Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 44 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
lijo , кутията ти за входящи съобщения е пълна и не мога да ти пратя отговор на въпроса, който те интересува. Изчисти я!  Simple Smile

# 496
  • София
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви, но най-бързо вие ще ми отговорите: за кандидатстването след 7ми клас само оценката от 7 клас ли се взима, или средноаритметично от 5,6 и 7 клас?
Само оценките от 7 клас по предметите с които ще кандидатства. Ако кандидатства в езикова гимназия например -оценките по МАТ и БЕЛ Peace

# 497
  • София
Много ви благодаря.

# 498
Да ни е честита новата година-живи и здрави, приети кой-където иска...
Някой питаше за Първа ЕГ/Варна.По-голямата ми дъщеря е там:немога категорично да ти кажа доволна ли съм или не... И там като във всяко училище има и добри и не толкова добри учители.В осми клас учителката ни по НЕ беше много добра-преподаваща, изискваща, успяваше да ги нахъса и запали/даде им много самочувствие и знания/...В девети клас дойде др. г-жа, при която се наложи да ходим на частни уроци, за да не забравим наученото ...В десети клас, отново с нова г-жа по НЕ, картинката е същата, като в 9-ти...Чувала съм, че има такива преподаватели и в Пета ЕГ, както навсякъде другаде...Истината е, че от няколко години в Първа влизат с най-високия бал от всички езикови и затова всички се насочват натам-ако не им стигне бала за Първа, отиват в Пета...

# 499
В момента съм многоооооо бясна.Днес са върнали класните по математика - младежът е с 3-ка. И то по милост - още не съм видяла класното, но оценката всъщност е 2,50, което за мен си жива двойка.
А дали му пука - твърдо не. По БЕЛ на класното има 5,25, правиха пробен изпит в школата - там е с 4-ка, но не са правили преразказ. За съжаление не мога да кача теста, защото не са им го върнали. Ако им го дадат ще ви го кача.
Математиката ще ни е големият препъни камък.За срока ще има 3-ка, за къде  изобщо е тръгнал не знам. Sick Crazy

# 500
За много години на всички ! Hug
cecunka76 разбирам какво изпитваш , но понякога за съжаление нещата не се нареждат както всички ние желаем.Аз , като гледам си има дечица ,които просто си учат и си им върви ,каквото и да става и други ,при които нещата не са съвсем идеални...На моята дъщеря също математиката и е голяма мъка.Опитва се , работи , старае се ,но много бавно и мъчно и се получават нещата..В нашето училище изискват много и все повече се убеждавам ,че в други   училища си я карат много по-лесно.Имаме познати деца ,които са с 5 ци и 6 ци по математика , а аз като гледам не могат да смятат ,какво остава друго ,на какво отгоре им ги пишат тия оценки ,направо незнам.. Rolling EyesТова уж би трябвало да ме успокява ,но пък после идват с отлични дипломи и макар изпитът да е решаващ , все си остава едно притеснение, при балообразуването.. ..Надявам се много да имат успех децата ни ,защото желанието им за по-доброто училище е голямо..Нашите притеснения е ясно ,че няма да свършат скоро ,но пък нали правим ,каквото трябва ,а то така или иначе май ще си стане , каквото си ще..

# 501
Къде мога да проверя точките от олимпиадата по Мат?

http://www.rio-sofia-grad.com/
Тук трябва да се появят при Олимпиади, състезания, конкурси
Нашата математичка се направи на интересна тази година и не
каза на децата точките от олимпиадата Confused, така че девойката ще
ги научи след Нова година. Би трябвало да има над 90 точки, ще видим ...

Като гледам резултатите от олимпиадата по математика от 18.12 още ги няма. Ние бяхме болни в края на декември и не сме ги разбрали от учителката по математика в училище. Ще чакаме - дано скоро се появят....

# 502
Привет!
Красавицата си я прибрахме в неделя вечерта с малко закъснение на влака.Страхотно са си изкарали в Чеоеларе.Два дена са били без ток WinkПрибраха се и там обявиха бедствено положение Joy
Класното по БЕЛ им е в четвъртък.По мат. още не са им ги върнали.

# 503
Зачетох се в регламента за олимпиадата по БЕЛ.
За 7-ми клас фигурира "отговор на литературен въпрос" до 3 страници.
Не съм разглеждала подробно учебника за 7-ми клас, но досега синът ми не е имал такова домашно. Дали ще вземат такъв материал до олимпиадата?
И това е ли нещо като прословутите "теми"  отпреди ~ 20-на години от рода на "Какво е искал да каже автора на .............. с изречението................." ?

# 504
И аз не мога да разбера последно какъв ще е испита по БЕЛ - преразказ или нещо друго??? Госпожите твърдят, че няма да има промяна тази година...
На олимпиадата по МАТ моята е с 25 точки, щастлива, че нейните били най-много от на всички в калса...имало някакво момиче с 1 точка??????  #Crazy
Казах и, че този резултат е плачевен!
Вече не знам какво да мисля, наистина не знам. Ще видим на финала - каквото стане, такова! то и да го натикаш в езикова гимназия като не му се чуи пак нищо няма да стане....

# 505
Това е 25въпрос от 1-ви модул-всъщност се пише само теза-поне така учат дъщеря ми в школата и в у-ще!

# 506
  • София
Един пробен изпит по математика тази неделя в Първа Частна Математическа Гимназия:

Пробни изпити за външно оценяване
Начален час 10.00 часа - в сградата на ПЧМГ.

15.01.2012 г. за 5, 6, 7 и 8 клас.

Такса: 10 лв.

http://www.parvamatematicheska.com/index.php?option=com_content& … id=14&lang=bg

# 507
Не съм разглеждала подробно учебника за 7-ми клас, но досега синът ми не е имал такова домашно. Дали ще вземат такъв материал до олимпиадата?
И това е ли нещо като прословутите "теми"  отпреди ~ 20-на години от рода на "Какво е искал да каже автора на .............. с изречението................." ?
Някой знае ли кога ще е олимпиадата по БЕЛ? Досега олимпиадите са все в неудобно за нас време, обиковено детето е на уроци и все правим някакви комбинации.

# 508
Навсякъде из преста четох, че няма промяна във формата на изпита по БЕЛ.
Днес са им върнали класната по мат. - има 5,25.Правили са и вторят молдул от изпита днес- преразказа, уж щяла да има поне 5 ца Wink не се затруднила.

# 509
  • Добрич
Вчера контролно по география; днес поредното по математика (на уравнения), което щяло да бъде разделено. За 2 и 3-ка  Wink, и за 4, 5 или 6. Всеки ще си избира от кой вариант да си вземе и за каква оценка иска да се бори. Утре по химия, изобщо пълна програма за края на срока.
На класното по БЕЛ има 5,75.

Общи условия

Активация на акаунт