Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 8

• 46 076
  • 708
  •   1
Отговори
# 690
На Бой-бандата от сега хвърлям по една дебела ситно изплетена мрежа за вторият и третият от ляво на дясно. За другите риби...опа китари... ви отстъпвам по една въдица със стръв обилно полята със соджу Laughing

# 691
  • DE
Изгледах Love Shuffle и много ми хареса. Интелигентен филм. На някого може да се стори сив и бавен, но аз не превъртях нито веднъж. Изгледах го с наслада и си припомних, защо най-харесвам японските продукции. Доста далече от клиширания сюжет в повечето корейски сериали, филма се гледа леко и те кара да се замислиш. А накрая както в повечето им филми оставаш с чувство на удовлетворение. Но.......отново ме изумяват с целомъдрените си целувки. То бива скромност, бива, но това тяхното е направо отвратително. Не знам дали ние сме толкова разпасани, но от целувки тип "умрели скумрии" вече ми става лошо. Нямам представа дали актрисите искат да демонстрират скромност или просто са такива традициите им, но на моменти се създава такава интимна обстановка, че имаш чувството, че виждаш искрите които прехвърчат по екрана и накрая ... бам разочарование от това което следва. И въпреки това, сериалите им ме привличат с човешките истории които разказват. Понякога нереални, пародийни, глуповати, странни, но въпреки това наситени с много човешки чувства и взаимоотношения.
Видяхте ли новият клип на Севън? Заповядайте, да му се насладите.

# 692
Хайде едно клипче за Tinkerbella, че да се порадва на първият сладкиш, дето ще го хваща в мрежата newsm47

Se7en и той подкара на японски. Колкото и да протестират някои японци срещу Hallyu вълната, явно почитателите надделяват, след като толкова корейски звезди прекарват доста време в Страната на изгряващотото слънце.

# 693
  • Bilbao España
2в1 много ти благодаря за предложенията   bouquet сега остава да реша с кой да започна  Peace

# 694
2в1, много благодаря за песничката. Ще му кажа, ако иска да излезе от мрежата да я изпее Laughing
Търсейки сериал, който да започна след Магазина за рамен, си пуснах Scient Of a woman и съм просто очарована. Отдавна не бях попадала на сериал, който да ме разплаче и разсмее още с началните епизоди.
Главната не е особена красавица и да не кажа, че на моменти е доста флегматична в говора и действията си, но въпреки това съм наистина запленена от историята. От страшно много време не ми се беше случвало да гледам сериал до 5 сутринта и то само, защото имах само 8 изтеглени епизода Laughing

# 695
  • София
      Scient Of a woman го започвам 5 пъти и дори и първа серия не мога да догледам  Embarassed.Явно при мен, още не му е дошло времето.А може би е защото, хич не харесвам  Embarassed актьора в главната роля. На главната за една година, откакто гледам, и свикнах.

# 696
  • MJF
 Joy Aз ако се отказвам след първа серия няма да съм изгледала един корейски сериал  Joy

Днес ли приключва Ме Тоо, Flower! ? Не че са готови англ. преводи на последните 2 епизода.  Thinking

Tinkerbella, главната актриса Kim Sun Ah не си я гледала на друго място, така ли ? Aз имам особени сантименти към нея. Преди години ровейки си в нета, случайно попаднах на сериал My Name is Kim Sam-Soon, субтитрите на английски и реших да видя/пробвам какво е това. Не знаех и на какъв език говорят актьорите. Та от тогава бавно но славно  Laughing навлязох в корейските дебри. Излишно е  да казвам че филмовите изяви на  Kim Sun Ah ,Hyun Bin, Lee Kyu Han са зорко проследявани и гледани  Laughing

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 15:08 от 6o6ul4o

# 697
  • Пловдив
 wavey

Реших да не отлагам да видя Tsumabuki Satoshi и изгледах този следобед Josee, the Tiger and the Fish.Това,което мога да кажа - много истински,много реален филм.През цялото време докато го гледах си мислех това.

Скрит текст:
Героите взеха един от друг това,което можаха и продължиха по собствения си път.
Жозе знаеше през цялото време,че ще се разделят,но продължи без самосъжаление напред.
Цялата настръхнах като я видях накрая в инвалидната количка с пазарски чанти.
Да попитам за някакви впечетление от White Christmas? Нямам никакъв спомен да е коментиран,а може и да греша newsm78.
А преглеждайки в Спирита се оказва,че е номиниран от доста хора за един от най-добрите сериали за 2011.

