Лидл ::9::

• 65 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
а аз много моля ,  които е взел полуготовите смеси за кекс , как ги приготвяте. моля Grinning

# 451
  • София
тези, които са в кутиите - на прах ли? ами както си пише на кутията, то доста добре е описано...ние взехме от този с мак, но съм със смесени чувства...май предпочитам сама да си бъркам и мъфините не ме кефят..т.е. тестото е хубаво, но глазурите им са ми гадни.

# 452
  • София
Здравейте!Нова съм в темата.
Видях сладките на Стаси,и моля и аз за рецепта.Тамън се пробвах със шприца но нещо не се получиха,явно тестото не е както трябва и не се получиха кой знае какви форми Embarassed

# 453
  • у нас
аз за почистващите кърпички да питам Blush
какво по точно почиствате с тях- примерно аз си имам почистващи продукти за всичко поотделно и нещо не ми идва в главата с кърпите какво....
примерно стават ли за почистване на дограма, капака на тоалетната чиния, хладилник... newsm78

# 454
  • София
тези, които са в кутиите - на прах ли? ами както си пише на кутията, то доста добре е описано...ние взехме от този с мак, но съм със смесени чувства...май предпочитам сама да си бъркам и мъфините не ме кефят..т.е. тестото е хубаво, но глазурите им са ми гадни.
Добре, а какво значи разрежете след 50тата минута

# 455
  • София
аз точно с тези не знам, но по принцип с мокри си чистя  всички  шкафове, врати, ключове на лампи, белите уреди - хладилник, пералня сушилня, кафе машината, микровълновата от вън, тостера,дограми също.

# 456
примерно стават ли за почистване на дограма, капака на тоалетната чиния, хладилник... newsm78

Стават, на самата опаковка има обозначения, аз вече се похвалих, че излъсках, и то много леко и бързо една позахабена мивка, като бях сигурна, че нищо няма да се получи. Ама стана, вчера я лъсках, преди малко пак се чудих. Не знам защо така им нямах доверие........ Grinning Peace

# 457
Взехме днес от луканката на промоция, ама много "бау-бау" изглежда.Баща ми на вкус я хареса, ама на мен не ми се рискува. Simple Smile

Стаси, сладките са страхотни!

# 458
  • София
Sophia L. - Честито Simple Smile Да си жива и здрава!
големи вкусотии правите ти и Стати Simple Smile

# 459
  • Бургас
и ние се отчетохме У ЛИДЛ,ама бонбони-нъцки Crossing Arms
пък аз се гласях поне 3-4 кутии да взвема ,че имам и именник и именничка за Никулден.........
и за да не съм валат си взех от бискивитките с парченце шоколад и плодовата извара.

# 460
  • Бургас
Аз се заредих с кремчета за мазане, вкъщи много се харесват. И шоколадите са хубави.
Взех и някакви захаросани бадеми за 1,99лв.
Купих и шампоан на Cien ,зеления , ще пиша после отзиви.

Sophia L., Честит рожден ден ! Много късмет,здраве и усмивки !  Hug

# 461
Sophia L., Честит рожден ден!   bouquet

Да попитам тези, които са използвали шприца - не ви ли се пълни дръжката с тесто?

# 462
аз точно с тези не знам, но по принцип с мокри си чистя  всички  шкафове, врати, ключове на лампи, белите уреди - хладилник, пералня сушилня, кафе машината, микровълновата от вън, тостера,дограми също.
+1  Peace клавиатурата ,бравите, бюрата,и всичко в кухнята.Латекс също.

# 463
+1  Peace клавиатурата ,бравите, бюрата,и всичко в кухнята.Латекс също.

Чистя всичко у дома с мокри кърпи от най-обикновените ( от Елитис ).

# 464
Лазанята е чудесна. Амбарицата обаче била SickАз не я опитах

Общи условия

Активация на акаунт