Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 558
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
# 676
А някой празнувал ли е там?
Има много време до рождения ден на детето, но идеята ми е много привлекателна, дори питах по-напред в темата.Никъде не мога да намеря отзиви.

# 677
  • Варна
А някой празнувал ли е там?
Има много време до рождения ден на детето, но идеята ми е много привлекателна, дори питах по-напред в темата.Никъде не мога да намеря отзиви.
Aко има тема за дневни летни лагери може да питаш там. Доколкото знам има такива, които организират 1 от дните да е на такива корабчета.

# 678
Обадих се, разпитах за условията, но...Скъпо удоволствие си идва наема на кораба за 1 час е 260 лв. (за 2 часа 460 лв) от там нататък кетъринг, аниматор (60 лв), торта. Ще пропуснем, но за сметка на това запазих в боулинг Кариби (Явора). И без друго детето това искаше първоначално. Ще играят боулинг, ще има дискотека (игри), аниматор. Не ме ангажират с менюта за децата, а поръчват фамилна пица от Селена. Остава дано и децата се забавляват.

# 679
  • ВАРНА
Здравейте момичета,днес мина и нашият рожден ден.Бях ме в детският кът на Гранд Мол Варна в Кids Planet.Децата доста се забавляваха ,а за мен това е най важното,но не съм доволна от момчето което ги гледаше,доста грубо се отнасяше,иначе имаше и едно момиче което доста се  постара,занимаваше със децата.Тортата ни беше страхотна на вкус и на вид,рожденничката беше много щастлива,ето ви и снимки от нашият 4 рожден ден http://www.facebook.com/media/set/?set=a.413413495360841.81119.1 … 813386&type=3

# 680
  Radina, аз като гледам това:
http://pintavarna.com/uslugi/piratsko-parti/134.html

го изчислявам по-евтино,отколкото посочваш, какво пропускам? Не пише за цена за наемане на кораб, а куверти, според броя на гостите.Ако са по-малко, мисля, че в рамките на кувертите може да се постигне и по-ниска цена, допълнителен разход е само тортата.Или нещо аз не изчислявам правилно newsm78

# 681
Светкавица, и аз го гледах това. Но след като се обадих в офиса ми изпратиха на мейла офертата им. И тогава ми стана ясно, какво що.  Rolling Eyes Много е подробна и изчерпателна, мога да ти я изпратя ако ми дадеш мейл.

# 682
Светкавица, и аз го гледах това. Но след като се обадих в офиса ми изпратиха на мейла офертата им. И тогава ми стана ясно, какво що.  Rolling Eyes Много е подробна и изчерпателна, мога да ти я изпратя ако ми дадеш мейл.

Ще ти пиша на лични, предварително благодаря!  bouquet

# 683
Здравейте момичета.Моят син който ще става август на 9 години има мераци рожденият му ден да е на басейн.Никакви идеи нямам къде може да се случи това.Ако може помагайте.

Миналата година сме ходили на Бриз 2, тази в Девора
Можеш ли да кажеш някакви цени?

А може ли свободно да се ходи само на басейн там? Например 2 семейства, и ако знаеш какви са цените...

# 684
  • Варна
Здравейте момичета.Моят син който ще става август на 9 години има мераци рожденият му ден да е на басейн.Никакви идеи нямам къде може да се случи това.Ако може помагайте.

Миналата година сме ходили на Бриз 2, тази в Девора
Можеш ли да кажеш някакви цени?

А може ли свободно да се ходи само на басейн там? Например 2 семейства, и ако знаеш какви са цените...

Ние утре сме на РД там, ще попитам дали може да се ходи самостоятелно. Peace

# 685
може да се ходи самостоятелно ние ходим 5лв възрастен 2лв дете, но става голяма лудница , често няма места , има рожденни дни..

# 686
Нашият купон е след няколко часа. Нещо съм се панирала  Crazy

# 687
За нашия РД на 31.07. запазих "Бабината къща". До сега не сме празнували там, пък и на рождени дни не сме били ..... та ще видим .... За пръв път оставям всичко в ръцете на някой друг и ми е притеснено  Crazy Абе луда жена .... хората гледат как да се отърват от подготовката, аз обартното  hahaha

# 688
  • Варна
ние ходихме да проверим в вила Буров но ми се стори скъпичко. реших да се обадя в Олд сити но случайно докато им търсех телефона попаднах на това мнение от вчера  http://varna.zavedenia.com/1170/comments/ и се спрях
Миналата год бяхме мн доволни но ако нещата са се променили ............не мерси. Някой ходил ли е там скоро?

# 689
Ние ходихме , бяха любезни , но много чакахме , успокоих се с мисълта, че все пак храната се обработва топлинно и щом се бавят, а нямаше хора поне ще е прясно приготвено  и наистина много ми хареса , но това чакане...

Общи условия

Активация на акаунт