Иде ми да си хвърля дипломата от ПУ

• 14 246
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
Не се срамувам от Стоичков! Има своите изключителни приноси за България и известността ни- да много хора покрай него  чуха за България!
Но не съм съгласна по този начин и на това звание,по този повод да му се връчи титлата.
И като се знае,колко пари се отпуска за наука,образование и прочие....едно солидно спонсорство към университета би оправдало наистина този акт!

# 151
И аз се срамувам. Срамувам се от това, че студентите в ПУ не са освиркали въпросния на церемонията, а са го аплодирали. Вероятно са мислели, че са на цирково представление.
...И защо да се срамувам от студентите????Може би виждат онова,което ние не прозираме???
Все пак техния ум не е толкова промит и унифициран от правилата и догмите ,като нашия Thinking

# 152
  • на плажа
 Марче, модно е да се срамуваш.

# 153
Марче, модно е да се срамуваш.
..явно съм многооо старомодна Mr. Green

# 154
И аз се срамувам. Срамувам се от това, че студентите в ПУ не са освиркали въпросния на церемонията, а са го аплодирали. Вероятно са мислели, че са на цирково представление.
...И защо да се срамувам от студентите????Може би виждат онова,което ние не прозираме???
Все пак техния ум не е толкова промит и унифициран от правилата и догмите ,като нашия Thinking

Обикновено студентите са онзи двигател на обществото, онази компактна маса, която повежда, пренарежда останалите. За това. Но както любезно е отбелязала Pani Kowalska, модно е да те е срам. А аз, вече лелче, държа да бъда модерна.

# 155

Обикновено студентите са онзи двигател на обществото, онази компактна маса, която повежда, пренарежда останалите. За това. Но както любезно е отбелязала Pani Kowalska, модно е да те е срам. А аз, вече лелче, държа да бъда модерна.
...затова,ще те почерпя..... Mr. Green

Да,студентите са двигателя....но зависи откъде се зарежда за да се движи.

# 156
Да ви кажа честно като знам как се избират студентите за ОС и АС и въобще за студентско представителство в ПУ, не се очудвам изобщо, че са пляскали, вместо да освиркват. Не знам дали ме разбрахте.. Whistling Силно се надявам..

# 157
повече Стоичковци , по-малко безсмислени уни-та  !!

# 158
  • Пазете Гор
Може би не всички пишещи помнят Стоичков като футболист. Та за тях, пък и за всички ще си позволя вкратце да го опиша като такъв, доколкото умея, разбирам и помня:
Плюсове:
- стабилен и здрав, с нисък център на тежестта, взривен старт, отлична скорост с топка
- почти през цялата си кариера нямаше сериозни контузии (доста се и пазеше, де)
- агресивен и хитър на терена
- великолепен ляв крак
- бързо отиграване, чувство за комбинативност
- приличен изпълнител на статични положения (от един момент нататък)

Минуси:
- практически не играеше с глава, макар да има и голове по този начин
- слаб десен крак
- избягваше единоборствата, което е недостатък, ако отборът се отбранява
- недисциплиниран - помня няколко червени картона, показани му за глупост, не за грубост. Още в началото на испанския си период беше отстранен от игра за няколко месеца.

Награждаването му с титла е жалко и за него, и за университета. Но е и право на университета.
По-големият виц е, че на този безсмислен водевил присъстваха и ДВАМА министри. Тия хора искрено схващат длъжността си като чисто ритуална.

Коя диплома да захвърля по тоя повод?

# 159
Може би не всички пишещи помнят Стоичков като футболист. Та за тях, пък и за всички ще си позволя вкратце да го опиша като такъв, доколкото умея, разбирам и помня:
Плюсове:

роден биткаджия , лидер и победител в една държава на генетични лузъри

# 160
роден биткаджия , лидер и победител в една държава на генетични лузъри
Много точно Simple Smile

Касита, съвсем на място са си реагирали студентите.  Горкият доцент се е пообъркал нещо в понятията.

# 161
  • Варна

И ми е изключително неприятно като ми заобясняват, че в чужбина са чували за нас само покрай него - това ме изпълва с тих ужас - по-добре хич да не се чували за нас, отколкото да ме свързват в неандерталец, който може да рита топка, мерси.

По света в последните 20години, спорта добива все по-голяма популярност. Нормално е обикновените хора да свързват България със Стоичков. Все пак не сме държава със супер популярни музиканти,писатели или учени.
Всички революционни научни постижения на българи са направени извън България.
Чудя се не осъзнавате ли, че България в световен мащаб е много малка държава.
Откъде един обикновен човек в Парагвай напр. да знае нещо за нас. Чуе ли България веднага я свързва със Стоичков.

# 162
  • София
Вие пък, какво очаквате да направят студентите, да саботират занятията ли? Видях в репортажа колко е голяма залата - от университет с хидяли студенти, все ще се намерят сто-двеста човека, които да искат да видят на живо Стоичков и които да са му фенове, без изобщо да се замислят за другите неща.

# 163
  • София
Дон Домат, явно на мен не ми е толкова важно дали човека в Парагвай е чувал за България или не. И дори предпочитам да не е, ако я свързва със Стоичков.

Нормално е иначе в държава, в която да си умен е лошо и лузърско, да се аплодират празноглавците. Мен студентите не ме учудват.

# 164
Аз не виждам някой да отрича постиженията на Стоичков като футболист.

Вместо да му изпишат вежди, му избодоха очите.

Общи условия

Активация на акаунт