Grimm

• 27 202
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не се притеснявайте, няма да предавам поста. Пожизнен е.  Laughing
Шегата на страна, не залитам към никоя партия. В началото бях към Вълчо, после Капитана, след това Ник... общо взето нямам никакви конкретни предпочитаия към една партия сега. Всичките си ги харесвам, тъй че председателят си седи кротко на мястото.  bowuu

# 436
  • КиТ
Гласувайте(аз съм сътворител на темата,тъй че newsm47),ако искате и анкета ще сложа  Mr. Green

Естествено,че всичко е за забавление  Hug Hug Hug

# 437
Се-гаш-ни-я newsm18 ! Се-гаш-ни-я newsm18 !

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 17:51 от Impala

# 438
Кога са изборите?  newsm78

Ако не сте гледали предната серия и не желаете спойлери, не отваряйте. http://www.tvguide.com/News/Grimm-Exclusive-Video-1052171.aspx  Hug

# 439
  • гр. София
Аз снощи най-сетне изгледах!
Ах, ох, леле, страхотно!
Едната ми лична теория за същността на капитана се потвърди, сега очаквам и втората да се потвърди  bowuu
Любима сцена - процесът на пречистване на капитана. Много хубаво изиграно  Peace
Вълчо в този епизод беше безценен откъм физиономии  hahaha
Според мен майката на Ник не замина, защото беше прекалено заинтригувана, че има кралска особа в града, което, както и да го погледнеш, си е за учудване, а и за да бъде по-близо до сина си в горния контекст.

И пак имаше една реплика на френски за меееееен!!!  Heart Eyes Страаашен френски докарва тоз човек, как да не припаднеш от удоволствие! Музика за ушите и балсам за душата! Размаз, размаз, размаз!  Heart Eyes

# 440
  • София
На мен ми се струва, че майката нещо не беше честна относно монетите и може оставането и да е свързано с тях newsm78. Да не се окаже после, че не му е истинска майка, а поставено лице, което иска да се докопа до монетите. Знам ли, вече от гледане на много сериали имам доста теории Mr. Green.
А Джулиет да не вземе сега да се влюби в капитана ooooh!, хич не искам любовни драми. И без това супер много ме дразни тази женица, поне да я бяха гътнали Mr. Green

# 441
  • гр. София
Нелка, майка си му е - нали намериха нейното ДНК на сцената на убийството на двамата федерални и казаха на Ник, че въпросното намерено ДНК е сходно с неговото дотолкова, че да се заключи, че е на негов роднина.

Цитат
А Джулиет да не вземе сега да се влюби в капитана

Аааааааа, не!!!! (плюва три пъти в пазва, завърта се три пъти обратно на часовника, дърпа си ушите и ръси сол на обърната лява длан). Да ги нямаме такива!  Naughty Не ща истории тип Тристан и Изолда!  Crossing Arms

# 442
  • София
Вярно, но още си мисля, че не и е чиста работата Mr. Green. Иначе може и да си е добра женицата, обаче нещо в нея ме притеснява hahaha

# 443
  • гр. София
Ми как няма да те притеснява с тойя фрийки външен вид  Laughing

# 444
  • София
A, не е само външността, мен ако питаш. Нещо има в нея, което ми е ужасно неприятно и плашещо.  Confused

# 445
  • КиТ
A, не е само външността, мен ако питаш. Нещо има в нея, което ми е ужасно неприятно и плашещо.  Confused

+1  Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 446
  • София
Луци е в новата серия Party

# 447
  • София
 Crazy даааа, точно му се наслаждавам Heart Eyes
става ми мъчно за нашето момче, как Джулиет не го помни само него Sad

# 448
  • София
Поне
Скрит текст:
Ханк разбра най-накрая

# 449
  • срещу двата комина :)))
ако може да я махната тая Джулиет ще е най-добре  Mr. Green не съм гледала новата още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт