Иде ми да си хвърля дипломата от ПУ

• 14 250
  • 225
  •   1
Отговори
# 135
Славков е носител на званието „доктор хонорис кауза“ на Националната спортна академия и е бивш член на комисията на ФИФА по организацията на световните първенства. Професор е по спортен мениджмънт и социално управление в Киевския университет.

Славков е награден с орден „Стара планина“ първа степен по повод 80-годишнината от създаването на Българския олимпийски комитет за приноса му за развитието на физическата култура и спорта по предложение от спортния министър Васил Иванов - Лучано с указ на президента Георги Първанов от 23 октомври 2003 г.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%A1%D0% … D0%BA%D0%BE%D0%B2

# 136
  • Бургас
Нищо вече не ме учудва. Като знам,че всеки,който желае,може да отиде да учи в университетите,независимо от диплома и от оценка. Като знам,че са приети  студенти с оценка - слаб 2 и с диплома 3:00. Като гледам,че настоящи студенти ходят 3-4 пъти в месеца на лекции  , а после размахват диплома за завършено висше образование и претендират за работа,това със Стоичков не ме учудва изобщо.
Сигурно и ти си била от приетите със слаб 2 и ходещите 3-4 пъти в месеца,след като не признаваш ни пунктуация,ни правопис.  Wink Поне като се изказваш по такива теми,се опитвай да пишеш правилно,защото излагаш себе си и ПУ.  Peace
Извинявай, но защо си акцентирала на правилно поставени запетаи newsm78? Липсва интервал, заради това ли?
По темата - голяма драма, голямо чудо. Не мисля, че Стоичков е най-добрият пример, заслужаващ да бъде окичен с това звание. Информирах се, прочетох значението му /една съфорумка го бе дала по-назад/ и не мисля, че му приляга. Но щом от ПУ са преценили, тяхна си работа. Големи драми, дипломи се хвърлят чак Laughing.

# 137
  • Stuck in a moment
Кажете ми добри хора-Защо да си подтиквам децата да учат,да давам пари за учебници и помагала,като в България не ти трябва образование.Стига да попаднеш на точните хора,все ще успееш.Може и кмет,и премиер,и дори президент да се уредиш някой ден.

Точно!  Peace

# 138
  • Канада
"Социологът" Цветозар Томов  , не протестира когато направиха "почетен доктор" пияницата Иван Славков-Батето , без никакви спортни заслуги , също и когато правеха "почетни доктори като агент Гоце , Трактора , Ал. Лилов , че и шестокласника Т.Живков , .... и ред други , със заслуги единствено към КГБ ! Тогава  "социологът" Цветозар Томов не беше възмутен и не ревеше !

Сега  е възмутен и реве , защото Стоичков подкрепи ГЕРБ , ... не подкрепи коалицията БСП -ДПС - и всички други клонинги на ДС и БКП.

Вината на Стоичков е , че не подкрепи Гоце , СерГей , Калфин , Доган , Цв. Кънчев !
Затова е възмутен и реве  "социологът" Цветозар Томов !

# 139
Именно де,ти ни подкрепи-ние ти благодарим .
Нищо по-различно от изброените от теб.
И ние сме възмутени от лъжите,че не сме като предишните,ама на кого му пука.

# 140
"Социологът" Цветозар Томов  , не протестира когато направиха "почетен доктор" пияницата Иван Славков-Батето , без никакви спортни заслуги , също и когато правеха "почетни доктори като агент Гоце , Трактора , Ал. Лилов , че и шестокласника Т.Живков , .... и ред други , със заслуги единствено към КГБ ! Тогава  "социологът" Цветозар Томов не беше възмутен и не ревеше !

Сега  е възмутен и реве , защото Стоичков подкрепи ГЕРБ , ... не подкрепи коалицията БСП -ДПС - и всички други клонинги на ДС и БКП.

Вината на Стоичков е , че не подкрепи Гоце , СерГей , Калфин , Доган , Цв. Кънчев !
Затова е възмутен и реве  "социологът" Цветозар Томов !
...ей това е пълна глупост!!!!Не познаване  личността на социолога Mr. Green...както и неговата работа!Плюнки,плюнки.....колкото да се изкажем...... Mr. Green

# 141
Аз пък забелязвам, че в последно време СтоЙчков много го лансират и то къде ли не. В политиката, все някъде се изказва "дълбокомислено". Готви се за някъде той или пък го готвят, ама да видим.
Колкото и да е умен, за мен е простак и не бих го подкрепила в област различна от спорта.
Както се казва камъкът си тежи на мястото!
Подккрепям напълно,все едно аз съм го писала!  bouquet

# 142
Аз пък забелязвам, че в последно време СтоЙчков много го лансират и то къде ли не. В политиката, все някъде се изказва "дълбокомислено". Готви се за някъде той или пък го готвят, ама да видим.
Колкото и да е умен, за мен е простак и не бих го подкрепила в област различна от спорта.

