Хотелите във Велинград - 2

• 83 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Резерват "Северозапад"
Купих ваучер за Рич, мисля да го ползвам началото на май.
Прочетох мненията в темата и май съм уцелила на хотел Heart Eyes...ще видим.
В сайта им /доста дървен/ видях доста понатруфенки стаи...но щ7е ги преживея, ако обслужването наистина е на висота.

# 421
Приятно изкарване! Дано се чувствате добре. Ще очакваме нови впечатления.

# 422
В събота посетихме ресторанта на хотел "Рич".Бяхме 5 човека и всички искахме нещо готвено.Попитах сервитьорката какво ще ни предложи,нещо което е сготвено същия ден.Нямаше такова.Само скарата я пекат веднага.Събота и неделя в ресторанта няма готвач.Храната която поръчахме-дроб сърма,мусака и пиле с картофи беше стара,много мазна и безвкусна.На съседната маса имаше семейство с малко дете,бяха поръчали нещо с ориз,платиха и си тръгнаха като порциите им останаха на масата почти недокоснати.Говорихме с управителя на заведението и той с цялото си поведение показа,че не му пука.Каза,че до сега не е имал оплаквания но видимо не вижда,че хората си оставят храната.

# 423
  • Резерват "Северозапад"
Приятно изкарване! Дано се чувствате добре. Ще очакваме нови впечатления.
Благодаря! Hug
П.П. Явно ще пропуснем ресторанта на хотела Mr. Green...нали изчетох цялата тема и ми е ясно, че има къде да се хапва във Велинград. /даже си направих списък Blush/

# 424
  • София
Да,за ресторанта и ние чувахме само недотам добри отзиви и никога не сме похапвали в него(освен закуска-посредствена). За таверната уж много суперлативи,но и от там не останахме впечатлени.Само заведенията,описани тук(и ние по препоръка на съфорумци там се хранехме)са добри.
Нямам търпение,на 16 заминаваме;ще пиша дали нещо се е променило от миналото лято,за да е от полза на очакващите ваканция в Рич Hug

# 425
Какво стана със стаите дадоха ли ви двойна стая.

# 426
  • у дома
Какво стана със стаите дадоха ли ви двойна стая.
Не, нямали такива стаи, казаха че стаята е голяма - 25 кв., надявам се да не се задържаме много в нея....

# 427
В събота посетихме ресторанта на хотел "Рич".Бяхме 5 човека и всички искахме нещо готвено.Попитах сервитьорката какво ще ни предложи,нещо което е сготвено същия ден.Нямаше такова.Само скарата я пекат веднага.Събота и неделя в ресторанта няма готвач.Храната която поръчахме-дроб сърма,мусака и пиле с картофи беше стара,много мазна и безвкусна.На съседната маса имаше семейство с малко дете,бяха поръчали нещо с ориз,платиха и си тръгнаха като порциите им останаха на масата почти недокоснати.Говорихме с управителя на заведението и той с цялото си поведение показа,че не му пука.Каза,че до сега не е имал оплаквания но видимо не вижда,че хората си оставят храната.
Ами и на нас това ни е беше проблемът там, както бяхи писала по-горе. Мислех си, че може би ние сме много претенциозни към храната.  И в анкетната карта миналата година писмах за храната, но очевидно полза няма.   Sad  Дано това не е провалила почивката ви.

# 428
Момичета, по прочетох темичката( не цялата, но ще се върщам да чета).
Искам да отида за два дни по Великденските празници, засега съм се спряла на Олимп, Лъки Лайт, Астра и Велина. Повечето Великденски оферти са за 3 нощувки, но няма как, ще се обадя да питам дали може за две, ако има въобще места.
Може ли да ми кажете кой е най добрия, от този ценови клас и видях тук има оферта за Олимп
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0 … B0%D0%B4-963.html

Но каква е разликата с оферта и без оферта, има ли разлика в обслужването?

# 429
Един глас за Лъки Лайт.Но според мен е по добре да попиташ къде ще има свободни места и къде ще може за 2дена.А после лесно ще го избереш  bouquet

# 430
  • гр.Варна
Здравейте,
Както по-горе писах,другата седмица заминаваме към Велинград.Бихте ли ми препоръчали хубави ресторанчета?Ако имат детски кът,още по-добре:)
Благодаря! Hug

# 431
Вчера се върнахме от Велинград. Много добре изкарахме. Останах много доволна. Бяхме в хотел Рим с ваучер. Всичко беше на ниво. Без забележки. Стаята беше много хубава голяма със спална и диванче. Имахме закуска и вечеря в механата весело село. Всичко беше много вкусно приготвено. За закуска не беше много разнообразно но беше достатъчно, като се има в предвид че не можеш много да изискваш че за тази цена всичко беше предостатъчно. Спа-то към хотела беше супер. Басейна беше с много топла вода, джакузито беше много приятно. Досте повисяхме там. Общо взето изкарахме супер. Не бях ходила в града от дете и ми направи впечатление че няма много развитие в града. При това че имат толкова много туристи. Вечерта излязохме по центъра но нямаше жив човек. Чак страх да го хване човек. В 7 вечерта вече нищо не работеше. На клептуза много занемарено. Рушащи се стари заведения и други нови. Хората който продаваха сувенири подканяха хората да купуват за да не фалират, стана ми много кофти като си коментираха че слабо продават. Но така е навсякъде май днес. Надявам се скоро пак да отидем.

# 432
  • София
Здравейте,
Както по-горе писах,другата седмица заминаваме към Велинград.Бихте ли ми препоръчали хубави ресторанчета?Ако имат детски кът,още по-добре:)
Благодаря! Hug

моля те върни се съвсем малко назад и ще видиш какво е писано по темата.
мисля, че е доста досадно да се пита и да се отговаря за едно и също:)

# 433
Здравейте,
Благодаря! Hug
Доста заведения за хранене са обсъждани и можеш да си избереш

# 434
  • гр.Варна
добре,много сте мили с отзивите за ресторантите Mr. Green
Няма ли възмижност да се напишат на първа страничка,тъй като аз видях положителни отиви за няколко,но тъй като основната тема е друга и се пише повече за хотели,няма чак толкова коментари за ресторанти...или пък се изисква ровене.Мисля,че можем да си улесним живота! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт