СМГ "Паисий Хилендарски" - похвали и оплаквания

• 112 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Няма нов официален сайт. Старият си е все още такъв. Новият е нещо като дублиращ сайт с конкретно предназначение и не се развива от СМГ, доколкото знам.

# 526
Няма нов официален сайт на СМГ. На http://www.smg-bg.info/ ще се върне съдържанието предполагам и ще си бъде официалния сайт.

Новият сайт http://www.smgstars.org/  е насочен към участието в състезания на училището и към общността на бившите и настоящи възпитаници на СМГ.

# 527

От  няколко дни т.нар. официален сайт http://www.smg-bg.info/ не работи...
Излиза съобщение:
Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
newsm78

# 528
  • София
Помислих, че нарочно са го развалили - защото има нов.
Нищо, ще чакам да го оправят щом няма нов Simple Smile
Благодаря.

# 529
  • София
Сайтът вече работи:
http://smg-bg.info/

Честит имен ден на Йордановците, Богдановците и всички производни!

# 530
  • София
Сайтът вече работи:
http://smg-bg.info/

Честит имен ден на Йордановците, Богдановците и всички производни!
Работи, но за съжаление не е обновен.
Отново няма актуална информация за това, което интересува децата и родителите.

# 531
С риск да скандализирам темата и повечето потребители, започвам инициатива, подписка или нещо друго, не знам и аз още точно какво.
Целта ми е г-жа Дечева по Човек и природа.
Това е преподавател, на който мястото  му не е в СМГ, пък и в което и да е друго училище. Госпожата трябва да излезе или в платен отпуск, или да си смени работата, или да се ориентира към някое здравно заведение.Преди бях на друго мнение, но сега съм категорична: Такова "животно нема".
Доказателства: Имам и тепърва ще събирам.

Питам: Имам ли някаква подкрепа от вас?

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 21:44 от Фран Джонсън

# 532
Ние все още сме зайци и детето, както и аз не можем да дадем категорично становище.
Казва, че това е предметът по който му е най-досадно и невинаги разбира какво се иска от него.
Това е тъпо, защото сам по себе си, предметът е интересен. Може би има има някакъв проблем с начина на преподаване, а може би просто не е неговия предмет.
Но в крайна сметка, това трябва да е задължение на ръководството на СМГ, а не на родители. Те ако не следят по какво децата се обучават добре, къде ходят с удоволствие и къде не... значи не държат да запазят високото ниво, което имат претенцията (като цяло заслужена), че имат.

# 533

Фран,
г-жа Дечева е най нехаресваната госпожа в училище от сина ми ( може би единствената, която не харесва). Но като цяло не мога да кажа, че има някакъв проблем.
Нямам забележки за оценките, за отношението й към децата също, въпреки очевидните й странности. Може би към "зайците" засега се отнася добре.
Явно проблема при вас е сериозен, след като се е стигнало до поста ти.

Скрит текст:
Ако прецениш, можеш да споделиш какво се е случило

# 534
Дъщеря ми няма лични проблеми с госпожата.

По-голяма част от децата в класа определено се подиграват на Дечева и то напълно заслужено.
Доста често е неадекватна, препуска по материала, диктува много бързо, не й се разбира какво точно преподава и иска да каже. Нарича децата ту "жабчета", ту "тигърчета", което всъщност хем е мило, хем трагично.
Понякога правят тест, ако не са я поздравили както трябва /цитирам: "Искам да ме поздравите като тигри"/.

На пръв поглед незначителни и смехотворни нещица. Знам, няма какво да се направи, защото няма и конфликти между нея и децата, няма и обиди от нейна страна.
За радост, в седми клас ще имат друг преподавател, така, че остават някакви месеци.

Жал ми е само за едно: Децата ни са подбрани от цяла София след жесток конкурс и мисля, че заслужават повече по този предмет.

П.П.1. Върнах се назад в темата, защото се сетих, че госпожата вече е обсъждана. Стр.20

П.П.2. Много ми се иска в новия сайт на СМГ да има форум или възможност за изказване на лично мнение от родители и ученици относно теми, които ни вълнуват.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 14:24 от Фран Джонсън

# 535
  • София
И синът ми - петокласник - засега няма проблеми с г-жа Дечева. Не ми е споменавал да има проблеми и с други деца.
Мен по-скоро ме притеснява господинът по БЕЛ - не като отношение към децата, а като начин на преподаване, т.е. липсата на такова. Не се пише нито в час, не се проверяват малкото домашни, които им се дават. Досега са писали само 2 преразказа /декември/ и то за домашно, които след това не са проверявани. Не са правили съчинения, диктовки. Повече от сигурно е, че още догодина ще трябва да се почват курсове/уроци - дано да не е късно! smile3555 newsm45
Какво е вашето впечатление за преподването по БЕЛ?

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 15:15 от Master

# 536
Хехе, днес му забичили 3.5 на моичкия по ЧП. Казах му, въобще да не обръща внимание - лично го наблюдавах как се счупи да учи по този предмет през последните дни и знаеше на ниво всичко, на което беше записал, че ще е изпитването. А то било на нещо съвсем друго, голяма част от което, според детето непреподадено Simple Smile Крайно време му е да разбере, че има и такива оценки.
Май, май няма да сме от любимците на госпожата.  Hug

# 537
Цитат
Повече от сигурно е, че още догодина ще трябва да се почват курсове/уроци - дано да не е късно! 
Какво е вашето впечатление за преподването по БЕЛ?
В 7ми клас според мен. Peace

П.П.2. Много ми се иска в новия сайт на СМГ да има форум или възможност за изказване на лично мнение от родители и ученици относно теми, които ни вълнуват.
Ще го сложим тия дни, ще пиша тук като е готов.

# 538

Ще го сложим тия дни, ще пиша тук като е готов.

Все си мисля, че Фран Джонсън не се е изказала особено добре.
Форуми дал господ, въпросът по-скоро би следвало да е формулиран:

Много ми се иска в новия сайт на СМГ да има форум и този форум и написаното в него да се следи от ръководството на СМГ Simple Smile
Което няма как да стане. То ако има желание да следи какво се пише може да го прави и тук, и в евентуален форум към някакъв евентуален работещ сайт и къде ли не още Simple Smile
Та проблема (ако въобще има такъв) всъщност не е в техническите средства и програмното осигуряване, а в нагласата.

# 539
Все си мисля, че Фран Джонсън не се е изказала особено добре.
Форуми дал господ, въпросът по-скоро би следвало да е формулиран:
Много ми се иска в новия сайт на СМГ да има форум и този форум и написаното в него да се следи от ръководството на СМГ Simple Smile
Което няма как да стане. То ако има желание да следи какво се пише може да го прави и тук, и в евентуален форум към някакъв евентуален работещ сайт и къде ли не още Simple Smile
Та проблема (ако въобще има такъв) всъщност не е в техническите средства и програмното осигуряване, а в нагласата.

Да, така е. Прав си, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт