Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 44 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честита и щастлива нова година, мили седмокласни майчета!
На моята щерка се падна мързела, което не е нещо ново всъщност  Joy  Joy изцяло му е отдадена.
Дай Боже да са здрави, всичко друго е "вятър и мъгла". Peace

# 466
  • София
Ние сега ще правим нашата новогодишна баница с късмети - децата бяха при бабите за НГ и ние решихме за по-интересно да изчакаме да си дойдат. Там им са се паднали паричката, учението, приятелите и късмета.

# 467
  • София
Развеселихте ме с тия късметчета Grinning На щерката и се падна паричката -и от питката, и от баницата, после изтегли и работата. Имат още седмица за релакс милите. Ние бяхме в провинцията и само дето мъкнахме всички сборници -един не отвори. Нареди един ограмен пъзел на Thomas Kinkade

# 468
  • София
Честита 2012! Много здраве, много успехи на децата ни!  Kissing Heart

# 469
Честита Нова Година

Много здраве и много щастливи  събития  през 2012 г.!!!

# 470
За много години, мили майчета! Да сме живи и здрави и дано годината е успешна за всички ни!
Моят хубавец днес стана на 13 Simple Smile, та по този повод приемете една скромна почерпка от мен:

# 471
  • София
За много години, мили майчета! Да сме живи и здрави и дано годината е успешна за всички ни!
Моят хубавец днес стана на 13 Simple Smile, та по този повод приемете една скромна почерпка от мен:

Да ти е жив и здрав и само да те радва - по първо желание тази година да се класира!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Gift Gift Gift

# 472
  • София
ЧНГ! Записвам се да ви следя.

# 473
  • Добрич
Честита Нова година! Щастлива да е!

benighted, честит ти рожденник на патерици! Здраве и успех му желая!

Починахме си добре по празниците, на хубаво място бяхме. Деси сега е на зимуване в Пампорово. Тази ваканция съм й отпуснала релакс, да събере сили.

# 474
  • София
За много години и от нас! Пожелавам на вас и на децата много здраве, щастие, любов и мнооого късмет през тази година! И наесен в най-желаното училище за всички Simple Smile

Като гледам как си почивате много ви се радвам. Ние натискаме яко, за да успеем да наваксаме изпуснатото, докато беше със счупена ръка  Sad И сега почти всеки ден е на уроци. Хубавото е, че учителките му от школата излязоха много разбрани и сега го взимат отделно, за да си вземе пропуснатия материал.

И ние решавахме вкъщи олимпиадата по математика. Но я проверяваха с учителката в школата. Нещо не беше много доволна от него и му беше дала 40 задачи за домашно  Hug Евала на нея, защото аз трудно успявам да го накарам да решава вкъщи.

# 475
За много години!Да сме здрави и по-малко нерви тая година!
Щерката от вчера е в Чепеларе.Доволна.Спускала се е със сноуборд днес!Поне сняг имало, за разлика от миналата година в Пампорово Laughing

# 476
  • в семейството
Честита Новата 2012год. !!!
Пожелавам на всички ни много здраве, за да се радваме на сбъднати желанията !

benighted , с голяма вкусотия ни черпиш!   bouquet И на вас успешна година!

От баницата в къщи, на мойта щерка и се паднаха купоните, а ученето на мен  hahaha

# 477
  • Пловдив
И на моята щерка и се падна нон-стоп купон, та да видим.

benighted, да ти е жив и здрав рожденика и много успехи!  bouquet

# 478
Моля за помощ,трябва ми учителка за Бургас в к-с Славейков за ученичка от 7 клас Praynig

# 479
  • София
Честит празник Йордановден! Много здраве на децата ни!  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт