Лидл ::9::

• 65 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
то от формила пак някакъв аромат оставаше леек, но от това макси трат ли е какво е..ниищоооо....и то ми наелектризирва пуловерите, сега ще пробвам нещо спец за вълна, ама от стандартните прахове тип бонукс не помня такова наелектризиране да е падало...
а ако ще ползвам омекотител, наистина предпочитам в сушилнята да е, не в пералнята.... нещо течните не знам защо, но не ги долюбвам.

# 541
Само да се включа като адски недоволна от таблетките за съдомиялна. Едва свърших кутията, винаги имах мръсни съдове, направо под всяка критика е за мен този продукт! Иначе съм много доволна например от течния формил с червена капачка, много добре изпира. Като цяло съм редовна в Лидл и на промоция се зареждам с любими продукти (доста са Simple Smile).

# 542
  • софия

Звънче, ти като автор на темата, при следващото пускане, можеш да
постнеш и "изпробвано от нас", защото бишкотената торта се пишеше по няколко пъти.
Разбира се - това е само идейка , но мисля, че ще е полезно.

Подкрепям-имаше и една друга с котешки езичета май-и нея ако може на първа страница  Embarassed и с маскарпонето нещо се забъркваше...

За една и съща говорите. Тортата на Луканка е това.
Честно казано, не съм много сигурна за рецептата (към момента само една се обсъжда няколко пъти). 1 - имам предчуствието, че ще започнат да ползват рецептите, за да си пълнят списанието. Лошо няма, но всеки труд е редно да се заплаща и не съм склонна да върша чужда работа за без пари; 2 - конкретната рецепта е на момиче, което дори не пише в темата. Аз само я бях предложила по повод едни твърди бисквитки.
Има си отделен, цял подфорум за рецепти и може да се готви с каквито прецениш продукти. Не е задължително да са от Лидл.
Не знам. Нека и другите да кажат. Peace

Деликатесното свинско варено

съм го пържила с яйца и с Айвар съм го правила. Не се разкашква и не се свива. Отделно от това на препечена филийка за закуска или просто нарязано за мезе. Хубаво е. Прилича на Русенско варено.

# 543
  • София
Angel, погледнах за кърпи за сушилня, не видях. Взех от евтините таблетки за миялна и вече мина една кратка програма и съм доволна  Grinning
Колко струват таблетките?И колко са на брой в опаковката ?.Благодаря  предварително.
Евтините са по 3,70-80 (не помня точно  Embarassed ) 30бр. а другите се водят all in one и са около 7лв 40бр. От вторите съм доволна. Използвала съм и много по-хубави таблетки, но качеството на тези ме устройва напълно и не виждам защо да давам тройно повече пари за едно и също.
Angel, аз пера с бинго и миризма има и след сушилнята, а и ми харесва как изпира. Пера мнооого и не мога да си позволя да купувам скъпи прахове, та съм тествала този клас  Mr. Green

# 544

Евтините са по 3,70-80 (не помня точно  Embarassed ) 30бр. а другите се водят all in one и са около 7лв 40бр. От вторите съм доволна. Използвала съм и много по-хубави таблетки, но качеството на тези ме устройва напълно и не виждам защо да давам тройно повече пари за едно и също.

Благодаря!

# 545
  • Pb
Пешек, как да има масло, като вчера сутринта примерно господина пред мен беше взел 10 бройки  Stop

Идеята да се сложат изпитани рецепти на 1 страница сама по себе си е добра, даже много, но Звънче е права - ще направим много по-голяма услуга на търговците, отколкото на нас самите.  Peace

# 546
Търговците, отдавна се допитват до нас !
В кварталното кафе сокчето от Лидл е 1.50 /чашка/,
а уискито и водката - тоже !
Има готварски форум , но идеята е само с продукти на Лидл и изпробвано от нас.
Лично аз, се доверявам на мнението ТУК и не съм грешила.
Относно новите промо - нищо интересно, ще спестяваме !
И на мен ми направи впечатление, че няма ограничение на промо продуктите -
крайно време е да се прекрати зареждането на лавки /в училището на синът ми
хлябът е от намаленият, млякото, сладките, но на друга цена/

# 547
  • София
Аз днес взех масло, срока му е до 01.01.2012 г., но за коледните сладки ще ми свърши чудесна работа  Hug

# 548
  • София-Младост
Дано не повтарям някого, но да дам инфо:
Лидл-Младост отваря врати на 8.12.2011

# 549
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта минах през Лидл Пловдив /на Пещерско шосе/. Фенове сме на корнфлексите и постоянно имам заредени вкъщи от този с мед и ядки и шоколадовите топчета. Днес установих, че за пореден път са им вдигнали цените с по 10 ст. /при досегашни 1,49 лв. новата цена е 1,59 лв./ Е, писна ми. Че те се изравниха с "квалитетните" марки вече. Адски е дразнещо. Купих си този с шоколадовите топчета на прИмоция тази седмица - т.е старата му цена от 1,49 лева, но върху нея се кипреше и увеличената, та е ясно какво ще последва.

# 550
  • у нас
2 в 1 е суперррр, ще се заредя с още определено- и цената е само 1,59 за 10бр

# 551
  • в малка крепост
Да попитам за рендето от миналата седмица има ли доволни?
Купих от него, но нищо не рендосва - пробвах го с елементарни неща като моркови, ряпа и или не рендосва, или с по-голям натиск успява, но всичко става на каша (най-едрите дупки, рендосват на ситно, като при обикновените рендета) Да не говорим за приставката за жулиени - само надраскаха моркова, друго и не опитах. Аз ли не се справям или то си е калпаво?  newsm78

# 552
В Лидл на Пещерско Пловдив маслото беше със срок на годност 25.12.11. Ограничих се само с 2 бр.

# 553
Да попитам за рендето от миналата седмица има ли доволни?
Купих от него, но нищо не рендосва - пробвах го с елементарни неща като моркови, ряпа и или не рендосва, или с по-голям натиск успява, но всичко става на каша (най-едрите дупки, рендосват на ситно, като при обикновените рендета) Да не говорим за приставката за жулиени - само надраскаха моркова, друго и не опитах. Аз ли не се справям или то си е калпаво?  newsm78

От този тип всички не режат.Най-добре го върнете, докато е време.

# 554
Доволни ли сте от продуктите на марка "Chira" ?
И по точно пилетата, как са?

Общи условия

Активация на акаунт