МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 096
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Лелее..е много съм заспала ..или по-скоро нямам грам временце, след като сте трупнали вече 10 странички в новата тема  ....а аз си блея в старата Rolling Eyes
Запис!

# 151
Все още сме в преговори, но вероятно ще имаме подаръчета за малките от Чиполино, а за големите - от vmware. Ако успеем, ще трябва бързо да ги опаковаме в четвъртък-петък. Доброволци?

Някой предлагаше костюм на Дядо Коледа - все още ли е актуално? Аз кандърдисвам някой от синковците да се премени като добрия старец.

# 152
  • През девет земи в десета
Кабо Алма, писах ЛС.

# 153
  • София
Кабо Алма, аз съм на линия за опаковането. У дома има едни ролца от единствения спонсор засега  Sad Освен петифурите, които Еми измоли, само една фирма даде нещо за децата. Явно и тези, които редовно ни даваха, са в криза. Много лошо...

Вещер, организираме празник на 03.12. Ще дойдете ли?

Титико, дай имената на децата, моля.
И към двете: ще участвате ли в кулинарния конкурс, а децата ще правят ли картички?

# 154
  • Не съм от тук и съм за малко
Кабо Алма, и аз ще се опитам да дойда, особено ако е преди обед или в ранния след обяд.  Peace
Теди, за кулинарния конкурс записваме ли се предварително?  newsm78 Ами ако не ми се получи произведението?  Crazy

# 155
Момичета, може ли да ми обясните бавно и спокойно  Crazy, като на абсолютно ку-ку, какво точно трябва да сътворят децата. Не разбрах, картичка или рисунка.

# 156
Ами от толкова приказки, не се уточнихме - в края на краищата правим рисунки размер А3, с които ще подредим изложба в залата и същевременно ще я украсим по този начин. Нали така?

# 157
Вещер, организираме празник на 03.12. Ще дойдете ли?

Оставаше и да не дойдат- живеят на 30 метра от читалището newsm66
Теди пиши ги - Яна 5, близначките са на 1

Последно - аз за какво отговарям? Имаме ли чинии и салфетки и пр. Не съм решила за кулинарния - да направя пак здравословен сладкиш newsm03 Този път без кюфтета, ПЕРКЕ! Naughty

# 158
С кюфтета, с кюфтета! И ние, нездравословните, трябва да живеем, все пак!

От 14 ч. по ББТ ще си говорим за "Пълна къща".  Simple Smile

# 159
  • София
Пешеходке, разбира се, че ще се включиш в конкурса. Какъвто и сладкиш да донесеш, ще бъде оценен подобаващо, нали знаеш  Wink Записвам ги, разбира се. Мисля че Дани се ангажира да купи посуда, чували, мокри кърпи и салфетки. Ако искаш се разберете на ЛС. Аз обещах да взема сапун, т. хартия и може би някакъв ароматизатор, че тоалетната е...
И моля, моля, не спирай ентусиазма на Перката с кюфтенцата. Спомням си, че мнооооооооооого бързо ги уважиха, аз даже не успях да стигна до тях  Wink

Кабо Алма, мисля че решихме да са картички на Зимна тема ( Рождество Христово, Нова Година, Зимен празник или нещо подобно ). Моята идея е да ги разпратим след това на разни институции. Какво ще кажете?
Етикети кой ще носи и ще надписва?

Албенка, аз ги пиша ориентировъчно за кулинарния конкурс, но не мисля че трябва да се записваш. Ванче, ти как мислиш?

# 160
Етикети и флумастери - отговарям Peace

Предателки! Кюфтеядни!

# 161
Салфетки, чували, мокри кърпи, чинии, вилици - аз отговарям! И в кулинарния конкурс ще участвам - баница и фунийки с крем   chef! Значи, ние ще сътворим коледни картички, имаме вече опит и материали  Crazy! Мисля, че с рисунка А3 няма да се справим! Айде сега да не ме карате на дърти години да рисувам и да се излагам......... ааааа.........  bowuu hahaha

# 162
За картичките да носим ли нещо? Лепило, картони , украсявателни неща...
Ей, днес е ден на спама - да ме прощава Цоцоланка!
И за да не е само спам - ще запишете ли Яна на Вещерката за рисуването? Дано не  е късно....

# 163
Не бе, Пешеходкова, носим направо готовите произведения за изложбата! Няма да ги рисуваме на място! На място ще се упражняваме в ядене и говорене.

Значи, така: имаме спазарен 1 брой Дядо Коледа, обаче какво стана с костюма?
Второ, от Чиполино потвърдиха, че ще има подаръчета за децата до 9 години, но ще пристигнат чак в петък към 15 ч. Така че опаковането ще е към 16. За по-големите още нямам потвърждение, но ще продължа да търся контакт.
Трето, ще има и томбола от Радио Романтика - те ще дадат няколко награди за семейства. Ще присъстват на празненството. Може би ще има още една томбола - от магазините за бебешки облекла, но те все още обмислят какво точно искат да направят.

# 164
  • София
Пешеходке, мерси...че аз докато стигна до компа... Wink

Бройте ни и нас с нещо в тавичка  newsm78 и рисунка А3 на зимна тематика  newsm78 newsm78 ...ако съм разбрала правилно в крайна сметка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт