Красиво българо- турско име???

• 91 556
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Аз не разбрах авторката - дали и двамата са от турски произход или само единият. Не, че има кой знае какво значение де...
Аз харесвам имената Джем, Бора. Но свързвам тези имена с конкретни деца и за това ми звучат още по-хубаво. Докато например Кемал - не, въпреки, че знам, че значението му е хубаво. Просто работих в ДГ в смесен район и от там всяко име ми напомня конкретно дете...
Напр. името Бусе, което е женско отначало мислех за мъжко име, но след това се запознах с две малки госпожици с това име (едната на 3, другата на 4г; едната бяла и руса, другата мургава и с черна коса). Невероятно красиви деца и двете, сега когато го чуя си представям много красиво момиче.

# 31
  • Сопот, Пловдив
Абсолютно съм съгласна с последния пост на Angel_Dust.  Peace

# 32
На мен за момиче ми харесва Мерин, Филиз, Гюлнар, Севджи. За момче ми харесва Бейхан, Орхан

# 33
Емил, Асен...

# 34
  • UK
Страшно много ми харесва Берк.

# 35
Еран  и Раян ми харесват .

# 36
Джунейд , Джан , Семир,Сезен ...

# 37
Сетих се за още едно име Алдин

# 38
Сетих се и за Чавдар.

/Счита се, че името Чавдар произлиза от персийската дума cahdar, което значи сановник или големец. В България името е видоизменено покрай турската дума cavdar, което значи ръж./

# 39
Имам приятелка от турски произход, чийто мъж е българин. Кръстиха сина си Давид.

# 40
# 41
Видях го в списък с турски имена.Не претендирам за достоверност и честно казано и аз бях учудена... Peace

# 42
  • Варна
Не е.
Имам приятел Вадим , руснак. Rolling Eyes

# 43
Аз не разбрах авторката - дали и двамата са от турски произход или само единият. Не, че има кой знае какво значение де...
Аз харесвам имената Джем, Бора. Но свързвам тези имена с конкретни деца и за това ми звучат още по-хубаво. Докато например Кемал - не, въпреки, че знам, че значението му е хубаво. Просто работих в ДГ в смесен район и от там всяко име ми напомня конкретно дете...
Напр. името Бусе, което е женско отначало мислех за мъжко име, но след това се запознах с две малки госпожици с това име (едната на 3, другата на 4г; едната бяла и руса, другата мургава и с черна коса). Невероятно красиви деца и двете, сега когато го чуя си представям много красиво момиче.
Не, само бащата е с турски произход Simple Smile))
Angel_Dust много благодаря за хубавия пост и най- вече позитивизма Simple Smile

# 44
Аз имам приятел Ениз.Ако е със С би ми харесвало още повече.
Мисля, че е хубаво и не е фрапантно.

Общи условия

Активация на акаунт