Лидл ::9::

• 65 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
В люлинския Лидл също има от почистващите кърпички. - морски бриз и портокал. Лимон няма. Взех една опаковка и ще ги пробвам.
Звънче, благодарско за картинката на зърнестото сирене.   bouquet Неприлично вкусно е. Ставам му фен. Peace
Взех си пак от глазурите за сладкиши, моцарелка и лидълското 3 в 1.
От утрешната промоция съм си набелязала - плодовите млека, синьо сирене и доматения сос. Но се знае още отсега, че само с тях няма да се размина. Outta Joint

# 586
  • Варна
Взех ски екип от тези за момиченца в кафяво. Определено ми се стори, че якенцето е доста по плътно от останалите? На размер е точно

# 587
В събота се гответе за ръкопашен, ще има "Софра" по 10 лв. Mr. Green

Искам да попитам някоя мома-млекарка дали може да ми сравни прочутото кисело мляко "Круша"  с моята любима "Милбона", за да знам дали си струва да се запасявам.Благодаря предварително!  bouquet

# 588
Искам да попитам някоя мома-млекарка дали може да ми сравни прочутото кисело мляко "Круша"  с моята любима "Милбона", за да знам дали си струва да се запасявам.Благодаря предварително!  bouquet

Сравними са като вкус Wink Крушата на мен ми е даже по-любимо Peace

# 589
Отивам да ударя едно тото, знаех че ти ще ми отговориш! hahaha

# 590
Ами като верен фен на кремчетата и млеката от Лидл newsm62

# 591
  • София
И аз много ги обичам тези млекца, фаворити са ми боровинката и крушата. Мисля да взема и от доматения сос, много е хубав, и от шоколадовите бонбони.

От къде видяхте каква ще е промоцията в събота/?

# 592
Дойде новата книжна брошура, на сайта ще е качена утре.

# 593
  • софия
Дойде новата книжна брошура, на сайта ще е качена утре.
За кой период е?
На сайта има до неделя и супер събота newsm78

# 594
До седми.

# 595
  • у нас
софрата по солена ли от лавадито-така ли беше newsm78 и пише че е за кг- кг сирене или 1кг сирене+ саламура Crazy
и аз взех от кърпите - 2 пакета- лакома работа

# 596
А знаете ли дали шоколадът за готвене на ЛИДЛ се разтопява добре? Имам предвид, че някои стават като на голяма буца и хич не искат да се топят и това е. Искам да правя брауни с него, та силно ме вълнува.

Аз си взех от този, който е със 75% какао именно за готвене. Страхотен е! 200 грама на цена 1,79 беше, миналата поне седмица! Peace

Шоколада наистина е много хубав и не само за готвене, а и за хапване, но не е 75% а 52%. Peace

# 597
софрата по солена ли от лавадито-така ли беше newsm78 и пише че е за кг- кг сирене или 1кг сирене+ саламура Crazy

1 кг сирене, саламурата не се брои - то и това оставаше Wink

# 598
  • у нас
а за солта впечатления Rolling Eyes
да кажа че току що с кърпите се пробвах да изчистя огледалото и стана перфектно Peace

# 599
Кой е шоколада за готвене  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт