Хотелите във Велинград - 2

• 83 533
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Какво стана със стаите дадоха ли ви двойна стая.

Прекрасен хотел със супер ресторант и храна.
Стаите са големи. Всяка е със диван, който става на легло и две деца спокойно си спят на него.
Басейна е също супер - т.н акватоничен с много екстри , дюзи и подобни за масажи, но внимавайте има огромна табела, че поради тази акватонична причина предаването на вируси и бацили е 10 пъти по голямо от нормалното  Mr. Green
Два пъти сме били - два пъти болни след това. Сигурно има връзка каквато и да е тя

# 436
добре,много сте мили с отзивите за ресторантите Mr. Green
Няма ли възмижност да се напишат на първа страничка,тъй като аз видях положителни отиви за няколко,но тъй като основната тема е друга и се пише повече за хотели,няма чак толкова коментари за ресторанти...или пък се изисква ровене.Мисля,че можем да си улесним живота! Rolling Eyes

Виж, както сама си отбелязала темата е за хотелите.... Обсъждани са ресторанти само в контекста на това. Можеш да си отвориш друга тема ако желаеш или да попрочетеш тази тема назад. Нормално е преди да се зададе някакъв въпрос да се потърси със сърча. И е нормално никой да не иска да ти отговори на въпроса след като е обсъждано сравнително скоро.

# 437
Какво стана със стаите дадоха ли ви двойна стая.

Прекрасен хотел със супер ресторант и храна.
Стаите са големи. Всяка е със диван, който става на легло и две деца спокойно си спят на него.
Басейна е също супер - т.н акватоничен с много екстри , дюзи и подобни за масажи, но внимавайте има огромна табела, че поради тази акватонична причина предаването на вируси и бацили е 10 пъти по голямо от нормалното  Mr. Green
Два пъти сме били - два пъти болни след това. Сигурно има връзка каквато и да е тя
Явно гледат и апартаментите да си пробутат иначе не виждам защо го правят.Поне да не казват че нямат такива помещения.И един път може друг път не може Mr. Green

# 438
Ако някой има въпроси за Селект, преди десетина дни бяхме там с ваучер, така, че впечатленията са ми пресни  Simple Smile

# 439
Здравейте,
Както по-горе писах,другата седмица заминаваме към Велинград.Бихте ли ми препоръчали хубави ресторанчета?Ако имат детски кът,още по-добре:)
Благодаря! Hug
Милениум, Луковица (специалитет - овнешки пържоли). Peace

# 440
  • гр.Варна
Здравейте,
Както по-горе писах,другата седмица заминаваме към Велинград.Бихте ли ми препоръчали хубави ресторанчета?Ако имат детски кът,още по-добре:)
Благодаря! Hug
Милениум, Луковица (специалитет - овнешки пържоли). Peace
Благодаря за отговора!

# 441
  • София
Аз бях харесала "Родопско село". Тази година не се хранихме там.
Преди имаше зоо кът.

# 442
  • София
мисля че Луковицата не работи. Поне ние докато бяхме там беше така /това е преди около 3-4 седмици/

# 443
Ходихме във Велинград миналата седмица и реших да се включа с мнение, ако някой планува да ходи скоро натам.
Бяхме в Спа Хотел Селект. Не знам дали е 5 или 4 звезди, но и 3 са му много. Стаите са ужасно малки и неуютни, банята има едно прозорче някъде горе, което няма как да бъде отворено, освен ако не се качи човек на стол, следователно всичко в банята е мокро. Имахме някакви безплатни арома вани, които си бяха съвсем обикновени тангенторни вани със съвсем малко соли - изобщо не се усещаха. Спа-то включваше парна баня - беше хубава и празна Simple Smile, сауна (ние не си падаме по нея така или иначе, но гледах, че има хора вътре), лакониум или каквото се казва там (нещо като парна баня, но без пара), стая за релакс - по-скоро стая за разболяване, беше ужасно студено. Хубав е големият басейн - полуолимпийски размери, както и джакузито, но то незнайно защо е точно до детския басейн. За наш късмет имаше групи с ученици, които бяха някакъв ужас - в басейна, на мини голфа, навсякъде огромни тълпи безнадзорно пуснати деца... Храната хич я нямаше, особено закуската (вечерята ставаше с малки изключения). Кафето - ужасно, а за капак някакви пластмасови чашки - в 4-звезден хотел!!! Не на последно място перссоналът, който изглеждаше зверски отегчен и несговорчив. Само последния ден момичето на рецепцията беше усмихнато - на изпроводяк сякаш да оправи впечатлението...

А самият Велинград е в ужасно състояние - дупки по улиците, някакви строени-недостроени сгради, на езерото е пълно разруха. Мноооооого тъжно. Не знам на какво отгоре държат такива цени по хотелите там. Ако не бяхме с ваучер, никога не бих дала толкова за това качество!

Преди 3 години бях с приятелка в Рич - там поне стаите са добри, а и масажистите им бяха невероятни. Но пък басейнът е доста по-малък, както и джакузито.

Това е от мен, ако някой иска нещо по-конкретно (макар да бях дооста подробна Simple Smile, да пита.

# 444
А самият Велинград е в ужасно състояние - дупки по улиците, някакви строени-недостроени сгради, на езерото е пълно разруха. Мноооооого тъжно. Не знам на какво отгоре държат такива цени по хотелите там. Ако не бяхме с ваучер, никога не бих дала толкова за това качество!

Преди 3 години бях с приятелка в Рич - там поне стаите са добри, а и масажистите им бяха невероятни. Но пък басейнът е доста по-малък, както и джакузито.

Това е от мен, ако някой иска нещо по-конкретно (макар да бях дооста подробна Simple Smile, да пита.

И ние преди около 10 дни бяхме там. Първата вечер решихме след вечеря да се разходим из града, но само като излязохме от бариерата на хотела и ни подгониха кучета, бяха 3, но едното бе много голямо ooooh!...и на бегом се върнахме обратно в хотела Whistling

# 445
  • София
Ааа, пак да кажа - в Селект стаята ни беше супер. Огромна, чиста, с голяма слънчева тераса с маса и столове. Явно има ставащи и неставащи и ние бяхме късметлии. Чакаше ни оправена кошарка за малкия, оправено легло за каката, нашите легла, 2 кресла пред телевизора и пак имаше доста място, оправяха всеки ден и подреждаха дрехи и обувки.
Не че правя реклама на хотела, но и кафе в пластмасови чаши не сме пили, а и персоналът поне с наш беше усмихнат.
Основният минус (поне за мен) беше, че 2 от дните в детския басейн беше горещ.

# 446
Ааа, пак да кажа - в Селект стаята ни беше супер. Огромна, чиста, с голяма слънчева тераса с маса и столове. Явно има ставащи и неставащи и ние бяхме късметлии. Чакаше ни оправена кошарка за малкия, оправено легло за каката, нашите легла, 2 кресла пред телевизора и пак имаше доста място, оправяха всеки ден и подреждаха дрехи и обувки.
Не че правя реклама на хотела, но и кафе в пластмасови чаши не сме пили, а и персоналът поне с наш беше усмихнат.
Основният минус (поне за мен) беше, че 2 от дните в детския басейн беше горещ.

Ако не е тайна вие каква сума сте платили почивката ? Ние бяхме с ваучер от колективен сайт и цената бе 166 лв за двама за две нощувки.

# 447
  • София
Ние бяхме с ваучер от колективен сайт и цената бе 166 лв за двама за две нощувки.

тук търси ключа от бараката...

# 448
  • София
И ние бяхме с ваучер:) Ама ваучерът е за луксозна двойна стая (поне нашият - от Гризли беше, пак за толкова пари).

# 449
И ние бяхме с ваучер:) Ама ваучерът е за луксозна двойна стая (поне нашият - от Гризли беше, пак за толкова пари).

Но с дете/деца няма начин да се поберете в стая стандарт, толкова е тясно  ooooh!, дори гардероба е направен така, че се отваря над спалнята...

Общи условия

Активация на акаунт