Конкурс „Моето дете расте с Fisher Price“

• 33 606
  • 234
  •   1
Отговори
# 195
радос, конкурсът е от 13 ноември до 12 декември - като срокът за публикуване на снимки и истории е до 4-ти декември, както пише в първия пост на темата (към която води рекламата), а на 12-ти декември ще бъдат оповестени победителите. Съжалявам за разочарованието, че не сте могли да се включите навреме!  bouquet

# 196
Какви страхотни дечица имаме само! Жалко, че съм изтървала срока за конкурса. Успех на всички!  Grinning

# 197
  • Пловдив
Днес няма ли да се качва колаж  newsm78 ?Надявах се да видя моето чаве  Simple Smile.

# 198
Днес няма ли да се качва колаж  newsm78 ?Надявах се да видя моето чаве  Simple Smile.
Абсолютно! Днес - финалните 3 колажа с малки слънца.

# 199

...а утре, 12.12., очаквайте обявяването на победителите в конкурса!   bouquet

# 200
толкова са ни хубави дечицата, че с тези колажи е още по-приятно да гледаш множество усмивки от екрана! :*

# 201
СТРАХОТНИ СЛАДУРИ СА ВСИЧКИТЕ, А КОЛАЖИТЕ СА НАПРАВО НЕВЕРОЯТНИ.  smile3501

# 202

Това всички деца ли са, че не видях моето момче в нито един колаж?

# 203
Здравейте, извинете ме за въпроса, но тук на тази страница ли ще бъдат публикувани резултатите?

# 204

Това всички деца ли са, че не видях моето момче в нито един колаж?

Здравей, margoot!
Искрени извинения - правя колажите с ръчно добавяне на снимките и по недоглеждане съм пропуснала снимките на малкия Иван! Те, заедно с историята, участват в конкурса - но съм пропуснала да ги добавя в колажа. Отново извинения и компенсация:

Здравейте, извинете ме за въпроса, но тук на тази страница ли ще бъдат публикувани резултатите?
Резултатите ще бъдат обявени по-късно днес тук, в темата   bouquet

# 205

Добрата фея е тук, за да пожелае късмет на всички дечица! Всяко едно мъниче е уникално и специално!

# 206
БЛАГОДАРЯ newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 207
Мнoгoооо благодаря, страхотен колаж.   bouquet

# 208
да ти кажа честно и аз не си видях момичето на нито един колаж

# 209
Ох, докога ли ще ни държат в напрежение организаторите. Нямам търпение, не че ще сме от спечелилите сигурно, въобще нямам късмет в подобни конкурси, но все пак тая някаква надежда да се сдобием с подарък именно от тях. Не че не купих две играчки вече, които Дядо Коледа ще даде Wink

Момичета, ако искате такива колажи, ще ви спретна за минутки, само ми пратете снимчиците  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт