Банята, 17та тема!

• 102 034
  • 808
  •   1
Отговори
# 75
Тук гледате само нови бани, сега ще ви покажа съществуваща такава до вчера.
На първата снимка над ваната се вижда как плочките са боядисани с блажна боя-много е ефектно. Умивалника също с бяла блажна - дизайнера е баба  Mr. Green

http://prikachi.com/images/881/4175881e.jpg

Тук ролята на первази между ваната и пода играят ред плочки с начупени камъни и прикрепени всякакви нещица-мъниста, рамка от счупено огледалце, незнайни предмети... Фугите са украсени с перманентен водоустойчив маркер, дизайнера е отново същият:

http://prikachi.com/images/886/4175886p.jpg

# 76
Баба РУЛЗ!!! Joy Уникат!

# 77
Край, днес чакането ми свърши - най-накрая събрахме всички смесители на Тека от серията Инка - за мивка, за душ и интим. Два месеца и половина чакане, докато дойдат и последните, че нямаше никъде и лично дистрибутора се зае.
Трябва да черпя, че иначе чертаех мрачни сюжети как заменям цялото оборудване, при все че половината вече беше купено и платено.

Весело посрещане на Новата година!
Нови, красиви и удобни бани на всички пожелавам!

# 78
Здравейте,

Напоследък ви чета, но толкова много сте изписали, че голямо чете трябва да падне,а времето ми е много оскъдно.

Избили сме старите плочки и мазилка на банята и търса майстор за баня, който е изпитан.
Може ли да ми предложите човек, който е правил вашите бани?
За София става въпрос.

Предварително ви благодаря  Hug

Ако все още не сте си намерили, мога да препоръчам.  Wink

# 79
Здравейте, интересува ме дали някой си е купувал от душ системите с голяма пита горе и допълнителна малка подвижна слушалка, който се продават в мосю Бриколаж ?
Ако някой е купувал, искам да попитам дали са с добро качество ?

# 80
  • Русе
Ние си купихме един модел от 80-90 лв, защото търсихме евтин вариант за една голяма пита на друга фирма. Така че ползваме тръбата и слушалката, но само от месец. Слушалката е много удобна, за сега всичко е ОК, но е твърде малко ползвано.

# 81
  • София
Аз си купих от възможно най-евтите там - 85 лв. Ползвам го вече 4 месеца и съм много доволна. Питата прави приятен дъжд, а слушалката има 3 или 4 струи, от които ползвам 2.

# 82
  • Раковски
Здравейте, интересува ме дали някой си е купувал от душ системите с голяма пита горе и допълнителна малка подвижна слушалка, който се продават в мосю Бриколаж ?
Ако някой е купувал, искам да попитам дали са с добро качество ?

Миналата година правихме банята и си взех от Практикер подобен душ за около 90 пари и вече година и малко си върши добре работата. Само да кажа че тия пити трябва да се чистят от време на време от котления камък, че се запушват отворите и струйте стрелят в различни посоки. На този линк малко по-надолу го има сниман, аз лично съм доволен като се има предвид, че е китайски (макар да пише Италия... като на почти всичко друго).

# 83
Шадоу, душа, който си показал ние го взехме същият. Питата върви перфектно, но подвижният душ тече само ако държа дръпнато онова "копче". Дали има някакъв чалъм... всъщност тръгва през него, но върви и едновременно и струята на питата и водата така се разделя на двете места. От Практикер го взехме, казаха че бил полски. Можем да го върнем, но дупките са вече пробити и как ще ги заличим после, на друг душ сигурно дупките ще му се паднат на друго място?  newsm78
Имаш ли идея?

# 84
  • София
Шадоу, душа, който си показал ние го взехме същият. Питата върви перфектно, но подвижният душ тече само ако държа дръпнато онова "копче". Дали има някакъв чалъм... всъщност тръгва през него, но върви и едновременно и струята на питата и водата така се разделя на двете места. От Практикер го взехме, казаха че бил полски. Можем да го върнем, но дупките са вече пробити и как ще ги заличим после, на друг душ сигурно дупките ще му се паднат на друго място?  newsm78
Имаш ли идея?
и ние имаме същия, и същия проблем се появи в началото. Мъжът ми каза, че триконечника бил обърнат, спомням си, че и гумички нови сложи.
А сетих се нещо друго - след като сме ползвали питата и след примерно час, че и повече - изведнъж тя потича, изтича се каквото има в нея или по тръбата и спира. Не го считам за проблем, тъй като рядко я ползваме и рядко се случва.

# 85
  • Раковски
В нас не съм имал проблема с двойното течение, понякога става, но ако не съм издърпал копчето докрай без да съм се усетил, пробвайте да г издърпате ако не сте пробвали.

# 86
Мерси за отговорите, ще отскоча и до Практикер да видя какво имат, че банята е готова Simple Smile и остава само да се монтират смесители и тоалетна.

# 87
На кое казват триконечник? Водопроводчик ни го монтирва, но ако можем да го обърнем и това е проблема да го викам пак.
За издръпването-уж пробвах, но винаги ми се връща обратно. Иначе душа супер ме кефи.
А изтичането още като го взехме ни казаха, че ще се отича така.

# 88
  • София
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387232_1015 … 7_662164426_n.jpg

ей това според мен, мисля че не е нужно да викате майстор
успех

ползвах чужда снимка, моля да ме извините

# 89
  • Раковски
На кое казват триконечник? Водопроводчик ни го монтирва, но ако можем да го обърнем и това е проблема да го викам пак.
За издръпването-уж пробвах, но винаги ми се връща обратно. Иначе душа супер ме кефи.
А изтичането още като го взехме ни казаха, че ще се отича така.

Трябва да се издърпа когато работи душа инак ако няма налягане се връща само.

Общи условия

Активация на акаунт