СМГ "Паисий Хилендарски" - похвали и оплаквания

• 112 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Just...a woman, аз ще направя такава таблица, подобна на тази от Немската гимназия и ще я пусна тук, а ти като си намериш записките може да я коригираме (и всички, които знаят нещо различно може да коригират), та да я направим коректна с особеностите на нашето училище.

# 466
Just...a woman, аз ще направя такава таблица, подобна на тази от Немската гимназия и ще я пусна тук, а ти като си намериш записките може да я коригираме (и всички, които знаят нещо различно може да коригират), та да я направим коректна с особеностите на нашето училище.
Sash, на сайта на СМГ тази информация е налична. Виж http://smg-bg.info/images/stories/DZI_2012.ppt (slides 14, 15 и 16). Самият линк се вижда от менюто ДЗИ->Информация.

# 467
Днес видях обръщение от учителите на СМГ, публикувано на сайта на гимназията:

"Понеже сме твърдо убедени, че не финансовите възможности трябва да определят участието в отборите, досега ние учителите успявахме да организираме събирането на необходимите парични средства. Финансовата криза, в която живеем, направи това наше дело почти неизпълнимо.

Предстоят ни три големи състезания:
    Принстън 15-20 ноември 2012
    Пекин 21-26 ноември 2012
    Жаутиковска олимпиада по математика, информатика и физика Алмати 15 – 20 януари 2013

Обръщаме се към вас за помощ при набиране на паричните средства за участие на СМГ в тях."

Цитираният първи абзац ме докосна. Онези, които искат и могат да помогнат, може да видят банковата сметка на адрес http://smg-bg.info/

# 468
  • София
Много благодаря, Obsolete. Все ми се струва далече това ДЗИ, та затова не се бях сещала да погледна там  Laughing.

# 469
Имам едно питане към мамите, чиито деца са били в СМГ и в периода 5-7 клас. Кои оценки по математика влизат при определянето на бала за кандидатстване след 7-ми клас - само по математика ЗИП или и СИП?

# 470
  • София

Намерих си писанията от родителската среща,но виждам,че е излишно да ги споделям.

# 471
  • Sofia, Bulgaria
Имам едно питане към мамите, чиито деца са били в СМГ и в периода 5-7 клас. Кои оценки по математика влизат при определянето на бала за кандидатстване след 7-ми клас - само по математика ЗИП или и СИП?

Влиза само ЗП, независимо дали са учили в СМГ или другаде.
ЗП е задължителна подготовка, ЗИП и СИП са съвсем друго

# 472
  • София
Здравейте, искам да попитам дали в СМГ има столова с топла храна за обяд ?

# 473
Столова има, топла храна - не!  no

# 474
  • София
Столовата не се използва ли ? Децата се хранят с това, което си донесат от дома ли ?

# 475
  • София
Миналата година имаха стол, и то с добра храна.
Тази година разбрах, че тези дни са отворили бюфета,
децата са доволни от зареждането и обстановката.
Би трябвало скоро да заработи и столовата,
дали ще готвят добре - ще се разбере.  Grinning
Засега моите си носят храна от къщи, както и
хапват сандвичи от лавката срещу гимназията.

# 476
  • София
Благодаря за отговорите относно прехраната  Simple Smile

# 477
Проблемът със столовата е, че трябва да има обществена поръчка за отдаването й под наем.
Знам, че процедурата не е напълно приключила, не знам обаче на какъв етап е...
Иначе, има условия за приготвяне на храна, друг е въпросът точно колко добри. Има го и вариантът да се докарва сготвена вече храна, но всичко зависи от това коя фирма ще спечели конкурса.
Ако някой знае повече, пишете, моля!

# 478
Учениците от СМГ в момента са евакуирани поради сигнал за бомба, навярно фалшив.
Вероятно днес ще е неучебен ден.

# 479
Учениците от СМГ в момента са евакуирани поради сигнал за бомба, навярно фалшив.
Вероятно днес ще е неучебен ден.
И 31-во положението е същото!

Общи условия

Активация на акаунт