МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 97 134
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София - Дианабад
Мони,  Hug Hug Hug Hug Hug. Останалото момичетата са го написали  Peace.

Пиги, пожелавам бързо и лесно оздравяване на мъжа ти  :pray

Heart Eyes

# 541
  • Варна
Пиги, на снимка видяха, нямаше симптоми. Нея всичко я болеше, особено при дишане, но то това е от счупването на ребрата. Инцидентът стана в събота, при приемането са направили снимка и се е видяло , че има натъртване около дроба, в неделя пак и правиха снимка и е имало някаква сянка и вече в понеделник мисля или вторник, пак е направена снимка и са видяли , че има събрана течност. Но щом на мъжа ти са му правили вчера контролна снимка, ако е имало нещо вероятно са щели да видят. А и след два дни пак ще правят, така че вероятно няма място за притеснение.  Peace Така или иначе важното е , че има проследяване , а не чакат да се почувстава зле.
Между другото след месец накъде тя вече се движеше доста, въпреки че при напрежение и разни движения си имаше болка, но тя не е от тия дете ще легнат и ще лежат болни.

# 542
Antonia,Aila благодаря ви момичета за бързия отговор Hug Бях казала същото на приятелката ми, но се бях претиснила, че може да съм забравила и да не си спомням правилно. За своя учуда помня още-значи все още мога да мисля за 4то,докато не съм забравила Joy
Пиги Hug бързо оправяне на твоята половинка!
Лека вечер момичета  sleepuu

# 543
  • София
За срещата утре, аз ще дойда. Понеже ми е за първи път,  ще ми е малко притеснено..... Кой още ще идва, да не отида сама и съвсем да се панирам?..........

Е, хубава работа.... Laughing  Засега планирам и аз да дойда. Hug
Пиги, успешно възстановяване на мъжа ти! Hug

# 544
Пиги, бързо да се оправя мъжът ти! Знаем, че всичко си можеш и сама, ама поне да не трябва да го обгрижваш и него!
Офисът е между "Оборище" и "Мадрид", по-близо до "Мадрид", точно на спирката на 120. Паркирането е... хм... изпитание за нервите. Наоколо не е синя зона, но иска да пообикаляш, докато намериш място. Освен това много стриктно да се придържаш към Правилника, защото паяците вилнеят на глутници.

Дани, как сама, аз със сигурност съм на разположение! Simple Smile Ето, и сладката потвърди, Шапката и тя ще се яви... Да видим кой още. Няма никакви причини за притеснение - само ние сме си, правим си каквото си искаме.

# 545
  • София
Пиги любима , защо не го  закараш в някоя добра болница ? Според мен е по - добре да е под наблюдение   newsm78  Но ,   той си знае ... Поздрави го от мен и безпроблемно и бързо да се оправя , че ви чакам на гости ! Стискам палци !
 На среща  ще дойда и аз , дано не излезе нещо ! Чакам я с нетърпение       Simple Smile

Късмет на всички през новата година  Close-mas:     

# 546
  • София
Уф, и днес няма да успея да дойда  Cry Ще чакам майка ми да доведе племенника, та трябва да съм си у дома. Хубаво да си изкарате! Дано идния месец да съм на линия.

# 547
  • Варна
Пиги, дано бързо се възстанови мъжа ти, но се подгответе за около 35-40 дена най-малко. И да има излив, симптомите му идват късно. Ходете през 2-3 дена на преглед при добър пулмолог, който ще чуе "промята" за да не прави снимки непрекъснато. Дано се размине. Praynig

# 548
  • София
Изключително приятна среща! Hug Тези разговори направо ме зареждат! Heart Eyes Запленена съм от дъщеричката на Маминко- много мило и нежно момиче. Heart Eyes Докато си говорихме, тя успя да нарисува чудесна зимна картина със снежен човек, която ще краси кабинета на Кабо! Wink

# 549
И аз бях много щастлива от срещата! Чак ме е яд, че ще пропусна следващата. Simple Smile А Теди съм готова да я гледам от сутрин до вечер и от вечер до сутрин, ама сигурно не съм единствената.  Wink

албенка, има шанс да намерим патерици, чакам потвърждение и ще ти пратя контактите.

Аз да не избързвам, но за всеки случай да ви предупредя, че отпътувам за скитня из Цейлон и Индия. Следващата среща ще е без мен - офисът е на разположение, сладката пое контактите, така че се организирайте, да не разваляме възродената традиция.

# 550
  • През девет земи в десета
Аз не стигнах днес до срещата, естествено. Преди малко едва успях да се прибера у дома ooooh!

Имам приятелка пулмоложка, освен да и се обадя Thinking
Утре пак сме на преглед. Той уж лежи и се пази. Не му давам нищо да прави, нито се навежда, нито кляка, нищо. Поела съм и мъжките ангажименти у дома.

# 551
  • Варна
Пиги, бързо оправяне на мъжа ти! Да почива като му е паднало, сега е момента да ти се остави в ръцете!  Wink

Мони, надявам се новата година освен изпитания да ти донесе и много удовлетворение и радост! С мъжа ти минахте през много трудности и нервите ви предполагам са здраво опънати. Дано намерите добро разрешение на проблемите! А на малките бебки много целувки, все така да наддават и да са здравички! Браво и на "големите" каки, че свикват с градината.

Кабо - сладко ти скиторене!  Hug

# 552
И аз бях на срещата! И беше много приятно! Очарована съм и с удоволствие ще дойда и на другата среща! А за Теди - просто е разкошна Heart Eyes А само как рисувааааа!!!

# 553
  • Не съм от тук и съм за малко
Много са хубави тия срещи, да знаете.  Laughing  Наистина зареждаме батериите.  Peace Момичета, много приятно ми беше да се видим.  Hug
албенка, има шанс да намерим патерици, чакам потвърждение и ще ти пратя контактите.
Кабо, мерси за съдействието.  bouquet  (Само да обясня, че на една приятелка, също многодетна мама, едното хлапе си счупи крака на ски и сега им трябват детски патерици за раздвижването.)
Теди, другия път.  Peace
Пиги, дано се оправи мъж ти бързо и безпроблемно.  Praynig А на теб - сили и търпение.  Hug
Мони, много ви мисля, теб и малките ти съкровища.  Hug  Иска ми се да вярвам, че таткото ще намери сили да застане на мястото си, а ти ще намериш сили да му простиш.  Praynig

# 554
  • Бургас
Здрасти!

Аз разбрах,че ще скита един вид Кабо Алма из Цейлон и Индия.Да се върне здравичка и пожелавам! Laughing
Относно чупенето на крака на ски изпълненията и моята свекърва едно време направи това упражнение. Mr. Green

Добре си изкарвате в София.Дали и ние в Бургас ще се съберем?
Хайде поне да е лятото,че да дойдат и софиянки. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт