Плетки коледни творим и с любов ще ги дарим - 78

• 98 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Не съм изкусна плетачка като вас,но все пак се надявам на одобрението ви относно моето елече.

Напротив - си! Добре завърнала се!  bouquet Елечето е с превъзходен цвят и изработка. Каква е преждата?

# 421
  • Враца
Благодаря Embarassed
Преждата е „Ади“ 100% акрил.Взех такава ,че ако не стане нищо да не ме е яд после Peace

# 422
Само да покажа какво творя за майка ми в момента http://www.garnstudio.com/lang/en/pattern.php?id=3742&lang=en
само баретата и в сиво, много бързо се плете вчера я почнах до довечера ще е изкарана Simple Smile после ще снимам и ще покажа Mr. Green
Страхотно е!
Къде има схема и на двете? Търся си хубав модел да си изплета шапка.....пък след нея шал и ръкавици надявам се Wink
Всички сте наплели страхотни плетки- поздравления момичета  bouquet
Схемата е малко по- надолу в линка, който съм дала, както и обяснението за плетенето и на двете  Peace

# 423
  • Варна
Бени,колкото и модели на такива кръгови елечета да съм гледала,нито едно не ме е грабвало..........ама в твоето съм направо влюбена.........  bouquet.....мн добра изработка,сладък цвят и ти стои чудесно!!!!!!!!!!!!!

# 424
  • София
Влизам да благодаря на Пуфана   bouquet за дадения от нея линк за чудесния и действително практичен начин за корекция на плетивото.
Сега коригирам шапката си, по-дългичка да е, че да се подгъва, благодарение на тоз`метод!

# 425
Миниатюри!
 Shocked

# 426

Е, това убий ме-нямаше да се сетя! Става обаче само за хора със здрави нерви!  Mr. Green

# 427

Е, това убий ме-нямаше да се сетя! Става обаче само за хора със здрави нерви!  Mr. Green

... и очи ...

# 428
Честичко влизам във тази тема и се възхищавам на красотите, които създавате. Аз лично не съм хващала куки от доста време, но сега вече се навих Wink След дълго обикаляне да намеря комплект шапка и щал за сина ми и като не харесах нищо реших да му оплета сама. Моля ви ако може да ме насочите към някой по-лесен модел за шапка, подходящ за момче на 4г.  Шала ще го измисля, но шапката ...  newsm78 Благодаря предварително  bouquet

# 429
Моля ви ако може да ме насочите към някой по-лесен модел за шапка, подходящ за момче на 4г.  Шала ще го измисля, но шапката ...  newsm78

Добре дошла, заповядай - http://mimikir.comze.com/content/hobby/knitting/sh-m.jpg

# 430

Е, това убий ме-нямаше да се сетя! Става обаче само за хора със здрави нерви!  Mr. Green

... и очи ...

Joy иначе е икономично на прежда

Пуф, това с удължаването съм го правила като ученичка още. Удължих си една блуза, която си бях плела, че не ми хареса с ластик Wink

Познайте! Намерих време да оплета едно болерце на малката- по модел на Сбъдваща мечти(много я уважавам тази жена Heart Eyes), но не съм снимала, за да покажа.

Снощи успях да плета на плетачната си машина, но установих че ми отнема почти същото време, както ако плета на ръка. Има и следните недостатъци- плете се само обикновена плетка, евентуално с изтеглени бримки. Не мога много да избирам дебелината на преждата.

# 431
  • Най-красивата страна
http://ru-knitting.livejournal.com/1918738.html
Попаднах на този интересен шал.
Опитах да го заплета стигам до 5 ред и нещо се обърква smile3516
А толкова лесно изглежда като се чете описанието.... smile3547

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 12:36 от veni35

# 432
Благодаря много, страхотен модел хареса ми!

# 433

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - http://mimikir.comze.com/content/hobby/knitting/sh-m.jpg
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ,пїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ В Embarassed
пїЅпїЅпїЅпїЅ 160пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ,пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ В Rolling Eyes пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Praynig

# 434
Добър ден Simple Smile
Извинявам се, че така се намесвам в темата, но имам едно питане-молба. Rolling Eyes
Става дума за шапка за дете (3-4г). Малко пред история - като малка имах една шапка плетена с пискюл, кръгла дупка за лицето и в същото време беше като поло - обхваща целия врат. Слагаше се много лесно- нахлуваш от долния края като гледаш лицето да се покаже в дупката и после полото обхваща вратлето.
Та в момента си търся такава шапка за малкия да му взема, но никъде не намирам - следователно ще трябва да се оплете, но не съм виждала и схема(?) за плетене. Ако случайно се сещате за каква шапка-поло става дума  и знаете/предполагате как се плете ще може ли да ми кажете/покажете начина? Погледнах линк-а за детската шапка(на big pufana) и плетката беше подобна.

Общи условия

Активация на акаунт