КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ -тема 11

• 29 627
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
И аз ако може да се приобщя към вас. Харесва ми разговора, който се заформя.
Ама ще ме извините за незнанието ми - какво значи артохолик? newsm78

# 31
kartiche   Party
 аз се чудих доста време  ooooh!
но после си помислих че идва от АРТ процедури  Crazy
ако е нещо друго нека по-вещите от мен да кажат

# 32
 Joy, от там идва, за жалост тука сме се събрали все момичета с по повече от два опита и пак за жалост до толкова свикнахме да правим нещо по тоя въпрос че мира не ни дава ако имаме празен месец hahaha.

# 33
Ахааааа ясно! Joy
Значи съм точно за тази тема. Joy

Аз сега съм в процедура по ЗЕТ. Но ако не стане ще пробвам с бял равнец и живовляк + хранителни добавки и витамини и да видим дали при мен ще има ефект. Thinking
Прочетох в нета, че тези билки помагат. Плюс това едно момиче от форума ми сподели, че ги е пило и сега е спонтанно бременно, затова така някак си се обнадеждих. Crazy

А какво мислите за 7 кето ДХЕА и евентуално от къде се купува? newsm78

# 34
  • София
И аз ако може да се приобщя към вас. Харесва ми разговора, който се заформя.
Ама ще ме извините за незнанието ми - какво значи артохолик? newsm78
Както вече е казала и Страхотна  Peace.... Joy...идва от алкохолик,ама ние сме пристрастени  към арт процедури.Хубавото е  Grinning,че зависимостта се преодолява с придобиването на едно,две  newsm32

# 35
Хайде сега, мен ще ме гоните ли като съм само с едно инвитро и под опряно дуло до слепоочието не ща да чуя за второ  Mr. Green
Пак имах приключения аз. Три дена поседях в болницата с кървене. Както си цъфтях и връзвах, така изведнъж шурна една кръв без грам да ме заболи нещо. Сега уж съм добре.

# 36
  • София
Фиксче,стига бееееее  Sad Нали се разбрахме  Naughty-онова да е било най-гадното-нататък,само с хубави новини. То пък,на бебо май му хареса вниманието в болницата и ,сега зор да ви върне там  Rolling Eyes Стискам палци вече всчико да е наред  Hug

# 37
  • София
А какво мислите за 7 кето ДХЕА и евентуално от къде се купува? newsm78

Аз мисля за 7 кето ДХЕА само хубави работи. Купувам го в София от магазин на спортни добавки на ул. Никола Габровски 1, намира се близо по колежа по далекосъобщения (Студ. град, бл. 30, където беше едно време пощата).

# 38
Ми разбрахме се, ама ей на. Ей сега писах в плевенската тема, че уж в разни уроки и подобни не вярвам, ама вече взех да психясвам. То бива карък, ама чак пък толкоз  Crossing Arms Обмислям да възложа на майка ми да намери някоя баба, която "лее куршум". Сетих се, че баба ми едно време все така ни лекуваше Simple Smile.

А в болницата, такива мили хора няма. Просто не знам дали, как и някога ще мога да им се отблагодаря за човещината и това, което правят за мен от един месец насам.

# 39
f(x) , че ти и с едното я виж кви неща преживя дано да е за последно Praynig, никой не гоним ма е по добре като влизате само за кураж.
Sharky*, каква му е ориентировъчно цената newsm78.
Аз да си призная че нали толкова време вече нищо не правя  Whistling, та си взех от аптеката тестове за овулация, за първи път Wink, та сега и с тях ще пробваме че нали даже и власинките са ми си на място Joy, по думите на Стаменов, само да не ми излезе ан оволаторен тоя месец, че тогава вече може да ме закичите с медал за най- големия карък bowuu.

# 40
  • София
45 лева

СОФИЯ

Магазин HealthStore 1:
Студентски Град, ул. "Акад. Стефан Младенов" №1
Работно Време: Понеделник - Петък 10:30-20:00
Събота/Неделя: 10:30 - 18:00
телефон в магазина: 0878 88 55 55

Магазин HealthStore 2:
Лагера, ул. "Хризантема" №11-13
Събота 13:00 - 16:00
Неделя - Почивен ден
телефон в магазина: 0878 88 55 88

Магазин HealthStore 3 (BodyArt бутик):
Център, бул Витоша 120 (вход от ул. Доспат)
Събота 10:30 - 18:00
Неделя - Почивен ден
телефон в магазина: 0879 28 55 88

ВАРНА

Магазин HealthStore 4
Район Приморски, бул. Осми Приморски Полк 119
Работно време: Понеделник - Петък 10:30-20:00
Събота 10:30 - 18:00
Неделя - Почивен ден
телефон в магазина: 0879 38 55 88

# 41
  • София
А мен тестовете за овулация само са ме лъгали, на УЗ се вижда фоликул или спукан фоликул, а теста не отчита овулация...и спрях да им вярвам. Цервикалната слуз е къде-къде по-точен индикатор.

# 42
Да си призная като пиех фертила за жени имаше цервикална слуз сега няма такива екстри, май ще взема и него да го пия пак, мерси за инфото с магазините  bouquet.

# 43
Само да кажа, че тези тестове за ОВУ не са точни при СПКЯ. Аз доста време си давах парите преди да разбера.
Пък си седя при вас, защото се чувствам ни риба, ни рак, нито с бременните бременна, нито с артохоличките, артохоличка. Абе по просто, хубаво ми е при вази.

# 44
 моля за помощ и съвет  Praynig Praynig
за първи път сама си поставих оргалутран и леко ми се зчерви и наду, като ухапано от комар и леко сърби. нормално ли е или аз си  поставих грешно инжекцията? не искам веднага да звъня на доктора, защото мисля, че ще отшуми.
благодаря ви предварително.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт