СМГ "Паисий Хилендарски" - похвали и оплаквания

• 112 203
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
5-и клас бяха на класни стаи с изключение на няколко предмета (рисуване, физическо...). 6-ти предполагам пак ще са така.

# 421
  • София
Дали се знае вече разпределението на петокласниците по класове, както и класните ръководители?

# 422
  • София
Из новините:

"Премиерът и министърът на образованието Сергей Игнатов наградиха ученици, участвали и спечелили медали от международни състезания и олимпиади. По един айпад получиха децата със златни медали, а айфони - ръководителите на отбори. Училищата, в които учат, пък получиха от държавата по 10 000 лева.
...
Когато награждаваха Софийската математическа гимназия, децата бяха толкова много, че на общата снимка премиерът остана на втори план. Впечатлен от техния брой, той обяви че гимназията ще получи още 10 000 лева."

bouquet

# 423
# 424
smile3501

За тези, които не познават новия директор на СМГ: Мъжът вляво, на по-заден план е Антони Стоянов.
Погледът и усмивката му са обнадеждаващи! Peace

# 425
Моля за инфо от по-опитни родители за г-жа Буюклиева по математика - единственото, което разбрах за нея, е, че до сега не е водила малките класове...
Всичко друго ще ми е интересно.

# 426
Здравейте мили мами, знам че мястото ми не е тук, но темата за СМГ ме заинтригува.  Embarassed Аз ще съм заек тази година и ще съм в пети клас при госпожа Цветкова. Искам да ви попитам дали в пети клас ще преподават учители от онзи тип, дето са особени?  Rolling EyesСъщо така новия директор преди на какъв пост беше? Не беше ли той заместник директора? ooooh!

# 427
  • София
Здравейте мили мами, знам че мястото ми не е тук, но темата за СМГ ме заинтригува.  Embarassed Аз ще съм заек тази година и ще съм в пети клас при госпожа Цветкова. Искам да ви попитам дали в пети клас ще преподават учители от онзи тип, дето са особени?  Rolling EyesСъщо така новия директор преди на какъв пост беше? Не беше ли той заместник директора? ooooh!

Как разбра коя ще ти е госпожата? Има ли вече списъци в СМГ?  Новият директор беше учител по математика Wink, доколкото знам не е бил зам. директор. Доколкото разбрах двама учители се спрягат за математиката - Цветкова и Буюклиева, а класни ръководители ще са преподаватели по други предмети ли?

# 428
  • Sofia
Браво на децата, браво и на правителството , че е решило да ги награди! Дано сега размислят и за   приема след 4 клас.

# 429
Здравейте! Има ли желаещи да се преместят в руската паралелка в 5 клас? Ако има, оставете email или телефон.

# 430
  • София
Здравейте! Има ли желаещи да се преместят в руската паралелка в 5 клас? Ако има, оставете email или телефон.
Много странен въпрос! От къде да се преместят? От друго училище или от английска паралелка? И защо трябва да се местят още деца в нея - нали в нея има записани вече поне 31 деца?!

# 431
Нищо странно, става дума за размяна от руската в английската и обратно.

# 432
Може би по-скоро трябва да се обърнеш към администрацията на СМГ, а не във форума.
Всъщност не знам няколко дена преди началото на учебната година, при определени паралелки, дали това въобще е възможно.
В руската паралелка ситуацията е малко особена, половината деца са с едни от най-високите резултати, другата половина са тези с най-ниски. Който е искал да бъде в руската , вече е там.

# 433
Здравейте мили мами, знам че мястото ми не е тук, но темата за СМГ ме заинтригува.  Embarassed Аз ще съм заек тази година и ще съм в пети клас при госпожа Цветкова. Искам да ви попитам дали в пети клас ще преподават учители от онзи тип, дето са особени?  Rolling EyesСъщо така новия директор преди на какъв пост беше? Не беше ли той заместник директора? ooooh!

Как разбра коя ще ти е госпожата? Има ли вече списъци в СМГ?  Новият директор беше учител по математика Wink, доколкото знам не е бил зам. директор. Доколкото разбрах двама учители се спрягат за математиката - Цветкова и Буюклиева, а класни ръководители ще са преподаватели по други предмети ли?

Ами просто е била учителка на сестра ми и се познаваме и тя ми каза. Иначе тя би трябвало да е по математика. До колкото знам това й е специалността.  Simple Smile

---EDIT---
Сетих се за още нещо. Знаете ли как ще са смените? На срокове ли ще се сменят или по друга схема?

# 434
  • България, София
Знаете ли как ще са смените? На срокове ли ще се сменят или по друга схема?
Нечетните класове - сутрин, четните - след обяд. Вторият срок обръщат.

Общи условия

Активация на акаунт