Хотелите във Велинград - 2

• 83 604
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
кликнете на "супер промоция!" върху снимката

Е не виждам къде пише "супер промоция". Close  

# 316
Виждаш ли голямата снимка с легло.Най голямата снимка Laughingна сайта щом отвориш.

# 317
упс, то даже не се налага да кликаш, ама при мен се е получило съвпадние с кликането и смяната на снимката
Ohi, първо се появява снимка на една спалня, на която пише "Супер промоция" и след малко тя се сменя със снимка на мадама по време на масаж и отдолу на снимката е написано какво представлява промоцията.

# 318
   Отлични отзиви от "Св.Спас"! Беше чудесно отоплено(за разлика ноември,когато беше голям студ и в басейна и по коридорите,в ресторанта) Много семейства с деца,вечер малките  играеха в лобито,и персоналът прояви завидна търпимост!   Храната от шведската маса-вкусна,разнообразна.Моите се радваха на крушите. Grinning Басейните-топли и чисти!Но си стоеше проблемът с доста мокрият и адски хлъзгав под.Нищо от споделеното за този хотел ,от съфорумките ,не е преувеличено-подкрепям мнението ,че е чудесно място за почивка!

# 319
Ohi, споко, то не пише нищо повече от това, което вече казахме. Някой ако се обади по телефона за повече инфо да пише после дали вечерята е на блок маса или по меню и други подробности.

# 320
След малко ще ви кажа за пакета но май djasra ще излезе права  newsm78 Децата нещо не ги искат в пакета.А пък и в двойна стая с 2деца не можело.Чудна работа до сега можеше.Но ми казаха да звъна след малко Mr. Green

# 321
И така нямало проблем за децата можело и да се настаним в двойна стая.За децата до 2год.безплатно другите плащат 5лв закуска и 10лв ако искат за вечеря.Вечерята е по меню.  bouquet

# 322
  • гр.Варна
Здравейте,
И ние се оглеждаме за оферта във Велинград.
Попаднах на тази оферта за Олимп:
http://grabo.bg/na-spa-vav-velingrad-tri-noshtuvki-sas-zakuski-z … -za-225lv-0qww269
Може ли отзиви за този хотел?

# 323
  • София
Здравейте,
И ние се оглеждаме за оферта във Велинград.
Попаднах на тази оферта за Олимп:
http://grabo.bg/na-spa-vav-velingrad-tri-noshtuvki-sas-zakuski-z … -za-225lv-0qww269
Може ли отзиви за този хотел?

последните отзиви, които чувам за Олимп са все кофти.
Аз лично не бих отишла там.Има доста по-добри хотели- Бор, Св.Спас, Макси, Рич....

# 324

Скрит текст:
Ето снимки от детската част ,на  басейна в "Олимп"-чист и с приятна т.  Не бих си завела децата на лошо място !
  За "Олимп"-аз съм от доволните-храна в ресторанта,чистота,обслужване!Само на пролет,не ми допада за разходки местоположението му. Питай нещо ,ако те интересува.

# 325
  • гр.Варна
В какъв смисъл не ти допада местоложението му?защото е на високо ли?

# 326
Здравейте отново , ние все още се двоумим , последно се спряхме на хотел Селект , много моля ако някой има пресни впечатления от него да ги сподели . И отново да попитам има ли сняг във Велинград все още ? Благодаря ви предварително !!

# 327
В какъв смисъл не ти допада местоложението му?защото е на високо ли?
  "Рич" и "Двореца",са в чудесен парк."Бор" до центъра."Макси"-еко пътека,"Велина"-борова гора"Акватоник"-езерото Клептуза.Ако сте в "Олимп" сте малко ограничени за разходки-трябва с кола,или кратички.Ние се движим много ,и гледам локацията на хотела при хубаво време да ми отговаря на тези условия.Иначе от"Олимп"съм ги водила на разходка до парка(20 мин.пеш).     За това от всички Велинградски хотели, станцията на НС ми е фаворит-с еко пътеката до "Никулева църква"-параклиса,огромния,заграден двор и топлия басейн!

