Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за организиране на събитие?
Какви са последните новини за малките бебета?
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за организиране на събитие?
-
Какви са последните новини за малките бебета?
-
Как мога да получа безплатно пътуване за многодетни майки?
-
Какво е мнението за това децата да имат отделни спални?
-
Какво е мнението за това децата да спят в отделни стаи?

Ето и още един повод да се съберем цялото семейство.
. Сигурна съм обаче в едно - ти наистина си добър родител и ще успееш да се справиш с всичко! Аз също имам малко дете (моето е на 9 месеца) и имахме „честта“да учим с батковците докато тя беше съвсем малка. Даже сега малко ми е тъжно за това време, защото тя тогава си поспиваше повечко, а сега през повечето време е будна. Та сега има случаи, когато ми се налага да я дундуркам с едната ръка, защото й се спи, а с другата да посочвам грешките в домашните на големите и да им разяснявам задачите . Но се справям някакси. А пък ако се замислиш не е чак пък толкова страшно че в 3 кл. не изкарвали добри оценки. Моят съпруг някъде докъм 6 кл. не обичал много-много да учи,но след като навлязъл в пубертета го връхлетяла изведнъж музата, та така и до ден днешен си е любознателен и ученолюбив. Може пък и на нашите така да им подейства пубертета?! 

Да и ние сме в клуба, но за сега нямаме драми. Действително обаче ми се струва че се вълнуват от всичко друго , но н е и от учене.
)