Хотелите във Велинград - 2

• 83 517
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Да споделя и аз пресни впечатления от хотел Лъки Лайт. Върнахме се в петък.

Персоналът е невероятно любезен и отзивчив. И толкова с хубавото.

Халатите бяха доста захабени, в банята имаше само клечки за уши, спа-то изглеждаше доста захабено и беше хладно, първия ден водата в джакузито и вътрешния басейн  беше доста хладна и в комбинация с не отоплените помещения настинахме. Да не говорим, че в самото спа има врата, през която непрекъснато влизаше или излизаше някой от персоналът и ставаше още по – хладно. Лошо впечатление направи и това, че някой непрекъснато те пита „ще ползваш ли парната баня, за да я включа, ще ползваш ли джакузито? Я по – добре ела да ти покажа как се пускат, но да не ги оставите включени  Shocked… и т.н.” Масажът – класически, беше доста далеч от това, което аз познавам като такъв. Закуската беше доста бедна, вечерята беше от меню и не останахме очаровани, хляба беше стар. Да не говорим и за котката, която спокойно се разхождаше из целия ресторант.

Искам да кажа, че хич не сме претенциозни клиенти, но според мен 4 звезди на Лъки са му много.

# 511
  • София
tansu аз бих ти препоръчала Рич, но единствено басейнът им не е голям и сутрин трябва да станеш досат раничко за да си вземем местенце навън. Иначе стаите са големи и просторни, закуската е много богата и имат страхотна детска площадка, която обаче не е само на хотела. Т.е идват и деца от самият град и понякога е лудница. Миналата година идваше и един клоун от който можеше да си вземеш балон в различна форма:) И не последно място- почти в центъра е
Иначе и Гранда е така. за макси не мога да кажа. За Велина мненията които съм чувала не са много добри и аз не бих отишла там.
Аз мисля да пратя майка ми и детето там август за 1 седмица.

# 512
Да споделя и аз пресни впечатления от хотел Лъки Лайт. Върнахме се в петък.

Персоналът е невероятно любезен и отзивчив. И толкова с хубавото.

Халатите бяха доста захабени, в банята имаше само клечки за уши, спа-то изглеждаше доста захабено и беше хладно, първия ден водата в джакузито и вътрешния басейн  беше доста хладна и в комбинация с не отоплените помещения настинахме. Да не говорим, че в самото спа има врата, през която непрекъснато влизаше или излизаше някой от персоналът и ставаше още по – хладно. Лошо впечатление направи и това, че някой непрекъснато те пита „ще ползваш ли парната баня, за да я включа, ще ползваш ли джакузито? Я по – добре ела да ти покажа как се пускат, но да не ги оставите включени  Shocked… и т.н.” Масажът – класически, беше доста далеч от това, което аз познавам като такъв. Закуската беше доста бедна, вечерята беше от меню и не останахме очаровани, хляба беше стар. Да не говорим и за котката, която спокойно се разхождаше из целия ресторант.

Искам да кажа, че хич не сме претенциозни клиенти, но според мен 4 звезди на Лъки са му много.
Предполагам за джакузито и парната са те притеснявали така защото можеш да ги ползваш по всяко време/няма работно време както на повечето места/Джакузито винаги си го пускаш и спираш сам. Peace

# 513
Някой да има отзиви за хотел Орхидея?  Rolling Eyes

# 514
  • Пловдив
Някой със пресни отзиви от хотел Селект грабо пак има ваучери и дали си заслужава.
Аз взех ваучер за другата семица, ако някой има скорошни впечатления за там  newsm78

# 515
  • Бургас
Здравейте и от мен.Планували сме една седмица почивка във Велинград.Отнася се за двама възрастни и едно дете.Изискванията ми са мястото да е по-спокойно.Стаята да е с изглед към планината и да има тераса.Задължително външен басейн.В ценово отношение и като услуги ми допадат Аура и Елбрус-но като гледам там е много пренаселено.Холидей предлага много изгодна оферта ,но местоположението не ми допада.Напоследък се замислям и за Маркита?!Какво ще кажете ,че не остана много време?

