Лидл ::9::

• 65 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, моля пак да напишете рецептата за тортата с бишкоти  Blush

# 106
  • В най - голямото село
Кашкавалът и аз го харесвам, пък и на тази цена  Hug

# 107
  • софия
Здравейте, моля пак да напишете рецептата за тортата с бишкоти  Blush
Ето

# 108
Мен много ме дразни и като вземат да ти мятат нещата да ги маркират, правят една купчина за 10 сек. и после седят, чакат и те гледат "любезно"  Money И каква полза, че са ми ги маркирали за 10 сек. след като на мен ми трябва 1-2мин. да си ги прехвърля отново в количката  newsm78
И мен това ме изумява. Даже всеки път се закачам с касиерките, че са много бързи и скорострелни и как сега ще успея да прехвърля продуктите и да платя без да бавя опашката. Много драго им става като ги похвалиш на всеослушание, че са бързи. Явно им изискват бързина, защото един следобед бях свидетелка на "изпит" по бързина. На една от неработещите каси управителката и още някакви мъже караха едно момиче да маркира супер бързо един куп стока, а даже един продукт няколко пъти.

# 109
zvanche благодаря ти. Ще си я направя!
И от скоро всяко изречение им завършва с "моля"
Три и двадесет, моля?
Пин кода, моля?
 Simple Smile

# 110
  • София
Днес отидох да си купя още няколко бройки шоколадова глазура и захаросани плодове, имаше в изоболие в Лидл Люлин. Купих си за сефте и крем за мазане с хрян- изхвърлих го вкъщи. Въпрос на вкус е, естественно, но и на двамата с мъжа ни много, ама много ни беше гадно.

# 111
  • София
Къде се намира контролната везна, до сега не съм се заглеждала  Rolling Eyes

Мен са ме лъгали в Лидъл, след което им писах в контактана форма, е обърнаха ми внимание хората и започнаха да се извиняват, но кел файда ... както се казва ... като не съм си отворила очите на място ....

# 112
И от скоро всяко изречение им завършва с "моля"
Три и двадесет, моля?
Пин кода, моля?
 Simple Smile
по немски маниер Wink

И мен много ме дразни това мятане на стоки през касите. Аз обаче си прибирам спокойно продуктите в количката и чак тогава плащам. Ако първо платя, касиерката започва да маркира стоките на следващия клиент и да ги мята до моите  ooooh!  Явно после по времето за маркиране на нов клиент, отбелязано в компютъра, съдят за сръчността на касиерите.

# 113
  • велико търново
Точто тогава стават грешки и хората се чудят къде са им стоките който са взели?
Един клиент пред мен плати и после си прибираше стоката започнаха да маркират мой те стоки и така си разменихме еднакви стоки .Добре ,че се осетих ,че прибира и моят кашкавал и др.
А това за контролните везни винаги си тегля зеленчуците предварително.
Утре и шоколада с лешници е на промоция освен любимият ми кашкавал .
Детското поло не е ли много тънко трико? Simple Smile

# 114
Днес отидох да си купя още няколко бройки шоколадова глазура и захаросани плодове, имаше в изоболие в Лидл Люлин. Купих си за сефте и крем за мазане с хрян- изхвърлих го вкъщи. Въпрос на вкус е, естественно, но и на двамата с мъжа ни много, ама много ни беше гадно.

Наистина е въпрос на вкус и хранителни навици - мъж ми обожава все що е с хрян и това му е любимото кремче за мазане Wink

# 115
  • София

Детското поло не е ли много тънко трико? Simple Smile
\]
И тънко да е, дъшеря ми има 3 блузки от миналата зима със сърнички на тях. Колко пране на 60градуса, че и сушилня са видяли, не ми се говори и са си в идеална форма. Определено съм доволна от качеството на дрешките, като изключим шапките и шаловете от миналата година.

# 116
  • София
Валенцето, подочистачката кога я взе? На промоция ли е била, че не я виждам никъде newsm78

# 117
  • София
Взех я в неделя....или в събота, вече не помня. оказва се, че нито е била в брошурите, нито я е имало из другите магазини. В люлинския лидл беше една единственна бройка.
 Който похвали кърпите  за почистване на всякакви неща,вкл и на мебели, да му благодаря много- за първи път взимам и съм очарована.

# 118
Това с бързата обработка на касата и мен ме дразни,
то хубаво,ама да е както в началото - зад всяка каса кака !Подрежда и слага в пликове !
Сутринта имаше от всичко по-много.

# 119
Бяхме взели "Гауда" от съботната промоция.Нещо ми е странна на вкус, ама ще се яде- 4 опаковки взехме. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт