Grimm

• 26 484
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • КиТ
Ми айде де чакам ви,новата тема от кога е готова  Whistling Whistling Whistling

# 691
Аз вече забравих какво беше...
А! Освен колко гадно ни 'лъзнаха от трейлъра, че Джулиет ще си спомни Ник.  #Cussing out
И как Монро обърка съставките на рецептата и човечецът, весенът де, какво си направи къщата.  hahaha

Ай, за капитанячките. hahaha   Hug

Скрит текст:

# 692
  • КиТ
Аз вече забравих какво беше...
А! Освен колко гадно ни 'лъзнаха от трейлъра, че Джулиет ще си спомни Ник.  #Cussing out

А то всъщност ква е работата  Whistling Whistling Whistling

# 693
Гледа ли последната? да скривам коментара си?  Embarassed

# 694
  • КиТ
Гледах,гледах Hug Hug Hug закачам се,че Джулият ща я пращаме при капитана  Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 695
Aaa, ич не те разбрах, реших, че питаш.  Laughing

Аз пък я харесвам.  boo

Забравих да кажа - Муре - добре дошла у Вълчанската партия!  Mr. Green  Hug

# 696
  • На погрешната планета

Май само аз и ти я харесваме Mr. Green

# 697
  • Ст Загора
А и мен ме кефи Джулиет , но като не помни  нашето момче да ходи при капитана пък . И да не се притеснява ние ще си разделим Ник де по братски де по друг начин  Simple Smile

# 698
  • гр. София
Най-сетне изгледах.

Значи, ногу шъ въ замола - не си и помисляйте да пращате Джулиет при капитана!  Naughty
Хайде да си имаме уважението! Те получават видения един за друг единствено и само заради отварата, която Ренар изпи, за да спаси Джулиет. Да си идва Адалинд и да оправя нещата. По-добре тя да е с Ренар, отколкото Джулиет. Повече му подхожда във всяко едно отношение (не е идеалната за него, но между двете тя е по-добра). Ако щете дори само заради темперамента. Силен мъж - силна жена.
Това е моето лично мнение, де. Уточнявам, че да не ме разберете погрешно.

Скрит текст:
Нали имам право да си изразя личното мнение? Питам, защото на други места се оказа, че май е по-добре да не го правя. Но пък тогава защо изобщо да обсъждаме каквото и да било?  Rolling Eyes Да напълним темата със снимки и глупости, ако ще е политкоректно  Laughing

Колкото до халката - АЗ му я подарих на Ренар в знак на приятелство (повтарям - при-я-тел-ство! А не друго).  Flutter
Да не забравя, че винаги може да разчита на помощта ми, ако му се наложи да тълкува българския Наказателен кодекс например  Laughing

# 699
  • 221B Baker Street
ееее,и аз си я харесвам Джулката и искам да си е с Ник,защото не му отива на капитана... Wink
а и Ник ще страда много за нея,а не искам да го гледам тъжен,от началото на сезона все е умърлушен.. Rolling Eyes
обачеее,забелЕзахте ли вашиОт капитан как му изтъня гласчето,когато пита Джулиет как е... Crazy
направУ имах чувството,че и коленцата му се разтрепериха на него... Mr. Green

# 700
  • гр. София
Всичко е заради отварата! Да не ти минават скверни мисли през главата, моля!  Naughty
 Mr. Green

# 701
  • 221B Baker Street
Всичко е заради отварата! Да не ти минават скверни мисли през главата, моля!  Naughty
 Mr. Green
Ммммм,хич! Naughty Laughing
Ама признайте,че искри прехвърчат там... Mr. Green
Не,че ме кефи факта,ама е факт... Mr. Green

# 702
  • гр. София
Не знам дали е точно така. Ренар беше доста изненадан като видя, че е изписал толкова пъти името на Джулиет на компютъра. Тя като видя капитана в лицето на Ник също беше като ударена от гръм. Та затова си мисля, че не са точно искри. Още го има моментът на изненадата.
Дано не се стигне до искри пък!  Crossing Arms

# 703
  • 221B Baker Street
Имах предвид искри,когато застанат очи в очи,а не когато си фантазират един за друг. Peace
Гледат се,без да мигат,колената омекват,гласчето изтънява.... Wink

# 704
  • гр. София
Аха, ясно.  Peace
Ми не знам, чак пък искри...  Rolling Eyes
Пу, пу, пу, да не ставата такива неща!
Отивам да направя една магийка да не се събират заедно  Mr. Green
Нищо, че Плами само дебне сгоден момент да пробута Джулиет на Ренар  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт