може да се кандидатства за нещо като университет или колеж нещо тук в атина....какви документи трябват...аз съм завършила тука в гърция но беше отдавна разбира се и сега ми се иска имам малко време да запиша нещо да уча....и дали има задочно както в бг???всякаква информация ще ми е полезна и благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт