Хотелите във Велинград - 2

• 83 557
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Няма начин да няма разлика между двойна и двойна лукс.Луксозната е  по широка и затова сте се чувствали комфортно Laughing

# 451
  Във Велинград сме.Как може въобще да се препоръчва "Бирария-Луковица",за посещение с дете? Външните маси са на крачка от оживен булевард,вътре мрачно...Ние хапваме в механата на Макси,или ползваме обедното меню на Олимп,съответно и детските им кътове,за радост на децата. Wink

# 452
Тогава пробвайте Милениум няма да се разочаровате навън е много приятно и храната е ок

# 453
За Великден бях в Акватоник. Хареса ми!
Ако някой има въпроси, на драго сърце ще отговоря  Peace

# 454
За Великден бях в Акватоник. Хареса ми!
Ако някой има въпроси, на драго сърце ще отговоря  Peace

Имаше ли за децата аниматори или някакви забавления.

# 455
Имаше кът за игра долу пред спа-то. Видях единия ден едно момиченце гледаше ТВ с някаква жена, предполагам аниматорка. Но аз нямам деца и честно казано не съм се интересувала за това.
Иначе хотелът беше пълен с дечица. Бяха им организирали на обяд боядисване на яйца, друг ден детска дискотека от 17ч...нещо такова четох в асансьора...

# 456
Имаше кът за игра долу пред спа-то. Видях единия ден едно момиченце гледаше ТВ с някаква жена, предполагам аниматорка. Но аз нямам деца и честно казано не съм се интересувала за това.
Иначе хотелът беше пълен с дечица. Бяха им организирали на обяд боядисване на яйца, друг ден детска дискотека от 17ч...нещо такова четох в асансьора...

Благодаря ти  Hug детския кът си го знаем но сега четох че ще има и забавления за деца през майските празници.

# 457
Да се включа и аз току що завърнали се от хотел Рич - Велинград.Отидохме с ваучер закупен от саит за колективно пазаруване.Хотелът е на самия център във Велинград, след запазване на стая с тераса с изглед към града (по препоръка от мамите, за което благодаря).Посрешнаха ни с чаша шампанско и за малкия бонбон.Хотелът е с много приятен персонал много отзивчив както се казва без забележки.Хотелът си личи, че не е нов, но се старят да бъде добре поддържан.Басейните(вътрешния и външния ) не са големи. Вътрешният басейн се оказа доста опасен и надявам се и след инцидента с мажът ми да вземат мерки. Оказа се, че в басейна има доста голям ръб които служи за поставяне на пано с риби за красота.Мисълта ми е, че е малко не дотам добре измислено.Мъжът ми си разряза главата на темето за щастие освен много кръв сме с щастлив завършек.Иначе персонала беше много отзивчив заведоха го в болница, където го превързаха и промиха.ОКаза се, че миналата година имало подпбен инцидент, но с далеч по нерпиятен завършек след като човека си е обезобразил носа при подобна ситуация в вътрешния басейн.
Най-голямото предимство на хотела е невероятния парк с детски атракции и хубави беседки за разходки.
ХУбав хотел, но не е нашия.

# 458
  • Резерват "Северозапад"
DYB, благодаря ти за подробното инфо Hug.
Интересува ме дали работи външният басейн, защото около 1-ви май ще бъде прекрасно времето и се изкушавам да открия плажният сезон Laughing.

# 459
Някои знае ли актуален телефон на станцията на НС,защото има някакви стари телефони в интернет.

# 460
  • гр.Варна
Здравейте,
Преди няколко часа се върнахме от 5 дневна почивка във Велина-Велинград.Мога да кажа,че съм очарована.Доста големи външен и вътрешен басейн.Хотелът е разположен до борова гора.терасата ни гледаше към нея.Персоналът беше чудесен-мили и вежливи хора.Ползвах и масажите им.Чувствам се значително по-ДОБРЕ(АЗ ПОЛЗВАХ ЛЕЧЕБНИТЕ ръм такива).
Определено препоръчвам хотела с 2 ръце.
От заведенията най-много ни допадна при "Киселиа".Много добри цени и кухня.
Посетихме и Чинарите,Милениум и Томи и Нези.Средна работа.Не мога да кажа,че съм супер очарована.
Иначе....хотелите Клептуза и Акватоник бяха в близост до нашия и въобще не ми хареса местоположението им.Точно до жп линията.Не рзполагат с кой знае какви зелени площи,където ако си с дете,то да може да щурее.Св.Спас пустееше.В Рич и Олимп имаше доста хора,явно заради ваучерите,които пускат.
Ако някой е заинтересован,ще изпратя снимки:)

# 461
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Преди няколко часа се върнахме от 5 дневна почивка във Велина-Велинград.Мога да кажа,че съм очарована.Доста големи външен и вътрешен басейн.Хотелът е разположен до борова гора.терасата ни гледаше към нея.Персоналът беше чудесен-мили и вежливи хора.Ползвах и масажите им.Чувствам се значително по-ДОБРЕ(АЗ ПОЛЗВАХ ЛЕЧЕБНИТЕ ръм такива).
Определено препоръчвам хотела с 2 ръце.
От заведенията най-много ни допадна при "Киселиа".Много добри цени и кухня.
Посетихме и Чинарите,Милениум и Томи и Нези.Средна работа.Не мога да кажа,че съм супер очарована.
Иначе....хотелите Клептуза и Акватоник бяха в близост до нашия и въобще не ми хареса местоположението им.Точно до жп линията.Не рзполагат с кой знае какви зелени площи,където ако си с дете,то да може да щурее.Св.Спас пустееше.В Рич и Олимп имаше доста хора,явно заради ваучерите,които пускат.
Ако някой е заинтересован,ще изпратя снимки:)
Пусни моля във фейсбук Peace

# 462
  • София
Някои знае ли актуален телефон на станцията на НС,защото има някакви стари телефони в интернет.
0359/50030, 0359/50040,  0359/50045

# 463
  • Велико Търново
mama_na_kiki, и на мен ми се гледат снимки от Велина.  Simple Smile

# 464
  • София
От утре сме във Олимп, ще пиша после отзиви. Ако има завърнали се от този дълъг уикенд, ще се радвам да сподели пресни впечатления.
Казаха ми за някакво заведение - баба и дядо??? Да знаете нещо по въпроса???

Общи условия

Активация на акаунт