Лидл ::9::

• 65 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • велико търново
Момичета как е течният сапун на Ciao ?Кои е с приятен аромат /бяло ,жълто/?

Купих Cien  жълт хубаво мирише,доволна съм Peace
Благодаря ви много ще си взема да го пробвам.  bouquet

# 571
  • София
Ах, в наше село нали сме поограничени от магазини, та се радвам много на подобни оферти от ЛИДЛ - вие какво мислите: Бебешки космонавт с отвор за колани (напр. за столче за кола или количка) и Бебешки гащеризон. Има и още бебешки дреболийки тази седмица, вкл. за пръв път ще предлагат играчки Ф.П.

# 572
  • София
Много съжалявах, че нямам такъв космонавт когато ми трябваше. И бебешкото чувалче ще ти е полезни и двете са на много добри цени. Не съм ги виждала на живо обаче, но аз от дрехите от Лидл съм доволна като цяло.

# 573
  • Pb
Бебешките артикули са с доста прилични цени Peace

И аз съм доволна от пилешкото, произведено в Градус.
Веднъж взех едни крилца, тогава не обърнах внимание на кой са, но бяха много лошо почистени и горчиво съжалих, че не съм ги огледала в магазина.

Момичета, какво ще кажете за тези шоколадчета? Хвърлих им око за почерпка в детската градина, но не мога да се ориентирам колко бройки са вътре Rolling Eyes. Кой вкус ще ми препоръчате за деца?

# 574
Щом са 200гр, значи не повече от 20.Сините са подходящи за деца.Шоколадът им е страхотен.

# 575
  • София
Не са 20 шоколадчетата вътре! Много повече са. Ще стигнат при всички случаи за групата на детето в градината. Първият вид от снимката са шоколади с голям процент какао, сиреч натурални. Другите две кутии мисля че повече ще се харесат на децата.

# 576
  • Бургас
Не са 20 шоколадчетата вътре! Много повече са. Ще стигнат при всички случаи за групата на детето в градината. Първият вид от снимката са шоколади с голям процент какао, сиреч натурални. Другите две кутии мисля че повече ще се харесат на децата.

Мерси за уточнението,че и мен много ме вълнуваше точно този въпрос Simple Smile

# 577
  • Pb
Много се бързи!  Grinning Много, много благодаря   bouquet

# 578
  • Бургас
И аз доволна от детските дрешки от Лидл.
А играчките на ФП ми се виждат на доста добра цена.Сортера примерно съм го виждала за 25лв.  Rolling Eyes

# 579
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13185.htm
Тази везна досега имало ли я е и някой сдобил ли се е?
Да я похвали, че я харесах да я купувам  Mr. Green

И аз я харесах, ако някой я има да сподели как е  Peace

# 580
Доволни ли сте от продуктите на марка "Chira" ?
И по точно пилетата, как са?

С тази марка има пилета от Градус и от Пилко. Пилко беше в списъка с фирмите, които слагат допълнително вода и добавки.
Ако е Chira от Градус купувам, ако е Пилко - не.

И ние така правим.

# 581
А знаете ли дали шоколадът за готвене на ЛИДЛ се разтопява добре? Имам предвид, че някои стават като на голяма буца и хич не искат да се топят и това е. Искам да правя брауни с него, та силно ме вълнува.

# 582
  • София-Младост
А знаете ли дали шоколадът за готвене на ЛИДЛ се разтопява добре? Имам предвид, че някои стават като на голяма буца и хич не искат да се топят и това е. Искам да правя брауни с него, та силно ме вълнува.
Разтопява се, до сега нито един вид не ми естанал на буца, без значение от къде купуван.

# 583

Аз си взех от този, който е със 75% какао именно за готвене. Страхотен е! 200 грама на цена 1,79 беше, миналата поне седмица! Peace

# 584
  • Pb
В магазина на Пещерско са заредили от почистващите кърпи на W5 (в момента клавиатурата ми се възползва от тях  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт