Хотелите във Велинград - 2

• 83 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте, преди малко се върнахме от Велинград ! Тъй като екстремно трябваше да запазя места от петък за събота и повечето хотели или бяха заети, или не искаха да ни вземат за една нощувка, отседнахме в хотел Рим . Прочетох положително мнение на една от мамите и се хванах като удавник за сламка и НЕ съжалявам. По телефона бяха любезни и нямаше проблем едната нощувка. Стаята беше чиста и добре изглеждаща без нищо излишно. В банята имаше и вана, но пък бяха забравили тоалетната хартия, което не е кой знае какво, но за момента си беше спешно.  Grinning Относно допълнителните екстри имаше вътрешен басейн с топла минерална вода, джакузи, парна баня, сауна. Като минус може би, че нямат собствен външен басейн, но пък за сметка на това градският е точно до него ! Вечеряхме в ресторанта, който е на хотела, цените са добри и храната ни хареса излезе ни 20лева за салата, картофи, скара и 3 безалкохолни. Само обслужването куцаше... Персонала не се беше доразбрал на кого е масата и само ни заобикаляха и трябваше да чакаме доста и то за всичко. Накрая един от сервитьорите пое нещата, извини ни се и дори на следващият ден на закуската ни угаждаше, за което не беше длъжен, но пък направи добро впечатление. Нощувка със закуска 60лв, като сега видях, че имат и ваучери, така че ще се възползваме и от тях !

# 541
  • София
Здравейте, изчетох с търсачката доста отрицателни и малко положителни мнения за х-л Елбрус, но всичките са доста остарели.
...  

Не знам за Елбрус, но искам да те поздравя с третото детенце.  Hug
Вярвам, че раждането ще е леко, а щастието после още по-голямо!

Браво на теб!
Ще имате много хубави моменти във Велинград и на много други места - убедена съм Simple Smile

П.П. Простете офтопика.

# 542
  • София
Не знам за Елбрус, но искам да те поздравя с третото детенце.  Hug
Вярвам, че раждането ще е леко, а щастието после още по-голямо!

Браво на теб!
Ще имате много хубави моменти във Велинград и на много други места - убедена съм Simple Smile

П.П. Простете офтопика.

Благодаря ти  Simple Smile, много мило ми стана да получа поздравления от непознат, така да се каже, човек. (Прощавай, ако се лъжа и сме се засичали някъде из форума)

И за да не е само офтопик, да кажа и аз за хотел Зора, някой беше питал по-рано. Синът ми отива на лагер от градината си от 9.07. - обикновено програмата им е от понеделник до понеделник. И до колкото знам ги съчетват с други ДГ и училища понякога. Та май в периодите с лагери, няма обикновени почиващи. Поне досега е било така.

# 543
Да, за хотел Зора ми отговориха, че ще имат възможност след 15.07. да приемат гости. Предполагам, че тогава свършват лагерите. Но така или иначе аз се спрях на друг хотел.

# 544
Здравейте, дразня се когато някой пита за нещо коментирано обаче нямам време да прочета цялата тема. С майка ми и малката плануваме няколко дни някъде Simple Smile Та загледах сега пък Велинград. Харесах :
Лъки лаит
Селект
Елбрус.

Какви са мненията? Само с две думи ако някой следи темата   bouquet

# 545
Здравейте, дразня се когато някой пита за нещо коментирано обаче нямам време да прочета цялата тема. С майка ми и малката плануваме няколко дни някъде Simple Smile Та загледах сега пък Велинград. Харесах :
Лъки лаит
Селект
Елбрус.

Какви са мненията? Само с две думи ако някой следи темата   bouquet
С две ръце Лъки Лайт.

# 546
  • софия
в момента има пак ваучери за Селект. Ние сме били два пъти там- доволни, въпрки лошите отзиви в нета.

# 547
White roses, скоро бях в Лъки. Цитирам си мнението от предните страници.

Да споделя и аз пресни впечатления от хотел Лъки Лайт. Върнахме се в петък.

Персоналът е невероятно любезен и отзивчив. И толкова с хубавото.

Халатите бяха доста захабени, в банята имаше само клечки за уши, спа-то изглеждаше доста захабено и беше хладно, първия ден водата в джакузито и вътрешния басейн  беше доста хладна и в комбинация с не отоплените помещения настинахме. Да не говорим, че в самото спа има врата, през която непрекъснато влизаше или излизаше някой от персоналът и ставаше още по – хладно. Лошо впечатление направи и това, че някой непрекъснато те пита „ще ползваш ли парната баня, за да я включа, ще ползваш ли джакузито? Я по – добре ела да ти покажа как се пускат, но да не ги оставите включени  Shocked… и т.н.” Масажът – класически, беше доста далеч от това, което аз познавам като такъв. Закуската беше доста бедна, вечерята беше от меню и не останахме очаровани, хляба беше стар. Да не говорим и за котката, която спокойно се разхождаше из целия ресторант.

Искам да кажа, че хич не сме претенциозни клиенти, но според мен 4 звезди на Лъки са му много.

# 548
Мерси момичета  Wink

# 549
  • София
И аз бях в Селект и останах доволна въпреки отзивите в нета.

# 550
За Велинград горещо препоръчвам станцията на Министерския съвет. Базата е току-що реновирана. Двойната стая е 46 лв., а апартамент с хол, 2 спални, 2 бани и 3 тераси е ...92 лв. Храната е много вкусна, като при доста обилно хапване сметката за двама никога не надвишаваше 20лв. с бакшиша. Минералният басейн е превъзходен, а децата могат да тичат на воля в огромния прекрасен парк, заобиколен от борова гора.                                                                          

# 551
Във Велинград си ходя само във Велина. Басейна е готин, стаите също, спато е малко бедно и нереновирано, ама за мен това е най-добрия хотел в района, в горичката, далеч от циганията на Велинград. Вярно, че и администраторките са все едни нацупени, ама мястото ме кефи...А, и басейна е един от малкото с наистина минерална вода, в другите малко се гъбаркат с туристите в това отношение... Laughing

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 23:25 от LadyLady

# 552
Аз бях харесала "Родопско село". Тази година не се хранихме там.
Преди имаше зоо кът.
Родопскo село е много зле, после може да се издрайфаш от храната. Във Велинград само Чинарите и то с резервация иначе няма места.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 15:33 от LadyLady

# 553
Във Велинград си ходя само във Велина. Басейна е готин, стаите също, спато е малко бедно и нереновирано, ама за мен това е най-добрия хотел в района, в горичката, далеч от циганията на Велинград. Вярно, че и администраторките са все едни нацупени, ама мястото ме кефи...А, и басейна е един от малкото с наистина минерална вода, в другите малко се гъбаркат с туристите в това отношение... Laughing

Велина е много хубав хотел, на прекрасно място, но цените са доста солени. Миналото лято бях със семейството ми и плащахме 216 лв. на вечер за апартамент, което си множко за хотел 4 звезди, по-реални 3+. Ресторантът също е скъп за това, което предлага. Иначе басейните са прекрасни, боровете носят приятна прохлада. Но според мен цените би следвало да са с поне 30% по-ниски.

# 554
  • София
vayk, може ли да споделиш как се прави резервация за станцията ма МС?   bouquet   

Общи условия

Активация на акаунт