Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 44 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е по-горе за /около тази дата е дадена за националния кръг!  newsm78 newsm78 newsm78

# 451
  • София
Честито Рождество на всички! Пожелавам здраве и сбъдване на всички мечти!
Не сме говорили за участие в олимпиадата по БЕЛ, но вероятно ще има желание. Къде мога да проверя точките от олимпиадата по Мат?

# 452
  • София
Честито Рождество на всички! Пожелавам здраве и сбъдване на всички мечти!
Не сме говорили за участие в олимпиадата по БЕЛ, но вероятно ще има желание. Къде мога да проверя точките от олимпиадата по Мат?

На моя са ги казали в училището. Има ли класирани за втория кръг по математика?

# 453
  • Добрич
Весело посрещане на Новата година!!!

# 454
  • София
Къде мога да проверя точките от олимпиадата по Мат?

http://www.rio-sofia-grad.com/
Тук трябва да се появят при Олимпиади, състезания, конкурси
Нашата математичка се направи на интересна тази година и не
каза на децата точките от олимпиадата Confused, така че девойката ще
ги научи след Нова година. Би трябвало да има над 90 точки, ще видим ...

# 455
  • София
Къде мога да проверя точките от олимпиадата по Мат?

http://www.rio-sofia-grad.com/
Тук трябва да се появят при Олимпиади, състезания, конкурси
Нашата математичка се направи на интересна тази година и не
каза на децата точките от олимпиадата Confused, така че девойката ще
ги научи след Нова година. Би трябвало да има над 90 точки, ще видим ...

Значи трябва да се е класирала! Границата май е 72. Честито!  bouquet  bouquet

# 456
  • София
И аз чакам с олимпиадата по български, че да видим как ще се справи в реални условия. Вече започвам сериозно да подозирам, че ще ни чакат изненади на втория модул дали да е преразказ или литературен въпрос.
Олимпиадата по математика - и двамата минават във втори кръг, което за всички ни е много радостен резултат. Има още какво да се желае, но поне детето вижда, че работи в правилната посока и по правилния начин. Е, аз си се притеснявам какво ще стане на истинските изпити, защото съм наясно, че нещата зависят колкото от самото дете, толкова и от външните фактори и няма как на един изпит човек да покаже най-доброто, на което е способен точно заради твърде голямото влияние на външните фактори, като дори това дали в точно този момент не му свети слънцето в очите.

# 457
  • София
Доколкото си спомням през септември министърът каза, че няма да има промяна във формата на изпитите. Това да променят броя на въпросите, или повечето въпроси да са с отворен отговор е едно. Но съвсем друго е да променят преразказа с литературен въпрос. Литературният въпрос изисква много разсъждения, които ако не се научиш да правиш, няма как да се справи. Изключвам децата, на които им върви българския по вода. Така че не мисля, че ще има такава драстична промяна. Но знае ли човек!

А и школите би трябвало да са в течение на нещата. Има ли школа, която да разливат литературен въпрос? Поне в Регалия не са го правили!

# 458

На моя са ги казали в училището. Има ли класирани за втория кръг по математика?

Моята е около 50т. от училище и както бях писала- много се ядосах, че не е взела насериозно олимпиадата. Сега...не ме линчувайте...но я бях предупредила и онзиден имаше олимпиада в къщи  Mr. Green. Исках наистина да видя на какво ниво е. Дадох й задачите от Софийската олимпиада за 4 часа. Едва й стигна времето и след проверка изброихме 73 точки. Задачата с %-те я е затруднила, имаше и други грешки.
След това се отдадохме на заслушен шопинг! Та бе и възнаградена за труда. Сега си лежи пред телевизора и се учи да плете  Laughing

Весело посрещане на новата година на всички!

# 459
  • София
Що да те линчуваме? чудя се дори как си успяла да навиеш детето, защото моите биха ми отказали категорично.
Сега вече не помня точно кои задачи е сгрешила, но на две от тях е направила много тъпи грешки (и то на лесните), на задачите за описание са й дали доста точки, макар на последната да не е успяла да докара верния отговор. В общи линии сме доволни, особено за по-трудните задачи е напипала правилния подходи не се е ошашкала. При нас по-голяма интрига имаше при задачите за шести кклас, че там май бяха публикували различен отговор от нашия, което всъщност решаваше дали детето ще мине на втори кръг.

# 460
  • София
 baloniЧестита Нова 2012 година! Нека донесе на всички здраве, щастие, късмет и прием по първо желание за дечицата ни Simple Smile !!!

# 461
  • София
baloniЧестита Нова 2012 година! Нека донесе на всички здраве, щастие, късмет и прием по първо желание за дечицата ни Simple Smile !!!

Да се сбъднат пожеланията!  newsm74

# 462
  • Пловдив
Живи и здрави през новата 2012 и от мен . Учението тая година се падна на щерката , на сина се падна любовта ама ако се съди по моя късмет -нова кола ,малко не ми се вярва .

# 463
  • София
И на мен ми се падна нова кола! Явно трябва да се постараем, за да се сбъдне желанието!  Laughing

На синчето се падна почивката, ама дано не го вземе на сериозно, че ..............

Усмихнат ден на всички!

# 464
Честита Нова Година! Много здраве, късмет и успехи!

Общи условия

Активация на акаунт