Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 44 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ваканцията - докато се обърнем и тя свърши.
Честит имен ден на всички именяци днес и от мен!

# 481
За много години! Живи и здрави всички и сбъдване на мечтите жилая!
Честит имен ден на именяците!

Аз ще отписвам дъщерята от школата по БЕЛ. Явно има нужда от индивидуално обучение.
Може ли да ми препоръчате учител по БЕЛ, който да ходи по домовете в София?

Хубав ден!

# 482
  • Вече на светло в София
aspasia, би ли споделила в коя школа бяхте? От какво си разочарована?

# 483
  • гр.Варна
За много години и честито на всички именници  bouquet Живот,много здраве и щастие на всички.Свърши тая ваканция  и гърча почва отново.Моята дъщеря твърдо е решила да пише на първо място в желанията Първа езикова гимназия с първи език немски и втори англ.Не знам дали там немския е на ниво или да я разубедя и да пишем Пета с немски.Ако някой има познати или накаква информация моля да сподели ,че сме в голяма чуденка. newsm78Имащите ученици в Първа хвалят нея и плюят Пета и обратното.  #Crazy

# 484

Ние все още сме в школа в Лозенец, в чителището зад 35-то СОУ. Госпожата ми е препоръчвана от няколко места и е подготвяла много добре децата на моите приятелки, но в нашия случай проблем е моето дете, не школата.
За пореден път се убедих, че има нужда от индивидуално обучение (както подходихме по МАТ). Трябва персонално да и се обясняват грешките и да се натиска в определени посоки. Днес се свързах с една учителка по БЕЛ - също препоръчвана и утре ще я пратя на пробен тест да и види нивото и евентуално от февруари да започне при нея.

# 485
  • Пловдив
Моя синковец разбрал ,че олимпиадата била от 10часа вчера /за Пловдив/. Отишъл той , тя била почнала в 9часа но го пуснали. Стоял до 12 часа и си тръгнал . Олимпиадата била от 9 до 13часа.
Ох,почна се пак от понеделник ....тая седмица има класно по математика почват и да оформят оценките за срока

# 486
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Вчера щерката беше на олимпиада по история Simple Smile Любимия предмет Simple Smile Смята си о/о 80-90 точки ... ще видим  Joy

# 487
  • София
Хей, няма ли именяци? Да са живи, здрави  и щастливи всички, които имат имен ден днес!

Един въпрос: Някой знае ли кога има олимпиада по физика в София? newsm78

# 488
  • София
За много години на всички!
Нека да е здрава и много успешна 2012 година!
Ваканцията свършва, но ни зареди с нови сили и хубави емоции! Hug

Naddya за теб:

13.12.2011г.

Изх. № 9137-564/13.12.2011 г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Във връзка с организирането и провеждането на ОБЩИНСКИЯ КРЪГ на олимпиадата по ФИЗИКА, приложено Ви изпращам Указание за организиране и провеждане на общинския кръг на олимпиадата по физика на 13.01.2012 г. (петък) от 14.00 часа за  учениците от VІІ, VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас.

Приложение: указание.

Ваня Кастрева
Началник на РИО, София-град

# 489
  • Там, където ме обичат
, но в нашия случай проблем е моето дете, не школата.
За пореден път се убедих, че има нужда от индивидуално обучение (както подходихме по МАТ). Трябва персонално да и се обясняват грешките и да се натиска в определени посоки.
И аз преди време стигнах до подобен извод. Успех Peace

# 490
  • София
Здравейте, мислех си, че само моят син не е за школа с групово обучение, но като прочетох тук, че има и други такива, се поуспокоих. Препоръчаха ми известна школа и го записах, но се оказа, че са по 15-16 деца, а когато се налага на госпожата да отсъства, ги взима по 2 групи заедно после - т.е. по 25-30 човека. При таксата, която плащаме - близо 1000лв , за мен това е абсурд. Сега решихме да го прехвърлим към друга школа, в която се предлагат индивидуални занимания. Имам съседка, чието дете е в нея и е в 6 клас. Там  го занимават индивидуално и по български , и по математика, като учителите попълват пропуските, които има, а не вървят по тяхна си програма. Съседката ми е супер доволна от тези преподаватели. Така че има решение на проблемите ни. newsm10

# 491
  • София
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви, но най-бързо вие ще ми отговорите: за кандидатстването след 7ми клас само оценката от 7 клас ли се взима, или средноаритметично от 5,6 и 7 клас?

# 492
  • София
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви, но най-бързо вие ще ми отговорите: за кандидатстването след 7ми клас само оценката от 7 клас ли се взима, или средноаритметично от 5,6 и 7 клас?

Засега само от 7 клас, освен ако МОМН не измислят нещо друго следващите години
(Твоето дете сега нали е пети клас, с моя по-малък син?
Докато станат седми клас не се знае какво ще им дойде на главата  Mr. Green).

Днес най-накрая и нашите седмокласници си научиха резултатите
от първия кръг на олимпиадата. Доколкото разбрах, почти всички са се класирали
за втори кръг, щерката е с 97 точки.  Grinning

# 493
  • Пловдив
Браво на твоята щерка Carmela. Моя син 2 задачи не бил решил със сигурност.... та ако вържем 75 т ще е супер.

# 494
  • София
Браво на децата! Страхотни резултати по математика. Успех на 2-ри кръг!
Олимпиадата по химия е в събота, дъщеря ми сега ми каза, че се е записала.
По история (06.01), в тяхното училище нямаше олимпиада защото "нямало желаещи". Това не е вярно, просто господина не му се нарушаваше удобната ваканция, за да се занимава с някакви си ученици.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт