Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 8

• 46 066
  • 708
  •   1
Отговори
# 675
Такаааа! Току що догледах Flower Boy Ramyun Shop. Еми разочароваха ме с края Laughing
През цялото време докато гледах сериала, привкуса на пародия беше това, което държеше усмивката непрекъснато на лицето ми и откачените ситуации и реакции, с които ни заливаха героите.
С краят сякаш бяха решили да се върнат към истинският класически корейски сериал, какъвто той никога не е бил.
Именно, защото е различен и свеж ми харесваше толкова. Въпреки това си остава нещо, което бих похвалила Laughing

# 676
  • MJF
Шоши-сан се извинява на rossonera  Embarassed, направила съм неволно минипрекръстване  Hug  Simple Smile

Мм щом е готов превода на Mitsu No Aji отивам да гледам заветния финал. До вчера не бях влизала в раздел японски сериали в Спирита, но точно евентуално да намеря инфо за 11 еп. и забелязах колко оскъдна е тази секция, то и тема Mitsu No Aji не намерих. И там търсачката е малко като тукашната  Wink
А преди Dream High 2, сега какво ще дават по любимата ни  Wink кор. tvN на мястото на Flower Boy Ramyun Shop ? Питам Thinking да не изпусна нещо  Laughing.

Tinkerbella, също съм я прекръствала  Embarassed, пишейки ника на кирилица  Hug. На едно мнение си останахме с теб и за финала на Flower Boy Ramyun Shop. Развеселиха ни тези сладури добре. Понеже не се разсмивам и често и лесно от сериал, за това не мога да не го оценя. Ако се замисля за сериали на които толкоз да съм се смяла са Alf, Всички обичат Реймън, които винаги гледам с  Laughing Laughing и сега. Дори вчера го нацелих по тв Алф пак. А това е първия корейски такъв за мен.

dovede, още 1 път  Hug. Изгледах наведнъж  последните 5 епизода на Scent of a Woman с "новия" превод. E пак естетическа наслада , 1 куп чаровни любимци, чудесна музика, смислен  текст......  yes
Чакам да качат онлайн филма с Kim Sun Ah. Lee Dong Wook ще го видя януари в следващия му сериал. Uhm Ki Joon скоро го "мернах" в Villain and Widow

Мда и Josee, the Tiger, and the Fish (2003) ще се гледа, само да се върна на моя комп.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 15:45 от 6o6ul4o

# 677
  • София
  Момичета, аз от два дни гледам "На изток от рая".Да си призная честно, тая майка не я разбирам, вечно недоволна- първо кле мъжа си, да стане нещо в мината и той умря, после остана в селото и подложи децата си на цялата мъка и тормоз, после се отрече от сина си, който изтърпя толкова много заради тях и продължава да плюе по него, въпреки,че той не спря да се грижи за тях.Такова чудовище досега не бях срещала, не свекърва, а родна майка.И не знам за кой път ще кажа,че подлостта, но ще добавя и раболепието, ми идват в повече. Наистина ли съществуват такива  хора? Едва на 6-та серия съм, но се замислям, дали да не видя направо финала.Още 50 серии се чудя как ще ги изгледам.

# 678
Тайна, не се отказвай. Още си съвсем в началото, а това не е някоя забавна 15-16 серийна драмичка. Още много подлост и раболепие ще видиш, както и не винаги ще харесваш майката, но по-нататък ще разбереш, защо е такава. Действието се развива през доста бурни и мътни години, така че всичката тази злоба, корупция, манипулативност е била начин на живот.

# 679
А преди Dream High 2, сега какво ще дават по любимата ни  Wink кор. tvN на мястото на Flower Boy Ramyun Shop ? Питам Thinking да не изпусна нещо  Laughing.

Шоши-сан, прочети отново добре моят първи пост за днес и ще откриеш и сама отговора на въпроса си.  Laughing

dovede, и преди събота да изгледаш Josee, the Tiger, and the Fish, няма да сгрешиш. Сатоши (предупреждавам те) е от тези японски актьори, които снимат доста откровенни сцени и не си ли напъха той езика в гърлото на някоя от партньорките си - все едно не е заснел филм както трябва.  Wink И това го твърдя след като изгледах вече около 10-тина няколко заглавия с него. Страхотен актьор и невероятно излъчване има този мъж. Спечели ме като фен.
Права си за футболните фенове. Тях по-лесно ги приемам и търпя с всичките им безумия и страсти, докато корейска мелодрама... Ох, мале! А си мислех, че мога всичко да изтърпя на екран. Е, грешила съм - не намерих нерви за корейските сериали, особено за тия с безмозъчни и невъзпитани главни героини, както и за тези, които започват със солидните кланета, а на финал завършват без ни един оцелял главен герой.

# 680
  • София
    2в1, хем знам, че е филм, хем пак на моменти ми се  Sick от подлостта. Не знам дали можеш да ме разбереш, какво безсилие и бяс чувствам, при всяка подлост и несправедливост... Ще го гледам, интересно ми е как ще се развият нещата, кога ще се разбере истината, какви ще са реакциите.Но не трябваше да го започвам предпразнично, не е за сега. Трябва си специална настройка за този сериал. Peace

# 681
Тайна, разбирам те много добре какво имаш в предвид. И аз се чувствам по същия начин и хем знам, че е само филм, пак се изумявам на действията им в доста случаи. И си абсолютно права, че не е сериал за забавление и за преди празници. Това е от драмите, които се гледат задълбочено и с повечко време за осмиляне, но за мен определено си остава една от задължителните за гледане.

# 682
  • Пловдив
6o6ul4o,много ми хареса и на мен Scent of a Woman.Дори не издържах  да дочакам целия превод и го продължих онлайн на руски.Аз рядко преповтарям изобщо филми или сериали,но този пак бих си го изгледала след време.

dovede, и преди събота да изгледаш Josee, the Tiger, and the Fish, няма да сгрешиш. Сатоши (предупреждавам те) е от тези японски актьори, които снимат доста откровенни сцени и не си ли напъха той езика в гърлото на някоя от партньорките си - все едно не е заснел филм както трябва.  Wink.

Започвам да го харесвам още преди да съм го гледала някъде Tsumabuki Satoshi   Laughing. Аман от целомъдрие.

# 683
  • Bilbao España
Здравейте,дами след две безсънни нощи приключих с Iljimae страшно ми хареса!Отива направо в топ 10-та ми  Simple Smile ,макар че финала ми беше малко незадоволителен!Със сигурно ще го гледам пак  PeaceТова е първият исторически който гледам и ще ви бъда безкрайно благодарна ако ми препоръчате други  Hug

# 684
  • София
  Поздрав за любителите на японското!

http://www.youtube.com/watch?v=dCx1x9bxSy0&feature=g-all-lik … c4146FAAAAAAAAFAA

# 685
dani_mar, ако си готова да скочиш в дълбокото ти препоръчвам Jumong. Сериите са доста, но пък драмата си заслужава всяка отделена минута. Ето и още няколко Bichunmoo , Chuno / Slave Hunters , Hong Gil Dong. Последният почва малко странно, но ако изтърпиш първите няколко серии, после няма да съжаляваш.

# 686
  • MJF
Видях си грешката при второто четене на rossonera. Но въпроса ми остава. Shut Up Flower Boy Band  ще е февруари а до тогава?

Тайна и аз едно рамо да ти ударя. Първата половина помня , че успях да я гледам само с помоща на мишока. Аз имах не един силно дразнещ елемент. Но крайното ми мнение е че си заслужаваше търпението.

rossonera, така е описала този Сатоши, че автоматично го слагам за гледане петък вечер  Laughing

# 687
Здравейте,
и моите нощи бяха безсънни като на dani_mar, но заради Keizoku 2: spec, много готино сериалче. Реших да го гледам заради Ерика Тода, манията по това момиче ме грабна в Liar game и все още не иска да ме пусне Simple Smile. Просто невероятна актриса, много и отива да играе нестандартни персонажи.
Сега съм се захванала с японската версия на You are beautiful. След неуспешния ми опит да гледам boys over flowers, реших временно да зарежа южно корейските филми.

# 688
Шоши-сан, ама ти много се разглези.  Laughing Искаш сериал след сериал по tvN, но не може. Както ти казах Shut Up Flower Boy Band започва на 30 януари 2012 г. в понеделник и вторник от 23:00 ч., точно на мястото на рамените, до тогава - няма друго заглавие. Не зная с какво ще си запълват по това време програмата, но tvN не е като големите канали SBS, MBC и KBS 2, който свършат с един, започнат с друг сериал.

Крем карамелия, добре се ориентира и ти към японските продукции. Радвам се. Обърни специално внимание в Keizoku 2: SPEC на това невероятно момче - Камики Рюноске (Kamiki Ryunosuke), в ролята на Джуичи Ниномае и ела след това да си поговорим.  Wink

П.П. За мен Shut Up Flower Boy Band е просто задължителен. Няма ни една жена в каста (ще избегна досадния за мен момент с корейската главна героиня), 5 момчета, китари, здраво рок, изобщо...

Като ги гледам и какви са мамини гълъбчета, ще си чакам 30-ти януари като Лионел Меси "Златна топка" на Франс Футбол.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 22:07 от rossonera

# 689
  • MJF
 Hug е сега вече ще мирясъм  Laughing. Лека полека ще ги науча тези тв

Mitsu no Aji с 2 думи - интересен сериал. Сега вече като изцяло излъчен и преведен поне на англ. го препоръчвам. Определено е за гледане тип "наведнъж"
А виждам как набъбва броя на будуващите  Mr. Green
Скрит текст:
Значи така си остана , тази снаха по-скъпа от собственото им дете  ooooh!. Поне двойката, която така и не разбрах в какво непростимо съгреши, намери ценното щастие в себе си и продължи да твори добри дела.

Няма ни една жена в каста (ще избегна досадния за мен момент с корейската главна героиня), 5 момчета, китари, здраво рок, изобщо...

Туй е голяма реклама, пиши ме и мен зрител от сега.

dovede , мислех че ще го повторя след 1-2 г. Аз още като го даваха споделих, че превода доста куцаше като качество. Но ето, че вече има добри и се увлякох и не разбрах как изгледах последните 5 еп. Все едно го гледах за I път.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 22:33 от 6o6ul4o

Общи условия

Активация на акаунт