Гърция-27

• 66 277
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
А, за другата организация само знам, че имат дом където се приемат жени претърпели насилие.
И двете организации имат сайтове...

Много ти благодаря!   bouquet Набързо ще се ориентирам и организирам  Peace
И отново моите адмирации и дълбоко уважение за това, което вършите!

# 646
stroumfaki, честито момченце, да ви е живо и здраво! Ах че хубава новина!
  bigdance2

Илианче, честито за двойната радост иииии....дупе да ти е яко! Mr. Green Аз не успявам с един, пък с три сигурно ще се лудна Joy

# 647
А, за другата организация само знам, че имат дом където се приемат жени претърпели насилие.
И двете организации имат сайтове...

Много ти благодаря!   bouquet Набързо ще се ориентирам и организирам  Peace
И отново моите адмирации и дълбоко уважение за това, което вършите!
И аз благодаря за бързата реакция...ако решите някой път като сте си в БГ / София /, мога да ви заведа на едно друго място в един приемен дом, да ходим да гушкаме бебенца....

# 648
Благодаря ви момичета!

# 649
здр.ами аз мога да кажа че съм чувала,че има 2градини на колиачо и на калифорна ако ти е познато (патисион)ноо до колкото знам не са точно градини,а апартамент който го държат българи (които даже не са педагози или нещо такова)но има деца ходят..ако те интересува мога да науча точен адрес Simple Smile

здр. интересуваме, защото ми е много удобно, разучи за адрес и телефон, че ми е много спешно благодаря ти предварително
[/quote]

извинявам се за закаснението но ги нямаше познатите ми където си карат дечицата...единия тел е 6997780494 а за другата градина мога да намеря тел чак другата седмица...дано съм помогнала Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 650
Здравейте мили дами! Бих искала да се запиша към вашата групичка! И много съжалявам, че не съм ви открила по рано! smile3525 Да разкажа набързо и моята история:
 Живеех в Гърция, от 1999г. след което реших за се завърна в България през 2007...Да но не ми е било писано. Запознах се със вече моя съпруг през 2009 година и ме върна обратно тук! Той е грък, който случайно тогава идва в София за две години във връзка с работата си. Завъртя ми главата и ето ме пак тук... newsm62
 Имаме вече две дечица, които родих в България, най-вече заради майчинството ( тогава ме осигуряваха на тавана). Живеем в момента в Атина ( Перистери), въпреки че доста често пътувам и до София, общо взето с няколко куфара в ръка.
 Много често имам желанието да питам или споделя, така че за мен ще е удоволствие да си комуникираме! newsm51

Струмфаки...да ти е живо и здраво малкото бебче! ( Писах ти на лични с голяма молба )

# 651
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честит син, Струмфаки! Да е жив и здрав!    bouquet

# 652
  • Λάρισα
Пък basis си има бебе   bouquet Да й е жив и здрав синът, а на нея - бързо възстановяване!

А аз официално съм първа на старт линията  Mr. Green

# 653
  • загубено
Честит син на basis!
Да е жив и здрав и да радва мама и тати много Hug

# 654
Честит син на basis и от мен!
Да расте много здрав, щастлив и безгрижен, а на мама бързо възстановяване!

За llama  Mr. Green   bouquet  Whistling

# 655
Честит син на basis! Здраво и кротко бебче и на мамчето бързо възстановяване желаем!
Лама стискаме палци всичко да мине, бързо и леко и да се радваш на още едно здраво детенце!

# 656
  • Гърция
Честито и на всички родили мами! Желая ви бързо възстановяване и спокойни бебета, а на бременните лека и безпроблемна!

# 657
Да й е живо и здраво синчето на basisHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 658
Здравейте! За няколко месеца съм в Гърция,но никъде немога да намеря бебешки пюрета,освен на Нестле и то 4-5 вида.Знаете ли къде има по-голям избор?Някои сама ги правя,но при готовите пюрета има по-голямо разнообразие,поне в БГ е така.

# 659
  • загубено
Здравейте! За няколко месеца съм в Гърция,но никъде немога да намеря бебешки пюрета,освен на Нестле и то 4-5 вида.Знаете ли къде има по-голям избор?Някои сама ги правя,но при готовите пюрета има по-голямо разнообразие,поне в БГ е така.

Само на Нестле има по магазините.
Лекарите препоръчват да се готви за децата.

Ако толкова държиш на пюрета провери по Бг магазините,не може да няма.

Общи условия

Активация на акаунт