Grimm

• 26 477
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Розе, как да нямаш право на лично мнение пък ти. Ние се забавляваме основно тук, виж колко добре си върви темата, всеки се бъзика за нещо. Джулката горката се спуква от хълцане, толкова много Фнимание и е обръщаме hahaha

# 706
  • КиТ
Скрит текст:
Нали имам право да си изразя личното мнение? Питам, защото на други места се оказа, че май е по-добре да не го правя. Но пък тогава защо изобщо да обсъждаме каквото и да било?  Rolling Eyes Да напълним темата със снимки и глупости, ако ще е политкоректно  Laughing

Естествено,че имаш право на лично мнение,къде не го приемат,я кажи да отида да им се скарам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Всеки харесва различно има различен поглед над нещата е нормално,да си кажеш квото ти е на душата,нали за това е форум събрали сме се тука,да обсъждаме  Wink Peace Снимките са допълнение Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нищо, че Плами само дебне сгоден момент да пробута Джулиет на Ренар  Mr. Green

Напълно вярно след всеки епизод и аз правя магия за тая работа  Crazy Joy Joy Joy

# 707
Розе!  Hug Н'дей така, бе, душа, всеки си зие за неговите си, предизборна кампания е все пак.  Laughing  Hug

Сега ще го споделя, щото се набутах да го гледам  Crossing Arms, а то има СПОЙЛЕР, поне за мен, за капитановия брат, аз явно или съм забравила, или наистина е спойлерско.  Embarassed
Та ето на. Отваряйте на своя отговорност.  Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=8dRVy_i2LgY&feature=youtu.be  Hug  

Допълвам - не особено спойлерско, Монро кърти миФки  hahaha Exclusive Grimm First Look: Renard Seeks Relief  Hug

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 22:20 от ceciliya

# 708
Мисля, че е спойлер и надушвам предателство. Горкият ни капитан!  Ще се измъчи, а и нас ще измъчи, докато изкара таз Джулиет от главата си  Grinning  Никакви искри не прехвърчат м/у тях, по-скоро и двамата ми изглеждат като мацнати с мокър парцал  Grinning

# 709
  • гр. София
 Hug Сладурки!
Питах за личното мнение, за да съм сигурна, че на никого не му е неприятно, че коментирам (че имам и такъв опит).

Джулката горката се спуква от хълцане, толкова много Фнимание и е обръщаме hahaha

Направо задно салто от хълцане прави!  Joy

Ох, няма да гледам линковете на Цеци, че не обичам да се спойлирам. Ще оставя любопитството да ме изяде  Crazy

Като стана дума тия дни за пръстена на капитана, може да е нещо семейно:

Брат му Ерик също има:

Може да е свързано със семеен герб или символ.

Съпартийки от всички страни, събличайте обличайте се!
Скрит текст:

# 710
  • 221B Baker Street
Ааааа,тоз пръстен е друг... Wink

# 711
  • гр. София
Да, но аз вече уточних за другия - аз му го подарих  Whistling
Но се сетих да се разтърся по принцип за пръстените и така.  Grinning

Я вижте това (от Туитър, със заглавие Monday morning):

Joy Joy Joy

А тук - страхотни очи, страхотни пръсти!

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:29 от Зимна роза

# 712
Оф , тоя ли ще играе брат му . Не си намери серал и тоз човек Wink . Айде бутайте , да бутаме , че Пламка да пуска новата тема  Laughing

# 713
  • КиТ
Капитана вестниците ли глади  Shocked Crazy Shocked Joy Joy Joy Joy

Оф , тоя ли ще играе брат му . Не си намери серал и тоз човек Wink . Айде бутайте , да бутаме , че Пламка да пуска новата тема  Laughing

Ми айде поне 49 да станат,че ме сърбят ръцете вече  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 714
Да бутна и аз.  Mr. Green Айде, малко Вълчан, да улесня Плами.  Hug Тези две снимки една до друга са чудесни според мен, съпартийките, к'во ще кажете? Hug

# 715
  • София
Хихи

# 716
  • гр. София
Нелинкаааааа, жИстока снимка!  Joy
Откъде я изкопа? Веднага си я съхранявам за идните поколения  Laughing

ПП: като малка имах шапка като на Дейвид, но червена  Mr. Green

# 717
  • срещу двата комина :)))
ейй, изгледах и аз най-накрая  Joy тая Джулиет толкоз ме дразни, сега и на Капитана ше я пробутват  Twisted Evil ай, ше и се не знае  Joy
иначе готина серийка, ама искам да видя повече за семейството на Капитана, много са ми тъмна Индия там, хич не им хванах спатиите кой къв е  Joy

# 718
  • КиТ
Нелинкаааааа, жИстока снимка!  Joy

+1 Crazy Joy Joy Joy Joy

# 719
  • гр. София
Съпартийки, къде сте?

Скрит текст:

Ето снимка, на която се виждат двата пръстена:

Пак се редактирам, ще припадна просто!  Joy

Да живее аржентинското танго!

Истинска реклама на кексчета hahaha

(онова в дяснатна му ръка аз го наръпах  Mr. Green)

И специален поздрав за коалиционните ни партньори:

За стотен път се редактирам вече!  Crazy
Идвайте да си приказваме, че имам теория за халката на Ренар  Grinning

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 19:25 от Зимна роза

Общи условия

Активация на акаунт