Спомних си как преди 15 години Дони беше повел кампания срещу мутрите в държавата, а Стоичков му беше казал да не се бърка, където не му е работата. Сега мутрите му се отблагодаряват за подкрепата.

# 143
Христо Стоичков имаше талант и наистина успя с невероятен хъс, агресия и упоритост, да постигне много.Талантът и постиженията му в спорта са неоспорими, даже мисля, че втори като него във футбола, скоро няма да имаме.Евалата му, за което.Но това по никакъв начин не променя фактите, че е и простак, и прост, и никак не мога да асоцирам името му с "доктор хонорис кауза".

За него бившите му треньори казват, че е бил и изключително дисциплиниран.
Между другото не знам дали на някой от вас детето тренира активно футбол и дали е ходила на негови мачове/тренировки. Речникът по стадионите е просто ...  #Cussing out Едва ли някое дете има шанс да не стане затвърден простак в случай, че се занимава дълго време с този спорт.

Примерът от Твърдица не е никакво изключение.
Главните побойници са Боримиров (детето му играе в мача) и председателят не фен клуба на Черно море - Варна.
Бащите много нахъсани, а ги разтърва една варненска мутра.  #Crazy

Боримиров го осъдиха да не посещава футболни срещи в България и чужбина за срок от една година плюс глоба.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 07:57 от Анонимен

# 144
Едва ли някое дете има шанс да не стане затвърден простак в случай, че се занимава дълго време с този спорт.

Има шанс, да. Твърдението ти е абсолютно невярно.

# 145
  • София
Лично Аз се срамувам от Стоичков.

Аз също.
И ми е изключително неприятно като ми заобясняват, че в чужбина са чували за нас само покрай него - това ме изпълва с тих ужас - по-добре хич да не се чували за нас, отколкото да ме свързват в неандерталец, който може да рита топка, мерси. Ужасявам се всеки път като го видя, че си отваря устата да говори.
И също мисля, че го готвят за нещо, защото голямо лансиране пада напоследък. Направо да му дадат титла Цар на българите и да се приключва.

# 146
Едва ли някое дете има шанс да не стане затвърден простак в случай, че се занимава дълго време с този спорт.

Има шанс, да. Твърдението ти е абсолютно невярно.

Така ли? Ако познаваш активен български футболист, който е изключение, моля дай пример. Бербатов също се държи по подобен начин, нищо че откак е в английската лига се прави на Сър. Помня няколко деца на стадиона във Варна като му искаха автограф (той беше съвсем в зората на кариерата си) и как ги разкара с псувни и епитети.

# 147
Check Please, нищо няма да ти давам, не говори глупости и не прави тъпи обобщения. Не всички деца спортисти и конкретно футболисти са прости и невъзпитани като Стоичков и сие.

# 148
И аз се срамувам. Срамувам се от това, че студентите в ПУ не са освиркали въпросния на церемонията, а са го аплодирали. Вероятно са мислели, че са на цирково представление.

# 149
Между другото не знам дали на някой от вас детето тренира активно футбол и дали е ходила на негови мачове/тренировки. Речникът по стадионите е просто ...  #Cussing out Едва ли някое дете има шанс да не стане затвърден простак в случай, че се занимава дълго време с този спорт.

Моето тренира. 7 години. Такъв речник, за който говориш няма в отбора. Нито пък при родителите, непропускащи мач всяка седмица. Повечето деца са отличници и бяха приети в елитни гимназии тази година. Включително и моят син. Класната му е очарована от него в момента.
Обобщенията са смешни в случая и не вида спорт е този, който определя възпитанието на едно дете, а семейството.
Миналата седмица играха в Шумен - както почна мача, така шуменци започнаха с псувните. Никое дете от нашите не се подаде - разликата във възпитанието беше от земята до небето. Задай си въпроса кой е виновен в случая - футболът или манталитетът на хората там.

Общи условия

Активация на акаунт