Гърция-27

• 66 285
  • 747
  •   1
Отговори
# 630

абе и аз съм уж внимавам с какво се храни малката, ама днес като отидохме за ιατρική βεβαιώση, за училище, я претеглиха и премериха на ръст.
И педиатърката ме "халоса" с 41 кг и ръст 142 см. (трети клас ме).  ooooh! ooooh!
Та леееекинко се шашквам.... ooooh!
[/quot

нека е живо и здраво детето Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и аз уж внимавам въпреки,че сме малки но детето ти е яшно Winkкакво да направя...

# 631
здр.ами аз мога да кажа че съм чувала,че има 2градини на колиачо и на калифорна ако ти е познато (патисион)ноо до колкото знам не са точно градини,а апартамент който го държат българи (които даже не са педагози или нещо такова)но има деца ходят..ако те интересува мога да науча точен адрес Simple Smile
[/quote]

здр. интересуваме, защото ми е много удобно, разучи за адрес и телефон, че ми е много спешно благодаря ти предварително

# 632
ок веднага щом разбера ще пиша

# 633
момичета, ако някой си идва към БГ и може да помогне...

Както много от вас знаят, ДБМ си партнира с много други НПО и когато можем се подкрепяме.
Ето за какво молят от колегите от П.У.Л.С.

Благодаря ви предварително.

Списък на най-необходими неща за клиенти на кризисен център и рехабилитационнапрограма на Фондация „П.У.Л.С.”

1.   Зимни и есенни якета, маратонки и обувки, ботуши
a.   За 9-10 годишно дребно момче /36/
b.   12 годишно момиче /37-38/
c.   10 годишно момиче /36-37/
d.   16 годишно момиче /38/
Приемаме и други размери тъй като настаняваме кризисно и във всеки един момент имаме нужда от връхни дрехи и обувки /обувки особено спешно/
2.   Есенни и зимни дрехи за деца и младежи
3.   Тетрадки и учебни пособия, книги, учебници

За кризисния център:
1.   Кухненска посуда
2.   Одеала и спално бельо
3.   Детски и дамски пижами
4.   Почистващи препарати
5.   Дамски обувки и ботуши

За повече информация: Юлия Андонова – консултант 076 60 10 10, 0894 502 956
гр. Перник.

# 634

Похвална е дейността на организациите, макар и да не съм запозната с всичко, което вършат  Embarassed Първото, което ми идва наум, е ново (носено не повече от половин зимен сезон + други 2-3 пъти през годините) плътно зимно синьо и бяло спортно яке от последния гимназиален клас... Качествена дрешка и до ден-днешен, мината през химическо и готова за обличане Simple Smile Така като се замисля е унисекс Simple Smile

Трябва да помисля и по другите точки, за да сме максимално полезни Simple Smile

Има ли телефон за връзка и контакт в София? Ако не съм аз, майка ми винаги може да свърши работата Simple Smile

# 635
Момичета изловихте ме!
Измъчи ме момъка!!!!
В понеделик сутринта ми се спукаха водите, 11 часа ме мъчиха за нормално раждане  накарая го извадиха секцио! За щастие всички сме добре и днес вече сме вкъщи. Бебчо е 3520 гр и 50 см и за щастие е доста кротък! Каката  е в еуфория и дивее покрай него, иска да го взема, сърди се че не може да го взема и е пълна лудница, но ще се оправим!

Илианна да са ти честити двамата и ти пожелавам след няколко месеца успешно да си ги гушкаш!!!

# 636
stroumfaki , честита радост! Да ти е жив и здрав!  Two Hearts
Илианна, наистина страхотна новина, леко изкарване на бременността ти пожелавам!  thumbsup

# 637
  • Λάρισα
stroumfaki, честито, мила!  Hug Жив и здрав да ви е, прекрасно детство му желая!

# 638
  • загубено
Струмфаки,честита рожба!
Да е жив и здрав!

# 639
Честит юнак, Струмфаки! Да ви е жив и здрав! Целувки на щастливата кака   bouquet

И за юначната мама

# 640
Струмфаки, честита ти рожба и от мен.
Να σας Ζήσει

# 641
stroumfaki чеситито бебенце и от мене..нека бъде многоо щастливо бебе и всички покрай него,да сте живи и здрави и многооо щастливи Simple Smile

newsm07 newsm07 newsm07

# 642
stroumfaki честита рожба и от мен,да ти е здравичко и послушно детенцето. baby_neutralНа теб бързо възтановяване.Добре е ,че е кротичък Wink

# 643
Честито, момченце Stroumfaki ! Да е жив и здрав и все така кротичък и послушен.
 smile3525

# 644

Похвална е дейността на организациите, макар и да не съм запозната с всичко, което вършат  Embarassed Първото, което ми идва наум, е ново (носено не повече от половин зимен сезон + други 2-3 пъти през годините) плътно зимно синьо и бяло спортно яке от последния гимназиален клас... Качествена дрешка и до ден-днешен, мината през химическо и готова за обличане Simple Smile Така като се замисля е унисекс Simple Smile

Трябва да помисля и по другите точки, за да сме максимално полезни Simple Smile

Има ли телефон за връзка и контакт в София? Ако не съм аз, майка ми винаги може да свърши работата Simple Smile

За съжаление няма тел за връзка в София
ДБМ е Движението на БГ Майки, които подпомаг децата в институциите и семейства в неравностойно положение, с тяхната дейност съм запозната от първа ръка. Те започват, когато се събират няколко майки и започват да носят дрешки в един дом в Перник...сега вече почти не се занимават с това, тъй като домовете с които те работят, са препълнение с дрешки. Сега наблягат на други неща - извеждат децата на театри, на Зоологическата градина, в момента тече и един проект "Ел Пасо", има отделна тема за него.
А, за другата организация само знам, че имат дом където се приемат жени претърпели насилие.
И двете организации имат сайтове...

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 07:48 от Alex-Sofi

Общи условия

Активация на акаунт