Гърция-27

• 66 273
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Гърция
Готови пюрета има и в био магазините, на Holle и Hipp. Изборът обаче не е голям.

# 661
Благодаря ви, момичета!  Hug Да ми е жив и здрав!
llama , леко и безпроблемно раждане!  thumbsup
stroumfaki ,  честито! Hug

# 662
  • world wide
Здравейте! За няколко месеца съм в Гърция,но никъде немога да намеря бебешки пюрета,освен на Нестле и то 4-5 вида.Знаете ли къде има по-голям избор?Някои сама ги правя,но при готовите пюрета има по-голямо разнообразие,поне в БГ е така.

здравей ти къде се намираш в Гърция?Ако си в Атина на Лосион има БГ магазин където има почти всички видове пюрета на Ганчев

# 663
Здравейте! За няколко месеца съм в Гърция,но никъде немога да намеря бебешки пюрета,освен на Нестле и то 4-5 вида.Знаете ли къде има по-голям избор?Някои сама ги правя,но при готовите пюрета има по-голямо разнообразие,поне в БГ е така.

здравей ти къде се намираш в Гърция?Ако си в Атина на Лосион има БГ магазин където има почти всички видове пюрета на Ганчев

O, dark angel, кажи ми, моля те, къде точно се намира този магазин!  bouquet

# 664
  • world wide
Намира се на ΛΟΣΙΩΝ 19 & ΣΩΝΙΕΡΟΥ ΑΘΗΝΑ

# 665
  • world wide
ИМА ЛИ НЯКОЯ МАМА С МАЛКО ДЕТЕНЦЕ В АТИНА ИЛИ САМ САМИНКА ???   newsm45

# 666
dark angel Има,има,аз съм в АТИНА,но не точно в центъра.Тук се запознах и още една бг мама от нашия квартал,водим децата заедно по площадки Laughing Laughing

# 667
  • загубено
Бг мами има в Атина колкото искаш Laughing
Само на нашата площатка се събираха 7-8 момичета с деца,
преди 3-4 години когато аз ходех с дребен имаше още повече.

Просто се огледай и ще видиш доста българки с деца.

# 668
 Wink В Атина да се кахъриш за българско присъствие  Grinning Огледай се около себе си, зарежи притесненията и всичко ще е ОК  Peace  bouquet

В Атина имам основно приятелки мацки по италиано-гръцката роднинска линия на мъжа ми, но пък Ангелчето ми напомни, че след някой и друг месец като поотраснат бебките на атинските мами тук, с които отдавна сме правили уговорки, може и да се наканя да ги наобиколя  Laughing

Тук на острова в интерес на истината повечето представители на българската диаспора са мъже  Simple Smile Най-добрата приятелка от детинство на мъжа ми, художничка, живее с български архитект. Говори български с тежък северен гръцки акцент и като се провикне "Иване-е-е-е" се получава като на площадката  Mr. Green

Хубава вечер на всички мацки   bouquet

# 669
  • world wide
Абе явно аз не се изразих като хората българи много има с малки деца но няма на възрастта на Алекс има две семейства но си заминават за България за постоянно...  #Crazy

# 670
  • загубено
Абе явно аз не се изразих като хората българи много има с малки деца но няма на възрастта на Алекс има две семейства но си заминават за България за постоянно...  #Crazy
Последният имотикон не го разбирам?
Много хора си тръгват.
Нещата не са добре , ще стават по-зле.

А за възрастта ,и моите познати са деца които са около моят син.
+ - 3,4 години.Децата се забавляват без проблем,даже и по-големите.

# 671
Абе явно аз не се изразих като хората българи много има с малки деца но няма на възрастта на Алекс има две семейства но си заминават за България за постоянно...  #Crazy

а в кой квартал на атина живееш???

# 672
  • world wide
аз съм в неаполи...

Много хора си тръгват.

а относно последния емотикон просто се побърквам че всички си отиват  smile3516

# 673
  • загубено
аз съм в неаполи...

Много хора си тръгват.

а относно последния емотикон просто се побърквам че всички си отиват  smile3516

Ами тръгват си,няма смисъл да се стой без работа.
Вчера бях на центъра по работа,беше блокирано всичко,и да искаш не можеш
да идеш никъде.
Здравеопазването се скапва,няма соц.система,ако не е че има ангажименти все още и аз
да съм си тръгнала.
Казват лоша зима ще е Confused Още повече съкращения,цени нагоре ...... все такива неща.
Уви не хубави.

# 674
  • world wide
е да права си но по тази логика и в България е съ6тото...аз все още не мога да взема решение да се прибера в БГ...За не6тастие нямам собствено зилисте а мъйа ми има но в едно малко селце....Тук за сега се оправяме осте аз започнах работа преди 10 дни и се надявам да се оправяме по лесно за напред

Общи условия

Активация на акаунт