МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 172
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Ванче, къде е бутонът ти за "like forever"?

# 436
  • София
Ох, да, поетичната ми душа празнично се депресира и разплака горкото ми тяло...та, посрещам я Новата година с рев - дано по вода да и върви! Mr. Green
Такаааа, сняг вали романтично и тихо.
 Ухае на топла баница вкъщи (купешка и без късмети, ама как ухаеее Wink).
Децата лакомо нагъват, докато е гореща - глад, майка, глааад. hahaha
След малко съм с шейната на пързалката с малката.
После ще ходим за торта и шампанско до магазина, а по-късно ще надуем уредбата като за последно - милата тя, ще я опишат през януари и ще ни я вземат, ама такъв и бил късмета. Mr. Green
Аз пък моя късмет почвам от тази нощ да си го изработвам - писнА ми да го чакам да дойде сам, кой го знае моя късмет може да си няма крака, затова да не е дошъл до сега. Laughing А може пък да е дошъл, обаче да е невидим и глухоням, затова да не съм го забелязала до сега и не съм употребила супер-силите, които има за мен. Laughing Ама, ако си направя един собствен късмет е най-сигурно, 'щото ще си е точно такъв, какъвто ми трябва и какъвто го искам. Wink Laughing

Ванче, къде е бутонът ти за "like forever"?
Joy  Като съм почнала, ще си го направя и ще видя за колко време ще се изтърка от разцъкване! Mr. Green

Хайде, да спазя традицията и да ви сложа кафето! Hug Heart Eyes

А Кати сътвори любовно стихче за татко си: "Тате е чешмичка, защото ме обичка." Laughing Явно в нашето семейство не е важно да има логика, а да има рима. Joy

# 437
  • Сандански
Ванче,страхотна си!С удоволствие чета постовете ти,па макар и не винаги да пиша Embarassed Hug Hug Hug
Нека новата година на всички ни донесе малко повече спокойствие във всяко едно отношение,мир в душите и сърцата ни и сили да се справяме с ежедневните баналности! Hug за всички!

# 438
Момичета, весело посрещане на Новата Година!  PeaceНека ви донесе много здраве и още много щастливи моменти! Нашата компания потегля за ....Париж! Стискайте палци да стигнем и да се върнем живи и здрави ...и да не изгубим някое дете в данданията.

# 439
  • София
 Минавам да ви пожелая незабравима новогодишна нощ, изпълнена с много обич около трапезата, много настроение на дансинга и топлина в сърцата!
 Ванче изгони депресията  Hug
 Наде ще чакаме снимки, от града на любовта (току виж сте се прибрали с още едно дете , вместо да изгубите някое от наличните  Wink )
 Аз отивам да се приготвям , тази година ще сме на ресторант.  Hug

# 440
  • Варна
Привет, момичета! На всички пожелавам приказно и незабравимо посрещане на 2012г.!

# 441
  • София
След почти цял ден в кухнята, минавам да ви пожелая весело и приятно посрещане на новата година.   bouquet

# 442
  • София
Честита Нова 2012 Година, момичета! Да бъде успешна за вас и прекрасните ви семейства!  Hug Hug Hug

# 443
  • София
Е, добре ни е дошла новата година!
Всичко най!
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 444
  • Sofia, Bulgaria

# 445
ЧЕСТИТА  НОВА  ГОДИНА !!!!!!!! БЪДЕТЕ  БЛАГОСЛОВЕНИ !!!!!!!!! ЖИВИ  И  ЗДРАВИ  БЪДЕТЕ, ВСИЧКО  ОСТАНАЛО  Е  ПОПРАВИМО!!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 446
ЧЕСТИТА  НОВА  ГОДИНА !   bouquet

# 447
  • София
Честита 2012 година! Да влезе в домовете ви с изобилие и благодат! Бъдете здрави и се радвайте на живота!

# 448
  • Варна

За много години!

# 449
  • Кьолн
Честита Нова Година! Много здраве,щастие и любов да има в семействата ви! Нека всички ваши мечти се сбъднат!

Общи условия

Активация на акаунт