Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 45 105
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • В най - голямото село
fifiperoto  newsm51

# 166
  • Пловдив
 И аз много благодаря на всички които досега а и в бъдеще публикуват пробни изпити. За съжаление аз не мога да пусна тъй като моя син не посещава школа.

# 167
  • Добрич
Благодаря за пробните тестове!  bouquet
Прави ми впечатление, че тазгодишния на Междучасие е същия (едно с едно се повтаря) като миналогодишния, което си е съвсем в реда на нещата.
Единствено не знам миналата година какъв преразказ е бил даван.

# 168
  • София
А къде мога да намеря отговорите на теста по БЕЛ на Междучасие?

# 169
Мили момичета,
Успех на децата Ви!

Извинете, че нахлувам в темата Ви, но исках да споделя нещо, което може би знаете, но пък може и да Ви е от полза.
Наистина не беше скоро, а преди 4 години, но все пак може и да е важно. Тогава оценките по математика на децата бяха масово доста ниски. Препъникамъчето се бяха оказали логическите задачи, включени в теста - просто слушах коментарите на децата по радиото , след изпита. Подобни задачи има в сборници като задачи от състезанията "Черноризец храбър", кенгурото и не помня къде другаде.

Игнорирайте поста ми, ако счетете съвета ми за неуместен.

Успех и всеки да попадне на желаното училище!

# 170
 rosss, полезен е поста ти!
Благодаря и аз за теста.
Интересна логика имат щерките ви  Ani_neli и Andariel.
Мойта пак има 6-ца по математика.Днес ще говоря с нея и поне на едното от Варненските състезания ще я накарам да посети.

# 171
# 172
Един въпрос- за колко време трябва да се решат тестовете на Междучасие?

# 173
Пробен изпит по БЕЛ, школа Междучасие от преди седмица - две
 http://dox.bg/files/dw?a=e0c088d819

Благодаря за теста!  bouquet Много добре направен, съдържа всички типове въпроси, които може да се паднат, с оглед на ученото до момента. Като сложност не е нито прекалено труден, за да се отчаят децата, нито прекалено лесен, за да ги заблуди за трудността на ВО, което предстои. Изобщо пипнат и обмислен е добре отвсякъде и ще го прибавя към моя набор от тестове за упражнение и проверка! Peace Препоръчвам го на този, който не е правил още пробен, или пък е правил друг, да се потруди и над този, няма да е излишно. Simple Smile

П.П. На въпроса за колко време трябва да се решат тестове, отговорът е:за стандартното на изпита - 60 мин за теста и 90 мин за преразказа. Времето по БЕЛ е напълно достатъчно Peace

# 174
  • София
unadaptable , можеш ли да дадеш верните отговори на въпроси от 11. до 18., тъй като не се чувствам толкова уверена по БЕЛ за да оценя отговорите на дъщерята. Praynig
Благодаря предварително!  bouquet

# 175
 Ironic, на 11 - А, 12 - Б, 13 - Б, 14 - А, 15 - Б, 16 - А и на 18 - А.  На 17-ти е писал: "Момчето стоеше неподвижно, без да мигне, но когато Балтасар го погледна объркан, то издаде един гърлен звук, тръшна се на пода и започна да крещи."
Гледам от проверения тест на детето  Mr. Green. Нали за теста от Междучасие говорим?

# 176
unadaptable, благодаря ти!Наминавай от време на време в темата,  важно е да пише някой, който е в час/аз не всичко успявам да обхвана/ с изискванията и важните моменти по БЕЛ.Това, че  преподавателите в школата добре си гледат работата,  ме радва.  bouquet

# 177
  • София
Ironic, на 11 - А, 12 - Б, 13 - Б, 14 - А, 15 - Б, 16 - А и на 18 - А.  На 17-ти е писал: "Момчето стоеше неподвижно, без да мигне, но когато Балтасар го погледна объркан, то издаде един гърлен звук, тръшна се на пода и започна да крещи."
Гледам от проверения тест на детето  Mr. Green. Нали за теста от Междучасие говорим?
Благодаря!   bouquet
Наминавай по-честичко, моля! Hug

# 178
  • Пловдив
Състезание по български език “Св. Иван Рилски“ : http://imamproblem.com/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D1%81%D1% … 0%B2%D0%B0%D0%BD/

# 179
  • Добрич
Дъщеря ми има петица на последния тест в училище по БЕЛ (сложни изречения и "На прощаване"). Изглежда ми интересен и в понеделник ще го сканирам в офиса да ви го пусна.
Както си и мислех, не е наясно с тези изречения. Confused Дано успеем да "запълним дупката".

АКо имаме време, утре може да й дам пробния тест от Междучасие.

Общи условия

Активация на акаунт