Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 44 984
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На родителската среща вчера в СМГ ни казаха, че мислят да направят пробен изпит по БЕЛ към края на януари, но още не са фиксирали дата - притеснявало ги, че съвпада с края на срока. Обещаха да ни уведомят, но и тез, които ни интересува, е добре да следим за инфо.

А инфото ще го качат ли на сайта? Сигурно пак ще е в неделя!

# 406
  • под Витоша
Синът ми (5клас) казва, че е решил всичко на олимпиадата, но освен на първа задача, която със сигурност му е вярна- "не помни" другите отговори, но беше много доволен , че е решил трета задача, но без да е правил допълнителни построения - не мога да преценя за колко точки е....
 Седмокласничката има 70точки... Първите пробни изпити на щерката бяха на 10-ти декември - има 5.04 (76точки) по Математика и 5.64 (90точки) по БЕЛ.. kiss

# 407
  • Пловдив
Благодаря за задачите от олимпиадата. В Пловдив тя ще проведе на 6.01.2012 във формат от 4 задачи.
При нас направиха класното по Литература , по математика е януари. Синът ми видимо е уморен и с нетърпение очакващ ваканцията. Подарък си е избрал някаква игра която се купува онлайн с дебитна карта и така се играе. Трудно ми е да си представя такъв виртуален подарък ноооо това е желанието му.

# 408
  • София
Май е време да изпуснем малко парата  Laughing Идват много вкусни и много подаръчни празници! Подредихте ли украста? Подготвотвихте ли малките изненади за Колдентата нощ?  Simple Smile
Аз знам какви подаръци искате Вие, и децата знаят  Peace

# 409
Май е време да изпуснем малко парата  Laughing Идват много вкусни и много подаръчни празници! Подредихте ли украста? Подготвотвихте ли малките изненади за Колдентата нощ?  Simple Smile
Аз знам какви подаръци искате Вие, и децата знаят  Peace

Даааа и аз мисля ,че е време вече за ваканция !
Аз вече съм си дала почивка и на домашните също ,
Заредете се с малко енергия ,че като знам каква пролет ни чака живот и здраве ,
като ги налегне пролетната умора - не ми се мисли !
Весели празници на всички !!!

# 410
  • Добрич
За Деси ваканцията почти започна вече. От понеделник е по участия в разни концерти и е само по 2 часа на училище. Днес пък имат коледно парти в училище и няма да имат занятия.
Чакам с нетърпение да дойде петъка и да обявим наистина почивка.
И в първокласника си забелязвам умора.

# 411
Привет, момичета!
Вчера мина и класното на щерката по математика.Решила е всичките 5 задачи:)
Чакаме с нетърпение ваканцията Laughing

# 412
  • София
Кога ше излязат резултатите от олимпиадата по математика ,която беше на 18-ти?

# 413
Каква е тази олимпиада на 18-ти. При нас беше на 17-ти. Crossing Arms Имало е 24 задачи и синковеца решил 21, но дали са му верни Thinking

# 414
  • София
Каква е тази олимпиада на 18-ти. При нас беше на 17-ти. Crossing Arms

Същата, предполагам с други задачи. При някои тепърва предстои на 6 януари догодина.

Цитат
Кога ше излязат резултатите от олимпиадата по математика ,която беше на 18-ти?

Проверяват ги по училища. Вчера на сина ми (5 кл.) са им казали точките,
очаквам днес и дъщеря ми (7 кл.) да си научи резултата.

# 415
  • София
Ние най-сетне свалихме гипса, и сега съм му принтирала всички задачи, давани на олимпиадите за ваканцията. И сега ваканцията е негово - ще трябва да изрешим всичко.

Дайте някоя идея за подарък? Какво ще им купувате на вашите малки мъже?

# 416
Момичета да ви се похваля, моята девойка има 6++, което било равно на 7 на контролно по химия, даже на контролното си пише 7. Досега при всяка шестица, която носи, ние в къщи и казваме "браво", а тя казва, че май все не сме довони, на което ние естествено казваме, че все пак нейният ангажимент е да учи и в крайна сметка това е нормален резултат. Ние принцпно сме се разбрали, че тази година са важни само два предмета, а по останалите не бива да се изостава, но сега надмина моите високи очаквания Laughing

Весели празници на всички и много приятни изненади под елхата!   Gift

# 417
Моят синковец вече е запразнил. Чакам резултати от класното по Бел. Нещо му се вдигна самочувствието, откакто ходи на школа. Аз тъй, аз иначе. Казвам оценките ще говорят вместо теб. По математика нещо госпожата боледува напоследък. Имат заместничка
 и нещата не вървят на добро. По принцип днес трябваше да правят класно, но титулярката казала, че може и да даде на заместничката задачите и да правят контролното, но може и да е след ваканцията. ooooh! Та познайте как седна да решава - точно никак. Чувала вече е напълнен, завързан и скрит в мазето. Шшшт smile3505 тихо, че обича да рови из цялата къща и да търси подаръците Wink

# 418
  • София
То май наистина е време вече да погледнем към спокойните колесни празници! Напрежението през последната седмица не е особено голяма - едно две наказателни контролни нищо необичайно в класа са сина ми.

# 419
  • Пловдив
А къде ще бъдете на коледните и новогодишните  празници. Ние сме си в града. Децата не искат да ходят никъде, ще обикаляме молове кина и театри и това ще е ваканцията.

Общи условия

Активация на акаунт