СМГ "Паисий Хилендарски" - похвали и оплаквания

• 112 199
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Въпрос към майките на шестокласници:
Девойката ми се обади по телефона, че неин съученик й е казал в понеделник да носи 35лв. за учебни тетрадки. Вие имате ли подобна информация? Общо ли ще се купуват и за кои помагала по-точно става въпрос?
Вкъщи имаме разни учебни тетрадки, сборници и атласи останали от кака й. Не искам да купим нещо, което евентуално го имаме.

П.П. Имам учебни помагала, сборници, атласи и др. за 5-ти клас. Ако някой се интересува, моля да ми пише на лС.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 14:33 от Фран Джонсън

# 436
  • България, София
Търся мнения за курса по БЕЛ за седмокласници от СМГ, воден от г-жа Стоянова. Освен, че е съпруга на Антони Стоянов и е "яка" друго не знам.
Дали успява да проверява преразкази или заниманията са по-лекторски? Зависи от броя деца в курса, но от основно значение е дали има хъс и амбиция за подготви децата на макс.

# 437
  • София
Въпросът ми е към родителите на петокласниците - купувахте ли вече тетрадки, подвързии и др. или ще чакате родителската среща newsm78.  Аз съботният ден го бях оставила за пазаруване на подобни неща, но се осъзнах, че нищо не мога да взема без да знам конкретните изисквания на преподавателя, а родителска среща ще ни кажат предполагам утре кога ще има.

# 438
Моят съвет е да не купувате нищо преди родителската среща. Peace
Тогава всеки преподавател минава във всеки клас и си казва изискванията за помагала, тетрадки и др.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 10:18 от Фран Джонсън

# 439
  • София
Някой да знае нещо за родителска среща?

# 440
  • София

Вие в кой клас сте? Ние сме в 5б при класен Пламен Тлаченски по БЕЛ. Казал им е че родителската ще бъде на 26-ти. Дал им е програмата до края на седмицата - часовете ми се струват доста newsm78 - три пъти в седмицата ще имат по 8 часа, веднъж 7 и веднъж 6 #Crazy

# 441
+ школа - още един блок.

Дал им е програмата до края на седмицата - часовете ми се струват доста newsm78 - три пъти в седмицата ще имат по 8 часа, веднъж 7 и веднъж 6 #Crazy

# 442
  • София
Вие в кой клас сте? Ние сме в 5б при класен Пламен Тлаченски по БЕЛ. Казал им е че родителската ще бъде на 26-ти. Дал им е програмата до края на седмицата - часовете ми се струват доста newsm78 - три пъти в седмицата ще имат по 8 часа, веднъж 7 и веднъж 6 #Crazy
Нищо странно - точно така е в СМГ. Но не е толкова трудно - ще видите, че програмата е така направена, че не се затрудняват чак толкова.
Иначе мен ме интересува за 6-ти клас, но тази родителска среща е обща за всички класове, ако се не лъжа.

# 443
  • София

Вие сте добре руската паралелка имат 1 ден 10 часа! #Crazy smile3511 Как ще издържат без да ядат от 7,30 до 16 ч. не знам.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 22:51 от Master

# 444
Има едно по-голямо междучасие след първия блок. Давате сандвичи и така - на лафката е трудно да се вредиш, а и храната..
Лошото е, че след това по-голямо междучасие следващите са много малки и понякога учителите ги "изяждат" като не са си свършили урока, а следващият влиза.

# 445
  • София
Вие сте добре руската паралелка имат 1 ден 10 часа! #Crazy smile3511 Как ще издържат без да ядят от 7,30 до 16 ч. не знам.

Спокойно, наистина оцеляват децата и се научават по-пълноценно да си използват времето.
Аз зареждах чантата с поне няколко неща - сандвич, кроасан, плод, плодово мляко,
и всяко междучасие си хапват по нещо - гладни не са останали.
Но ученето си е сериозно - все пак затова е СМГ  Wink

# 446

Вие сте добре руската паралелка имат 1 ден 10 часа! #Crazy smile3511 Как ще издържат без да ядят от 7,30 до 16 ч. не знам.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 20:05 от viola_ok

# 447
  • София
Майки на зайчета, не се стряскайте. Научете се да не броите часовете, а блоковете. Спокойно, децата ще свикнат бързо, не е чак толкова тежко. Съветът за сандвич в чантата наистина е добър. Успешна учебна година на всички желая!  Hands Thumbsup

# 448
Здравейте! Има ли някой от 5 Б, дайте моля инфо за родителската и часове, всички дни ли сме  от 1 блок? Моето хлапе не донесе много ясна информация  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 449
...

Shocked

Общи условия

Активация на акаунт