# 516
Момичета, ще ми кажете ли дали хотел Рич има външен басейн за деца? А този за възрастни колко е голям? Толкова страници с мнения изчетох и в главата ми стана пълна каша.

Има хубава оферта за него и мисля да се възползваме през юли месец за една седмица.

# 517
  • Резерват "Северозапад"
Външният басейн на Рич е средно голям. Има и детско отделение към същия басейн. Оформено е много приятно, има зеленина на нива над басейна.

# 518
Някой, който познава хотелите във Велинград може ли да даде отзив за хотел "Зора" във Велинград? От сайта видях, че е малко извън града насред борова гора и това много ми допада за почивка през юли....Но прочетох и едно негативно мнение за прекарана Нова година там отпреди три или четири години все пак. Та ако има някаква актуална информация, ще се радвам да споделите.

# 519
  • София
Някой, който познава хотелите във Велинград може ли да даде отзив за хотел "Зора" във Велинград? От сайта видях, че е малко извън града насред борова гора и това много ми допада за почивка през юли....Но прочетох и едно негативно мнение за прекарана Нова година там отпреди три или четири години все пак. Та ако има някаква актуална информация, ще се радвам да споделите.
Моето дете се върна от лагер там миналата седмица. В момента незнам дали имат свободни стаи, понеже е бъкано от лагерници. Автобуса кара едните и връща другите. Дори и да имат места едва и ще искате да сте с детските градини в една сграда Simple Smile
Водата в басейна е студена. Доколкото разбрах туроператора е карал с цистерни вода за да пълни басейна. Госпожата сподели, че имало какво да се желае по отношение на хигиената в басейна. За да каже това, предполагам, не е било много розово положенито. За стаите не мога да кажа нищо, моята е още много малка за да може да има някакво мнение. Иначе териоториата на хотела за лагер е идеална, затворено пространство, оградено с високи огради, чист въздух, по пътя за Юндола е, но там чак пък голямо движение няма. Дано съм помогнала Simple Smile

# 520
Благодаря много за отговора! Ще го имам предвид.

# 521
  • София близо до Витоша
хотел Клептуза имат ли детски басейн? - мерси

# 522
Аз търся хотел за две или три нощувки през юли, но нещо по-бюджетно този път  Embarassed Та ще гледам да взема или ваучер, или да резервирам в три звезден хотел. От прочетеното дотук има добри отзиви за Маркита, Уникат, Клептуза, Холидей и Аура /искам да има и външен басейн - нали е лято/. Като цена за двойна стая със закуска около 60-70 лв на вечер за стая. Малко ме е яд, че още няма оферти за юли от сайтовете за колективно пазаруване, или тези, които са дадени не са добри според мен. Но ви благодаря за отзивите и за по-евтините варианти, и въпреки това със СПА центрове и външни басейни. То нали затова ходим във Велинград....

# 523
  • Бургас
И аз се чудих много ,но се спрях накрая на Маркита.Аура предлагат доста процедури към пакета и е сравнително евтино,но не ми допада големият хотел.Предпочитам тишината и спокойствието.Холидей е много красив и добре обзаведен,но няма парк за децата и добро местоположение.А  в Уникат има ли външен басей,защото не видях.Иначе изглежда много оригинален.Мисля и за Клептуза ,че е добър избор -за категорията звезди и на много ниски цени.Досега не сме отсядали да почиваме във Велинград.Надявам се да не останем разочаровани от Маркита,но ще мога да дам отзиви едва в края на м. юли.

# 524

Хотелът е на 3км от центъра на града, така ми казаха, като звънях да питам.  Peace

Аз направих резервация за хотел Орхидея за края на юли и ще се радвам, ако някой може да се включи с мнение за там  Praynig Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт