МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Скъпи маминки, какво си правите в този мързелив първи ден от годината? Wink

Вчера си прекарахме тихо и кротко в похапване и гледане на филми с Луи дьо Финес. Само Зори беше с нас през цялото време- Галя си легна в 22 часа (дори не се събуди после от гърмежите), а Косьо ни удостояваше отвреме-навреме с присъствието си. Mr. Green Съжителството с тийнейджър ми прилича малко на опити за контакт с извънземни форми на живот. Laughing При това тийнейджърът е сравнително кротък и все още благоволява да "слезе" на нашето ниво. Simple Smile Добре че е малката, да ме изведе днес на прекрасното януарско слънце и ослепителния сняг. Люлка, пързалка, бонбони....и една ръчичка, която постоянно гледа да е в моята.  Heart Eyes

# 451
  • Бургас
За много години!
Живи ,здрави и много късметлии,че нали знаете,ония на Титаник имали пари и здраве,но нямали късмет.
Дано да е късметлийска Новата година!
Ние бяхме кротко в къщи с кумците,и те с малко дете.
Големият беше на купон.
Малкият остана при свекърва ми.
Бебето...то се знае при нас.

# 452
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ!!!

Ние си бяхме в къщи с едни приятели. Всичко си беше нормално, децата се държаха учудващо добре, мишо си легна в 01,30 ч., заспа милото веднага, много изморено и се събуди след около половин час и купона свърши  Mr. Green. пищя горкото до към 5 ч. Не знам защо, никога не беше ревал така. Съдра се. Какво ли не направих. Накрая вече не издържах и му дадох чаена лъжичка Нурофен, просто не знаех какво мога да направя повече. И чудо - в 5,20 ч. заспа. Така и не разбрах какво всъщност му имаше. И днес е пак един такъв кисел, необичайно за него.......
Иначе аз тази година нямам никакво празнично настроение. Криво ми е, отпуснато, уморено...... Ама дано като започна ревливо и криво Новата година, поне да свърши хубаво  Wink

# 453
    Желая за всички Новата година да е различна , силна и благодатна,изпълнена с радостни и приятни моменти,любов,мир и хармония!Благословена и Честита!Бъдете живи и здрави,обичайте и бъдете обичани,дарявайте повече доброта,нежност и усмивки ... !!!

# 454
  Дани_77 и ние сме така.Бебка беше малко кривичка през нощта. През деня кривата поредица продължи, като реших и аз да се присъединя към нейните настроения. Накрая моят мъж заяви, че днес явно всички жени били кисели и се отказва да прави опити да ме развесели, и....аз се пооправих.  Grinning  вярно че пуснах да гледам романтична комедия и пийнах малко бира, пък после и шампанско, ама не знам... дали е от това Rolling Eyes  Joy
   Важното е да се надяваме, че това е последният ден от тази година в който ще сме така!!! Оттук нататък ни очакват само хубави моменти и положителни емоции!!!  Hug Пожелавам го на всички!!!

# 455
Мили другарчета по съдба, злото да ви забрави, болест да ви прескача (вас и малчовците край вас), от любов, здраве и пари да не се оттървете!
Честита ви нова Година!

DSC_9700 von Arwen Abendstern auf Flickr

# 456
За много години момичета! Да сте живи и здрави! Само хубави неща оттук нататък да ви се случват! Peace
Тази година по инициатива на компанията се вдигнахме да празнуваме в Париж - на около 350км от нашата губерния. 19 души - от които 8 деца - на възраст колкото моите. Пристигнахме в 10ч. вечерта. Минахме през Триумфалната арка - наистина изглеждаше триумфално, оттам поехме към Айфеловата кула. Намерихме си хубави места за снимки и зачакахме фойеверки, светлини, гасене на Кулата и наново паленето й. Но уви само хубавото време беше на наша страна - около 13градуса. А аз така ги бях навлякла / като за минус 13/, че се бяха изпотили горките. Стана полунощ - запалиха някакви допълнителни лампички по Кулата и стоим ние отдолу, спотаили дъх, да почнат фойеверките, децата бяха предварително нахъсани за това, защото им се доспа, умориха се да стоят прави два часа. И чакахме, чакахме, но.... така и не започнаха. Оказа се, че ги били забранили, понеже миналата година нещо се било случило. И така - няма фойеверки, няма музика, само виковете на пияни младежи. Казахме си наздраве с компанията, целувки, прегръдки и спомена, че сме видели поне Айфеловата кула.
Преди малко гледахме как по света са празнували и мъж ми гледа и му се реве. Вика : как можахме да сме такива каръци - да отидем на единственото място в цяла Европа, където няма фойеверки. За сметка на това пък ни се паднаха хубави късмети от баницата - на него на два пъти бебе Shocked в семейството, на мен - нова работа и здраве. Та ще чакаме да видим каква ще е годината.
Хубава вечер на всички и още веднъж бъдете щастливи! Hug

# 457
  • София
Честита нова година, момичета ! Пожелавам на всички ни да са ни здрави децата и ние да сме здрави да ги гледаме и да им се радваме, оттам каквото такова... Е, от малко късмет никой не се дърпа, а на себе си пожелавам собствен дом...  Не че и миналата година това не ми беше най-вървежното пожелание, ама дано пък тази да се хване ....Simple Smile)
Искам и да ви почерпя по тортичка, защото моите малки Адреналинки Мери и Гери станаха вчера на 1 годинка Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=338962606113738&set=a … o_tag&theater
Голяма радост, голямо нещо  Joy С нетърпение чакам да чукнат още 2- 3 Mr. Green

PS: Е, сори, че тортата ви я пускам така, ама се оказa, че не знам как се вмъква .jpg, пък нямам време за опити ooooh!

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 00:09 от Veshter

# 458
Да почерпя за моето пораснало момче.......

# 459
  • София
Вещер, Цоци, да са ви живи и здрави рожденниците!   bouquet  bouquet

# 460
  bouquetМама Цоцоланка   bouquet

# 461
Честито на вчерашните и днешните рожденици - да са живи и здрави, много щастливи и пълни с енергия и хубави изненади! Същото пожелавам и на моя Сашко, който вчера навърши цели 20 години! Дано и вашите малчовци станат като него - позитивни, креативни, обичливи, весели и отговорни!

Сладка, нали знаеш какво става през пубертета - на повечето опити за контакт получаваш автоматичен отговор: "В момента няма връзка с този мозък".

Наде, жалко за фойерверките, но Париж си е Париж, не съжалявайте.

Ванче, Нова година - нов късмет.

# 462
Съжителството с тийнейджър ми прилича малко на опити за контакт с извънземни форми на живот. Laughing

Бъди търпелива, въоръжи се с цялото си чувство за хумор, на което си способна и чакай Laughing Между 17 и 18 годин най-късно, извънземната форма на живот ще се върне към земния си първообраз Wink

# 463
Честита Нова година, да сте живи и здрави, много щастливи с децицата си, много усмивки и сбъднати мечти.
И ние тази година решихме да сме си у дома с децата, малкият се събуди в 12 от радостните възгласи  на как си, гледа с изумление фоерверките.

# 464
  • Варна
Честита нова година и от нас!
И на порасналите честито!
Ние нали сме нощни птици, всички дружно в будно състояние посрещнахме новата година! Чак в 2и половина си легнаха децата. И за наш ужас станаха в 9.30  ooooh! Цял ден бях като тярсната с мокър парцал.  Но Ния отдавна " тренира", пак  е във фазата на караконжулите , които заспиват посед нощ след двучасови опити за приспиване , къде с добро къде със зло .
Ние гостувахме в едно близко варненско село, където обаче наваля завидно количество сняг, така че посрещнахме истинска снежна нова година, а на първи имаше лудо каране и возене на шейни!
И да се похваля, тая година обрах всички пари от всички пити и баници,  Laughing Че и издигане в службата ми се падна  newsm78
Да, и с голям интерес чета всички тинейджърски новини и с леко притеснение гледам към това не така далечно бъдеще, че моят бъдещ тинейджър от сега има разни странни изпълнения и не мога и да предположа къде ще го изтрещи тая чудна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт