Банята, 17та тема!

• 102 110
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
Не, не... "шкафа" за бойлера ще е 130 см. висок, 60 см. широк и 60 см. дълбок, ако му сложа завеса за баня ще стане като на баба бюфета под мивката едно време - нямаше вратички, а перденце...  Mr. Green По-скоро ще мисля някакви врати или не знам...
Именно това имах предвид  Simple Smile
Другия вариант който казах също става, а може и метална врата налепена с плочки, но става доста тежко. В къщи цялата стена се отваря за да има достъп до щранговете.

# 571
Аз много се отчаях... Нали ви споделих,че искам банята да е в жълто и зелено, но никъде не мога да намеря млечно жълти плочки.... Всички ми казват,че това ,което искам няма как да стане и трябва да си измисля друга комбинация. Някой от вас има ли жълти плочки в банята???

# 572
  • София
  Ето снимка на шкафа http://cmilena.snimka.bg/other/banya.666874.26996751

# 573
  • София

Ох, много ми харесва вашата баня - мъжа ми много искаше розова /да му се неначудиш  Mr. Green /, но аз си задоволих страстта към розовото с детската и се спряхме на червено, жълто и бяло... Плочките 10х33 ли са? Защото и ние сме купили такива, но червени и жълти, да си представя как стоят Simple Smile А и тези долапчета... как да си направя такива, искам и аз... По-напред пак имаше една баня с такива и се влюбих...

KaRoLa не знам какво точно имаш предвид под млечно жълто, но ако е това, което си представям виж тук http://ceramicbg.com/product.html?type=237&subtype=237&id=464

# 574
Точно това си представям и се чудя каква голяма разлика има в цените....С 5 лв са по-евтини тия в асйта , който си ми дала!! Благодаря много!!   bouquet

# 575
  • София
cmilena, mioki - благодаря за предложенията... Все по-удачно ми се вижда да е с вратичка, не с ролетка, защото до бойлера ще има и свободно място в този шкаф за разни кофи, препарати и т. н. Просто не си представям как тази ролетка ще я вдигам и свалям по 100 пъти на ден... Но защо си представям стъклена вратичка мат с някакъв орнамент??? Сигурно има начин да се хване с някакви панти за итонга... Без рамка, без нищо - само вратичката с една семпла дръжчица...

# 576
  • София
  mimmss, плочките са мисля 25/40. Нишите се получиха след като започнахме да сменяме тръбите, а тоалетната е в съседното помещение, и като се махнаха тухлите се оказа, че цялото това пространство е оставено само за една тръба. Оставихме я, естествено, но използвахме мястото. На най-долното долапче долната плочката е с дръжка - вади се и там са водомерите. Аз нямам заслуга за банята - не съм творческа натура, но проектантът беше един път. Това са среден клас плочки, а той направи чудеса от тях.
  Другият, без който нямаше да стане е съпругът ми - банята е малка 2 на 2 и нещо. Ваната е точно колкото е широка. За да я вкара вътре - майсторите сложиха първите редове плочки, след това раззидаха стената към коридора, защото вратите вече бяха монтирани, вкараха ваната, която пасна до сантиметър и зазидаха отново.

# 577
  • София
А какво ще кажете за това?

Луднала съм по него и при всички положения ще мисля как да го вмъкна някъде... било то за тоалетна хартия, било то без дупка за други дребосъци... Като примерно няма да е квадратно, а ще е с големината на плочките...

# 578
Кой проект ви харесва пове4е за една извън градска къща?
Няма особена разлика,но все пак  Rolling Eyes
Има разлика,4е на едното място е с декор,а на другото с фриз

# 579
Вали, аз не мога да ги различа  newsm78 Но пък подредбата ми харесва Simple Smile

# 580
На мен ми харесва повече с фриза. Помещението е малко и четирите декора на стените го смаляват още повече. А така семплите фризове от двете страни на душ кабина, която е на-обемното нещо в помещението изглеждат много добре.

# 581
И мен ме интересува вариант тоалетна с биде, ако може и висяща да е, че за малката тоалетна мъж ми иска такава.
[/quote]
И мен това ме интересува, че сме с отделна малка тоалетничка.

# 582
Къде мога да направя проект за банята ни онлайн?? С плочки и фризове??

# 583
  • София
На мен ми харесва повече с фриза. Помещението е малко и четирите декора на стените го смаляват още повече. А така семплите фризове от двете страни на душ кабина, която е на-обемното нещо в помещението изглеждат много добре.

И на мен втория вариант по ми допада, въпреки че от тази гледна точка ми е трудно за по-точна преценка.

Докладвам за нашия прословут параван - монтиран е днес, дошли са смао с 2 часа закъснение. Изглежда добре, но ще направя снимки след като изчистим добре. Обещали са и компенсация от цената заради забавянето, в четвъртък ще видим дали ще си изпълнят обещанието.

# 584
  • София

Докладвам за нашия прословут параван - монтиран е днес, дошли са смао с 2 часа закъснение. Изглежда добре, но ще направя снимки след като изчистим добре. Обещали са и компенсация от цената заради забавянето, в четвъртък ще видим дали ще си изпълнят обещанието.

Честито! С нетърпение чакам снимки!

Общи условия

Активация на акаунт