# 698
  • BG
Привет.
Аз започнах Aoi toi, но след първи еп. се спрях, струва ми се, че ще е доста тежък сериал. Ако някой го е гледал, моля да пише в спойлер как завършва.
Друго- започнах Шпионката, бях забравила колко е готин Ерик, много го харесвам , има страхотно мъжко излъчване. Обаче интернета ми се скапа и успях да стигна само до 3 еп. щото толкова бях изтеглила. Сега тръгна де, ама през това време реших да повторя It strated with a kiss( докато чакам нета), него го имам запазен за вечни времена Laughing и сега докато не изгледам отново двата сезона няма да мирясам.
Ким Сун А май само аз не мога да я дишам, едвам изгледах Ким Сам Сун, само Хьон Бин ме държеше пред компа докрая, иначе Кметството и When it,s at night не можаха да се преборят с антипатията ми към нея и ги спрях някъде към 8 еп.
dovede, White Christmas в момента го превеждат , така че ако искаш изчакай малко,  и аз четох суперлативи в спирита за него, ще му дойде времето, но с превод Peace

# 699
  • Пловдив
нощен гост,има го вече преведен и качен в Мастерс  White Christmas .

# 700
  • BG
нощен гост,има го вече преведен и качен в Мастерс  White Christmas .
Joy Joy Joy и аз акъл давам Joy
Добре, добре, само да видим как ще го вместя в разписанието.

# 701
Радвам се, че ти е допаднал Josee, the Tiger and the Fish, dovede. Всъщност очаквах го. Виждам, че имаме еднакви усещания с теб за доста от нещата.

Точно днес качиха превода на последния 8-ми епизод на White Christmas в Спирита. Търпеливо го изчаках и аз, а и реших най-после да изгледам нещо и на родния си език. Сериалчето ми беше препоръчано много горещо от една позната и точно тази вечер мисля да го започна. 8-ем серии са и ще го изгледам на един дъх, а и чудесен повод да се запозная с Sung Joon, който така или иначе ще гледам като вокалист и лидер на рок групата в Shut Up Flower Boy Band в края на януари.

И на мен окото ми хвана най-много в Shut Up Flower Boy Band -  L (Kim Myung Soo), който познавам и като член на Infinite. Ще се разбере всичко след 30-ти януари... Шоши-сан, писала съм те вече и теб в списъка за гледане на сериала.

нощен гост, Aoi Toi, който си написала, не е ли всъщност Aoi Tori (1997)? Сериалчето не съм го гледала, но ми е познато, а и ми направи впечатление - това беше едно от имената на японски сериал, чието има преведох само като го прочетох, защото зная какво означават думите "aoi" и "tori". Тъй като харесвам много Matsuzaka Tori и Nakamura Aoi и бях търсила значението на собствените им имена - Аои означава "синьо", а Тори - "птица". Така и заглавието на филма се превежда като "Синя птица". После видях и френското му име L'oiseau Bleu.

L (Kim Myung Soo) от Infinite

и PV от новият сингъл на CN BLUE, предвиден за японския пазар - Where You Are, който ще излезе на 1 февруари 2012 г.

CN BLUE - Whеre You Are

# 702
White Christmas мисля, че Тайна го беше гледала. Дано влезе по-късно и да сподели мнение. За сега ще се въздържа от него, че не ми се гледа точно такъв сюжет преди празниците. По същата причина чака и Killer K.

Scent Of a Woman за мен е един от най-хубавите сериали за тази година. Много харесвам и двамата главни като актьори, а и историята беше поднесена много хубаво, въпреки темата, която предполагаше доста драма.

# 703
  • BG
rossonera ,така е, Aoi Tori е откъдето и да го погледнеш. Тази вечер пиша много глупости, май по-добре да спра и да си гледам кротко Целувката Laughing

# 704
  • София
  White Christmas e уникален филм, психологическа драма, леко филм на ужасите, има си и убийства и кървища, изненадващи обрати, не е за гледане по празниците, но който обича такива филми, ще го хареса. Големият въпрос е :Чудовищата раждат ли се (такива) или се създават (от обстоятелствата)?В  края на филма е и отговора! Приятно гледане! Peace

Общи условия

Активация на акаунт