# 328
Здравейте, прочетох цялата тема и реших да споделя моето мнение, базирано изцяло на лични посещения със семейството ми (2 малки деца<6 год).

Много от пишещите тук хвалят например вътрешния басейн на хотел "Лъки Лайт", би било добре обаче да уточнят, че това не е басейн, а едно по-голямо джакузи (като размери). Ние така се подлъгахме и разочаровахме на място.

Установих, че няма ли снимки нормални на вътрешен/външен басейн, значи просто хотела с право е решил, че няма как да се похвали с басейни. Някои хотели прибягват до Фотошоп и промяна на ракурса, създавайки впечатление за големина.... Както и да е, накратко моите впечатления за хотели във Велинград, подходящи за семейство с деца:

1. Хотел Велина - единствения хотел с големи вътрешен и външен басейн. Ползват се целогодишно.
В хотела е топло и стаите са големи. Минус - закуската е много мизерна и не е е променяна (както и цялото меню в ресторанта) от 10 години

2.Хотел Бор - в хотела е топло, храната е добра. Стаите не са много големи. Вътрешния басейн с температура около 30 градуса и не става много за малки деца. Външния басейн - ако топило с размери 2/2 е басейн...

3.Хотел Акватоник - много добър хотел, топъл навсякъде, вътрешния басейн е чудесен, топъл.
Външния 'басейн' е пак с размери 3/3, гореща вода. Има връзка между двата басейна. Храната е отлична, най-добрата до момента.

4.Хотел Макси - прекалено кичозен и снобарски, подходящ по-скоро да си водиш любовницата.
Вътрешния басейн е добър и топъл. Външния е с размерите на топило. Храната е добра. Стаите са много големи

5.Хотел Двореца - вътрешния басейн е в постоянен сумрак (под земята), става за плуване, но не и да се плацикат бебоци и деца. Външния басейн и топила са подходящи за лятото.

6.Хотел Лъки Лайт - т.нар вътрешен басейн е едно топило за 10на души, водата е приятна, но не топла, за плуване е ясно че не става. Външния 'басейн' е същата работа - минимализъм в действие.
Храната и обслужването са добри. В хотела е топло през зимата.

7.Гранд хотел Велинград (пропуснах го първоначално)
Стаите са големи и топли, вътрешния басейн е голям, но умряхме от студ, всичките хора се бяха наблъскали да се греят в джакузито Simple Smile В хотела (коридори и т.н) не е много топло и да се разхождаш по халат не става. Храната е добра, обслужването - нямам някакви забележки.
Външен басейн няма (има само едно джакузи/топило), така наричам накратко басейнчетата с размер 2/2.

Това е накратко от мен - всичките горепосочени хотели сме ги посетили за периода декември-март 2012.

Надявам се информацията да е полезна. Споделям основно неща, които интересуват родител/семейство с деца, т.е барове, дискотеки, забавления не съм коментирал, понеже ние не ги и ползваме Simple Smile

Благодаря за вниманието Wink

Цитат
Ние сме ходили и с деца и без деца.Единствено в ресторанта според мен не им се радват те и по принцип не са много засмени.Което за мен само това ме дразни.Басейните и двата стават за деца външният има и детски сектор.Водата е много топла.А за другият персонал само добри отзиви администратори любезни камериерките винаги готови да се отзоват сменяха ни халатите редовно и винаги закачаха децата.Така че не трябва да се притесняваш че сте с дете

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 14:36 от AndRay

# 329
AndRay Никога не съм писала че вътрешния басейн на Лъки Лайт е голям.Съотношение цена качество мисля че направо е добре.На нас ни харесва а и не само на мен и ще продължаваме да го посещаваме.Това е лично мое мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт