Лидл ::9::

• 65 577
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Pb
Сега май и сладкарския шоколад ще стане дефицитна стока  Laughing
Намира се при крем-нишестетата, сладкарските подправки и захарта (в дъното на коридор 1).

# 601
  • под течащия покрив
Сега май и сладкарския шоколад ще стане дефицитна стока  Laughing
Намира се при крем-нишестетата, сладкарските подправки и захарта (в дъното на коридор 1).
Може вече и да е станал, защото няколко пъти вече липсва в магазина.

# 602
  • Ловеч
Дами, извинявам се ако е коментирано, но ми направи впечатление, че част от любимите продукти от първа страница са намерили място в малката брошура на Лидл,която е по случай 1 година.Пише нещо от сорта- "любими продукти в форума на bg-mamma"  Simple Smile

# 603
  • в малка крепост
Върнах рендето без проблем. Е, в нашият магазин ме попитаха все пак за6то не го искам, но само с това се размина  Wink

Някой назад питаше за кантарчетата (не кухненските) - доволна съм, мерят точно. Аз си взех черно, не знам защо, но съвета ми е да предпочетете светлите. На тъмното стъкло си личат всякакви петънца (дори от пръсти)  и малко прах да има веднага се вижда. Е, няма и него да връщам/сменям де, но му сложих едно стреч фолио отгоре да не го лъскам постоянно.

Днес купих и унгарска паприкована наденица и ми се струва пресолена и много мека някак - вътре е като пастет. В Унгария, същата е по-суха и по-едро мляна... абе, вкуса и е друг. Дали не е до партида? Някой да е попадал на такава?

А марципани, мокри почистващи кърпи, кувертюр и други подобни за които казвате че редовно липсват по вашите филиали, в нашият (Пазарджик) има в огромни количества

# 604
Момичета интересуваме дали някой е пробвал червеното цвекло , което е в буркан.Дали е много кисело? Трябва ми за язваджия, който не трябва да яде кисело.

# 605
Момичета интересуваме дали някой е пробвал червеното цвекло , което е в буркан.Дали е много кисело? Трябва ми за язваджия, който не трябва да яде кисело.

А на мен някоя добра душа ще ми каже ли къде се намира това червено цвекло, на кой щанд? Днес се зверих половин час из всички регали в Лидл Изток и пак не го видях Blush

# 606
  • Ловеч
Момичета интересуваме дали някой е пробвал червеното цвекло , което е в буркан.Дали е много кисело?
По-скоро сладнее и много ми харесва.А децата така и не разбраха какво ядат  Simple Smile
А иначе се намира до лютеницата с патладжан на горните редове до компотите /при положение, че сравнително по еднакъв начин ги редят в различните магазини/

# 607
До лютеницата ! Става за проблемен стомах,
аз го добавям към салата зеле + моркови.

# 608
Heros, красива белла, мерси! Hug Ще огледам следващия път щанда до лютеницата Wink

# 609
Имате ли отзиви за дамските ботуши? Имам спомен, че за втори път пускат ботуши? Купували сме от детските ботуши, засега нямаме оплаквания, дори напротив- страхотни са Simple Smile

# 610
  • Ловеч
Heros, красива белла, мерси! Hug
Мъж съм дами, обичащ да пазарува и опитва. В Лидл съм ежедневно-един вид ми е "квартален магазин" и всичко вътре ми е познато. Мнението ми за много продукти се покрива с написаното в тази тема. За част от техниката си имам изградено особенно мнение  Simple Smile

# 611
Момичета интересуваме дали някой е пробвал червеното цвекло , което е в буркан.Дали е много кисело?
По-скоро сладнее и много ми харесва.А децата така и не разбраха какво ядат  Simple Smile
А иначе се намира до лютеницата с патладжан на горните редове до компотите /при положение, че сравнително по еднакъв начин ги редят в различните магазини/

Hug

# 612

О, аз забелязах това, спокойно - от профила ти добре се вижда Wink Хубаво, че се представи все пак... и добре дошъл в темата Hug

# 613
  • у нас
никой не каза софрата по -солена ли е от лавадито Rolling Eyes

# 614
  • о`майна лунна нощ е
Според мен е обратното - Ливади е по-солено от Софрата.

Общи условия

Активация на акаунт