Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 45 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Цитат на: пРостО кИриЛизАциЯ link=topic=623307.msg20578572#msg20578572
Тези са за София. Всяка област е със свои задачи.
Да, знам че са софийските. Просто видях, че под ника на Naddya пише София и реших, че ще й свършат работа.
Второто не винаги е вярно. Има области с еднакви задачи. В голям математически сайт видях, че във Варна са дадени същите задачи, като във София.
Но ето и нещо от провинцията.
http://math-bg.com/wp-content/uploads/2011/12/61_NOM_Pz_7_kl_U.pdf

# 391
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Mоля, ако знаете къде има качени отговорите от вчерашната олимпиада по математика, или вие сте ги решили ... напишете ги Simple Smile Аз съм философ човек и съм "скарана" с математиката ..., въпреки че на платоновата Академия е писало "Да не влиза незнаещия геометрия!"  Joy

# 392
Тук са критериите за оценяване за София.
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/12/19/kriterii_2012.doc

# 393
Дидева, нашите и такива не са били Simple Smile
В момента в който се докопам до тях ще ги кача и нашите- Добрич.  Peace
Имам 9-12 клас, но не вършат работа в случая Simple Smile

Като гледам обаче тестовете, които сте пуснали, задачите с постъпково оценяване са само 23 и 24. Просто задачите без отговор са увеличени- 17/22. Те също много лесно биха били подсказани. Това не решава проблема с преписването на изпита...

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 09:56 от пРостО кИриЛизАциЯ

# 394
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 Дидева   bouquet Мерси Simple Smile Така като гледам о/о 50 точки ... слаба работа ...

# 395
Момичета...много съм проста...имала съм още от вчера и задачите за 7 клас в Добрич, но не съм ги видяла....
Поправям се веднага:
http://dox.bg/files/dw?a=1f7444c158

Изпратих ги и на въпросния "голям математически сайт" Wink

# 396
Момичета...много съм проста...имала съм още от вчера и задачите за 7 клас в Добрич, но не съм ги видяла....
Поправям се веднага:
http://dox.bg/files/dw?a=1f7444c158

Изпратих и и на въпросния "голям математически сайт" Wink
Искам позволение да ги пусна тутакси в математическата тема, че безброй майки на деца, които ще се явяват на шести януари тръпнат в очакване на всяка нова тема!  Grinning

# 397
ест.  Hug

Гадни задачи са измъдрили. Сега сравнявам нашите с вашите. От нашите има 2 с модул(6,22), 7,2 затрудняват...., 10,21 си има логика. В софийския вариант само 22 е малко по- нестандартна от изучваното в училище.

A как се набеснях преди малко...
Моята едва връзва 50 точки, а имах доста по- други очаквания на фона на това което ми каза- задачите бяха много лесни, излязох по- рано, защото свърших и нямаше какво да правя.
Направила е тъпи грешки, а уж беше подготвена. Вече не знам дали да очаквам добър резултат и на НВО... Tired

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 12:00 от пРостО кИриЛизАциЯ

# 398
  • Добрич
А, Миме, 50 точки, чак ви "завидях".  Simple Smile Аз вчера реших задачите, сверихме с Деси, и ако "върже" над 40 точки, ще съм изненадана.
Общо взето смятам, че доста посредствено се е представила, има и грешки от невнимание. Абе, подходила е несериозно. Някой задачи просто е отказала даже да започне, тази със скоростта, обема на паралелепипеда...
Но пък й е първо явяване на състезание.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 12:26 от anuschka

# 399
  • София
Не знам при вас как е, но при нас много малко от класа на сина ми са се явили на състезанието - само 6 деца. А как са се справили - ще видим когато излязат резултатите.

# 400
  • София
Не знам при вас как е, но при нас много малко от класа на сина ми са се явили на състезанието - само 6 деца. А как са се справили - ще видим когато излязат резултатите.

Това ме учудва, все пак е първото състезание по новия формат, без
напрежението от задължително добро представяне.
Но пък може би им дойде повечко на децата с декемврийските
състезания, някои имаха и школи по БЕЛ вчера ...
Моята, освен на олимпиада и пробен по БЕЛ, вчера трябваше да
ходи и на състезание по плуване. Аз бях отписала категорично състезанието като
последна грижа, и снощи щях да падна от изказването й, че обмисляла в
паузата от три часа (излезе рано от олимпиадата) да отиде и на плуване,
но се опасявала, че косата й ще изглежда зле след басейна  и
ще й е неудобно да се яви такава пред госпожата по БЕЛ Rolling Eyes  hahaha

Интересно дали на 21 зад. б) ще дадат някакви точки за намерена само една стойност на а ?
На 24 зад. пък има четири възможни случая - така разгледаният трети случай
(А=90, B=30, C=60) има симетричен четвърти вариант, при който А=30, B=90 и C=60.  Thinking

# 401
Кога се очаква да излязат резултатите от олимпиадата на 18.12?

Аз следя тук най-вече за отворени пробни изпити по школите за деца, които не посещават съответната школа. Дали ще има скоро такива?

# 402
  • София
Кога се очаква да излязат резултатите от олимпиадата на 18.12?

Аз следя тук най-вече за отворени пробни изпити по школите за деца, които не посещават съответната школа. Дали ще има скоро такива?

А защо не се обадиш директно в школите. Те могат да ти дадат най-пълна инфо.

# 403
  • София
Ето ти координатите на Регалия

За контакти:

София 1113, ул. "Акад. Бончев" бл. 8,
Институт по математика и информатика, стаи 214, 220
тел. 979 38 42
e-mail: regalia@abv.bg

# 404
  • София
На родителската среща вчера в СМГ ни казаха, че мислят да направят пробен изпит по БЕЛ към края на януари, но още не са фиксирали дата - притеснявало ги, че съвпада с края на срока. Обещаха да ни уведомят, но и тез, които ни интересува, е добре да следим за инфо.

Общи условия

Активация на акаунт