Лидл ::9::

• 65 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами за сега,така,направо от консервата Grinning,приятелка ми каза,че го реже на парчета и го панира,предполагам,че и запържено с пресен лук или праз,с яйца,а може и без,също ще стане.Да каже някой,който го е правил нещо  Wink

# 526
Мокрите кърпички за почистване липсват /Х.Д./ - както и много други стоки.
Яйцата са с нова цена 1.99лв, може би защото бяха на промо !!!!! Joy

Само не ми казвай, че продават 30 яйца за 2лв? Thinking

# 527
  • Пловдив
Пфууу, да му се не знаят и промоциите и чудото. Днес мъжът ми ходи в магазина до нас на Пещерско и масло нямааа. Отишъл и до този в Кичука - същата картинка. А аз имам бучица само, пък готвя на малката с него. Как пък още първия ден по обяд свърши и то в 2 магазина. Но пък си взел уиски от промоцията. Предния път се чуди, чуди и не взе, но сега това било бърбън и ... Не било идеално лошо каза.

# 528
От другите консерви /400гр./,скоро бяха на промо правих мусака - чудничко.
Отидох на следващия ден за още няколко бройки, защото е много удобно,
винаги под ръка,става и за вилата, но ..... следващият път !
Щом става за мусака, мисля, че и за сърми ще е добре.
Нека да събираме мнения ! Звездев има жестока конкуренция , а може и книжка
да издадем с "Нашите рецепти" !
Звънче, ти като автор на темата, при следващото пускане, можеш да
постнеш и "изпробвано от нас", защото бишкотената торта се пишеше по няколко пъти.
Разбира се - това е само идейка , но мисля, че ще е полезно.

# 529
Мокрите кърпички за почистване липсват /Х.Д./ - както и много други стоки.
Яйцата са с нова цена 1.99лв, може би защото бяха на промо !!!!! Joy

Само не ми казвай, че продават 30 яйца за 2лв? Thinking
За съжаление 10 бр. за 2 лв.! : Flutter
Представям си, ако бяха 30 за 2 лв. - щях да забележа,
мравуняка с корите под прозореца ! hahaha

Дали масло или уиски - няма празно !
Сутринта в 8.00ч имаша не повече от 5/6 кашончета с масло и кашкавал,
но беше пълно с любимия шоколад от 1лв. с лешници.

# 530
Взех си от консервите свинско в собствен сос.......уникално е!!!!Утре ще ходя за още.
Как го използваш, освен за директна консумация ?
Ние го мажем на препечени филийки  Peace

# 531
Купих си кантара миналата седмица,но не знам дали трябва да има гаранция,тъй като не са дали нищо?Не съм купувала уреди от Лидл и не съм запозната.Ако някой е наясно,моля да пише.
Няма гаранционни карти-касовата бележка играе тяхната роля-и в случай на проблем/или не харесване/ с нея може да идете в магазина и да Ви бъде подменен уреда или да Ви върнат парите/това в срок от два месеца/.А,ако имате проблем-в рамките на три години от датата на закупуването/колкото е обичайната гаранция/,търсите сервиза упоменат в книжката с инструкциите,но пак ще трябва да представите касовата бележка/даже Ви съветвам да си я преснимате за по-сигурно...,все пак три години са не малък срок/.

# 532
  • София
Уиски не посмях да взема,не знам и аз защо.Сега,когато вече е пробвано,може и да взема,обичам бърбън.В нашия Лидл има почти всичко от промоциите.За Люлин става въпрос.
красива белла ,много добра идея!

# 533
Купих си кантара миналата седмица,но не знам дали трябва да има гаранция,тъй като не са дали нищо?Не съм купувала уреди от Лидл и не съм запозната.Ако някой е наясно,моля да пише.
Няма гаранционни карти-касовата бележка играе тяхната роля-и в случай на проблем/или не харесване/ с нея може да идете в магазина и да Ви бъде подменен уреда или да Ви върнат парите/това в срок от два месеца/.А,ако имате проблем-в рамките на три години от датата на закупуването/колкото е обичайната гаранция/,търсите сервиза упоменат в книжката с инструкциите,но пак ще трябва да представите касовата бележка/даже Ви съветвам да си я преснимате за по-сигурно...,все пак три години са не малък срок/.
Много благодаря!  bouquet

# 534
  • София
Angel, погледнах за кърпи за сушилня, не видях. Взех от евтините таблетки за миялна и вече мина една кратка програма и съм доволна  Grinning

# 535
Angel, погледнах за кърпи за сушилня, не видях. Взех от евтините таблетки за миялна и вече мина една кратка програма и съм доволна  Grinning
Колко струват таблетките?И колко са на брой в опаковката ?.Благодаря  предварително.

# 536
  • София
мерси Simple Smile  ще търся другаде или ще сменя праха, нещо ми омръзна на нищо да не миришат дрехите с тези лидлски прахове

# 537
Кърпи за сушилня няма в асортимента.За миризмата-аз си комбинирам Формил-а с омекотител от другаде/че нещо не мога да ги харесам техните/,но пък аз по-принцип имам проблем със силните миризми/с едно Омо се бях видяла в чудо......или по-точно с миризмата му,дето се усещаше от километър/.
А,за алкохола-мога да кажа,че въпреки ниските си цени е читав-не боли глава и няма остатъчни ефекти на другия ден/проверено!/.Даже в момента опитвам поредното Лидл-ско вино-ми нямам забележки Embarassed.

# 538
  • у нас
така... отидох за кърпи но бяха свършили Mr. Green имаше много преди да ги хвалите тук hahaha и никой не ги купуваше Laughing

обаче си взех др. неща- шоколадите разбира се Whistling
сусамки- много ги уважава половинката Peace

взех от соса за спагети да го пробваме, че го похвалихте и него

видях че универсалната подправка вече е 1кг за малко по малко от 5 лв- аз я харесвам доста Peace

взех си 2 в 1 - утре ще дам отзиви, видях на същата малка и капучино, но реших първо да питам за отзиви Peace

взех си зеленчуковите бульони за които питах и ги пробвах в чаша като топла напитка- отзивите са усеща се лука, но не е натрапчиво и зелениките, които са сложили- целина може би така ....на сол са ок

сока банан от лев и нещо- до сега не бях взимала, малко редичък, но това което ми харесва е че не е сладък, какво повечето на пазара Peace

# 539
  • у дома

Звънче, ти като автор на темата, при следващото пускане, можеш да
постнеш и "изпробвано от нас", защото бишкотената торта се пишеше по няколко пъти.
Разбира се - това е само идейка , но мисля, че ще е полезно.

Подкрепям-имаше и една друга с котешки езичета май-и нея ако може на първа страница  Embarassed и с маскарпонето нещо се забъркваше...

Общи условия

Активация на акаунт