Лидл ::9::

• 65 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Доволни ли сте от продуктите на марка "Chira" ?
И по точно пилетата, как са?

Наскоро взехме такова пиле - ами ОК са, големи, сочни Wink

# 556
От няколко месеца само такива купуваме.Доволна съм.По-евтини като цена и по-чисти са, затова ги харесвам.Свинското месо обаче не ми хареса.

# 557
  • софия

С тази марка има пилета от Градус и от Пилко. Пилко беше в списъка с фирмите, които слагат допълнително вода и добавки.
Ако е Chira от Градус купувам, ако е Пилко - не.

# 558
С тази марка има пилета от Градус и от Пилко. Пилко беше в списъка с фирмите, които слагат допълнително вода и добавки.

Полезна забележка - изобщо не съм се заглеждала досега кой ги произвежда Blush

# 559
  • Бургас
От няколко месеца само такива купуваме.Доволна съм.По-евтини като цена и по-чисти са, затова ги харесвам.Свинското месо обаче не ми хареса.
И на мен хич не ми хареса свинското месо.  Peace

# 560
  • велико търново
Момичета как е течният сапун на Ciao ?Кои е с приятен аромат /бяло ,жълто/?
И някои опитвал ли е сирене Богатица ?
При последното пазаруване взех от Бонбоните ,зърнестото сирене /без промоция /шоколад с лешник,Мокрите кърпи вършат много добра работа .Може ли за мебели секции да се ползват на картинката не е описано ?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13156.htm  Как е този салам?
Звънче може да добавиш мокрите кърпи доста  писаха ,че са доволни.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 07:56 от YSMIV4ICA

# 561
  • София
аз да се оплача от макси трат  праха за цветно, туко-що съсипах едно яке на детето с него(хубаво, че така и така якето вече е умаляло де и  имаше  още броени обличания живот) та след 2 години носене и безброй пранета, сега с единствена разлика този прах и така хубаво пусна, че сега по сивото има жълти петна, а по жълтото тъмно сини.... никога не е пускало, никога не е имало проблем.... пак добре че не съсипах нещо друго...

# 562

Пилко, Амета и Лудогорско пиле...нали е все едно и също  Thinking, защото аз точно на Амета харесвам пилетата.

# 563

Аз - да.Винаги взимам и досега винаги са били на ниво(долно бутче,филе и цяло пиле).Добре почистени,без вода и пера Mr. Green

# 564
  • софия
.....
Звънче може да добавиш мокрите кърпи доста са писаха ,че са доволни.
В следващата тема. Тук не мога да редактирам.

Пилко, Амета и Лудогорско пиле...нали е все едно и също  Thinking, защото аз точно на Амета харесвам пилетата.
Не знам. Пилко и Лудогорското бяха в списъка със сигурност. Peace

Намерих:
Цитат
Седем компании са влагали вода над нормата в пилешко месо, което е заблуждение на потребителите. Това съобщи пред журналисти директорът на Комисията за защита на потребителите Дамян Лазаров. Това са дружествата ЕТ "Мария Цонкова", "Чикън груп", "Галус Трейд", "Пилко", "Поло комерс", "Нанюк интернешънъл" и "СВС 98".

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 21:24 от zvanche

# 565
  • Бургас
Момичета как е течният сапун на Ciao ?Кои е с приятен аромат /бяло ,жълто/?

Купих Cien  жълт хубаво мирише,доволна съм Peace

# 566
Купих си кантара миналата седмица,но не знам дали трябва да има гаранция,тъй като не са дали нищо?Не съм купувала уреди от Лидл и не съм запозната.Ако някой е наясно,моля да пише.
Няма гаранционни карти-касовата бележка играе тяхната роля-и в случай на проблем/или не харесване/ с нея може да идете в магазина и да Ви бъде подменен уреда или да Ви върнат парите/това в срок от два месеца/.А,ако имате проблем-в рамките на три години от датата на закупуването/колкото е обичайната гаранция/,търсите сервиза упоменат в книжката с инструкциите,но пак ще трябва да представите касовата бележка/даже Ви съветвам да си я преснимате за по-сигурно...,все пак три години са не малък срок/.

На сайта срокът е един месец, ако не се лъжа

# 567
Момичета толкова хвалите това зърнесто сирене.  Моля ви пуснете линк с негова снимка, защото търсих в магазина и никъде не видях такова нещо newsm78

# 568
# 569
Купих си кантара миналата седмица,но не знам дали трябва да има гаранция,тъй като не са дали нищо?Не съм купувала уреди от Лидл и не съм запозната.Ако някой е наясно,моля да пише.
Няма гаранционни карти-касовата бележка играе тяхната роля-и в случай на проблем/или не харесване/ с нея може да идете в магазина и да Ви бъде подменен уреда или да Ви върнат парите/това в срок от два месеца/.А,ако имате проблем-в рамките на три години от датата на закупуването/колкото е обичайната гаранция/,търсите сервиза упоменат в книжката с инструкциите,но пак ще трябва да представите касовата бележка/даже Ви съветвам да си я преснимате за по-сигурно...,все пак три години са не малък срок/.

На сайта срокът е един месец, ако не се лъжа
Да,сега го проверих.....и наистина така пише.......

Общи условия

Активация на акаунт