Хотелите във Велинград - 2

• 83 535
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Ако не е късно в Свети Спас има валчери в lapni щом сте го харесали

# 406
  • гр.Варна
не ми отваря офертата за там,а и вече резервирахме:)

# 407
не ми отваря офертата за там,а и вече резервирахме:)

Тогава приятно изкарване и чакаме положителни отзиви  bouquet

# 408
Има отново валчери за хотел Рич във vipoferta който първия път я е изпуснал сега може да се възползва.

# 409
Някой в Акватоник за Великден?  Sunglasses

# 410
В крайна сметка избрахме хотел Рич , бяхме там мин седмица за 5 дни - делнични . Беше спокойно в хотела , не беше натоварен от много гостуващи . Времето беше прекрасно , топло и слънчево Simple Smile)
За хотела нямам забележки , стаята ни беше двойна луксозна , просторна , с огромна спалня , разтегателен фотьойл , бяха ни подготвили и кошарка за малкия . Стаята ни беше с тераса с изглед към града . В целия хотел беше доста топло , в стаята , фоаетата , баните . Посрещане и обслужване без забележки - стаята се почистваше всеки ден , а след камериерката миришеше страшно свежо . Персонала приветлив и усмихнат . Външните детски кътове и парка са уникални , представям си през лятото колко по-приятно ще е там . 
Mindi, радвам се, че ви е харесало. Жалко, че ваучерите не се появиха по-рано - щяхме да отидем на добре познатото ни място (Рич) и да сме спокойни Simple Smile Вече бяхме резервирали за Бор .

# 411
  • София
и в Рич и в Бор съм била и двата хотела много ми харесаха. Особено Рич със хубавият детски кът и страхотните площадко.
Единственото кофти е ,че външните басейни са малки и лятото е зор да си намериш свободни места.

# 412
  • гр.Варна
Рич не е ли малко понатруфен?а и едва ли е най-подходящото място за семейство дете,особено като нашето-бясно кречетало....Харесва ми Рич,но ми се струва по-подходящ ако реша да отида там само с мъжа ми,иначе ако сме с дребното,рискуваме да провалим почивката на доста хора Mr. Green Mr. Green

# 413
  • София
Наистина в Рич е малко по-тежък интериора но какво означава "бясно кречетало"????
И да ти кажа пред Рич и пред Дварица са едни от най-хубавите площаски в града и там е лудница от деца. А детският кът в Рич е много приятен и леличките вътре са много мили. Така че за почивка с дете го препоръчвам определено.Освен това е близо до главната пешеходна улица.

# 414
Бях наскоро в Камена и съм доволен само дето басейна открития не работеше през зимния сезон

# 415
Дали вече направиха ремонт на помещенията?

# 416
Рич не е ли малко понатруфен?а и едва ли е най-подходящото място за семейство дете,особено като нашето-бясно кречетало....Харесва ми Рич,но ми се струва по-подходящ ако реша да отида там само с мъжа ми,иначе ако сме с дребното,рискуваме да провалим почивката на доста хора Mr. Green Mr. Green
Понатруфен е, вярно  Grinning, но персоналът е приятен и не се чувстваш "не на място". Ние също бяхме с детето - като беше на 3 и на 4 - през зимата. Радваше се на детския кът и търчеше с други деца из лобито. То това е неизбежно Simple Smile

# 417
  • гр.Варна
Ох,ами нашето дете е доста лудичко(да ни е живо и здраво Laughing Laughing).Всепризнато е като такова.Не е само моя квалификацията.И на градина и от тренировката...всички казват,че е адски енергичен,много,ама много силно говори,направо си вика и е нон-стоп бягащ.Все ми е притеснено да не пречи на някого....знам,че е дете и няма как да го спра,но все пак... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 418
  • София
Детето си е дете,където и да е.Не му се притеснявай.И в евтина станция да сте-пак ще има бесове и недоволни.Последния път като търпяхме едни на вип терасата 6 часа да се.....зад пердетата,на мен да не ми беше приятно,та всеки според придружителите си-на едни деца,на други......Ние сме два пъти в Рич и никога не сме имали проблеми.Наистина персоналът те кара да се чувстваш много добре.А за кича бях писала в друга тема,преживява се като се топнеш в топлото джакузи в 11 сам-сама,без деца и с чаша вино,ееее
И ние сме там края на април,но пак сме в Рич.
Много бих се радвала на пресни отзиви  после за Велина.
Приятно на всички и...пишете като се връщате

# 419
  • у дома
Някой в Акватоник за Великден?  Sunglasses
Ние  Party

Общи условия

Активация на акаунт