Лидл ::9::

• 65 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Да не остана по-назад реших да пробвам почистващите кърпи, ама не можах да ги намеря тази сутрин.  Rolling Eyes Няколко пъти пребродих сектора с препаратите за почистване, но не видях. Става въпрос за пловдивския на Пещерско. Ако някой знае нещо по въпроса, да помага. Поне взех няколко пакета масло и от зърнената закуска на Goody.
Давам още 1 глас за мокрите кърпи на Tojour. Принципно рядко ползвам, но като ми затрябват вече вземам от тях - липсата на аромат е едно от нещата заради, които ги предпочитам.

Аз ги търсих вчера в същия магазин и питах за тях, но ми казаха, че не били постоянен артикул, а до изчерпване на количествата. До колко е вярно, обаче......времето ще покаже.
В магазина в Тракия има от тези мокри кърпи за почистване. Дори са 2 вида.

# 511
  • София
Портокалите вкусни ли са?

# 512
За сок стават. Иначе са зелени, белят се трудно и са кисели.

# 513
това го варих три часа в събота. Стана вкусна супа , но  не си струва усилието

# 514
  • Бургас
ми .......едните бяха слади,амЪ втората мрежичка са зелени
и сега ги чакам да узреят.

аз да питам шоколадчетата от промото в четвъртък колко бройки са вътре newsm78
че трябва да черпя на 6-ти и това е много добър избор.

# 515
  • София
Благодаря, момичета! Ще минавам първо през Кауфланд и мислех портокалите да са от Лидл, но ще пропусна.
Това пиле точно го гледах и се чудех защо да е точно за супа.

# 516
  • Пловдив
Голяма мистерия с тези мокри кърпи.  Laughing Явно съм попаднала на служител, който изобщо не  бил наясно. Ще чакаме и на "Пещерско шосе" да заредят.  Peace

# 517
Това пиле точно го гледах и се чудех защо да е точно за супа.
кокошка - носачка , не пиле  Rolling Eyes

# 518
  • Pb
Ахъм, ще си чакам и аз да метнат мокри кърпи към Пещерско, че Тракия ми идва далеч. 

# 519
За всички като мен които чакат отварянето на Лидл в Младост 4, днес видях новата реклама на 08.12 ще отвори врати така чаканият от нас магазин Wink

# 520
Аз искам да попитам някой купи ли си от тази сьомга. Аз мислех да взема, но всички бяха със срок до 28.11.2011 и не посмях. Но сега гледам, че в каталога е на промоция до 30-ти и направо съм в чуденка да се разходжам ли утре до там

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13138.htm

# 521
Купих си кантара миналата седмица,но не знам дали трябва да има гаранция,тъй като не са дали нищо?Не съм купувала уреди от Лидл и не съм запозната.Ако някой е наясно,моля да пише.

# 522
  • София
Взех си от консервите свинско в собствен сос.......уникално е!!!!Утре ще ходя за още.

# 523
Мокрите кърпички за почистване липсват /Х.Д./ - както и много други стоки.
Яйцата са с нова цена 1.99лв, може би защото бяха на промо !!!!! Joy

# 524
Взех си от консервите свинско в собствен сос.......уникално е!!!!Утре ще ходя за още.
Как го използваш, освен за директна консумация ?

Общи условия

Активация на акаунт